Son Dakika Haberler

Spazio Akıllı Depo Sistemleri

Otomasyon ve depo sistemlerinde uzun yıllardır deneyimi ile öne çıkan Spazio, müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap veren bir firmadır. Depolama hizmetleri sunulurken yararlanılan otomasyon sistemleri sayesinde müşteriler zamandan tasarruf ederek hızlı hizmet alırlar. Aynı zamanda hızlı, kaliteli ve uzman ekip desteğinden de yararlanmış olurlar. Seri üretim dönemlerinden itibaren günümüze kadar depolamada kullanılan teknolojiler farklı yenilikler yaşamıştır. Spazio Akıllı Depo Sistemleri de yenilikçi bir gelişim tarzını temel felsefesi olarak belirlemiştir.


Ağır Yük Raf Sistemleri Nedir?
Ağır bir tanaja sahip olan pek çok malzemenin depolanması oldukça zordur. Ağır yük raf sistemleri ise paletli ya da paletsiz ağır tonaja sahip olan malzemeleri depolamak için gerekli alanı sağlar. Ağır yük raf sistemleri rack sistemler olarak da bilinir. Bu sistemler ayaklar ve traverslerden meydana gelir. Ayakları depoların yükseklik değerine göre belirlenir ve bu şekilde ayarlanır. Bu sistemin üstüne konacak palet ağırlığına göre belirlenen travers kanca ya da cıvata konektör ile birleştirilir. Ağır yük raf sistemleri tümüyle monte edilmiş ya da de-monte özellikte olabilir. Bu raflar depolama işlemleri için işletmelere uzun kullanım ömrü sunar. Hem ekonomik hem de tüm ihtiyaçlarınızı raf sistemleri ile karşılayabilirsiniz.


Depo Raf Sistemleri Nelerdir?
İşletmelerin depo yönetimini sağlayabilmesi için özel bir şekilde üretilen raf sistemleri ile oldukça etkili bir şekilde sağlayabilir. Depo yönetimi ile farklı raflardan yararlanmak farklı malzemelerin saklanması, maliyetin düşürülmesi ve verimlilik artışı sağlanmış olur. Bu sistemleri genel olarak lojistik, perakendeci ve toptancılar depolama için tercih eder. Depolama raf sistemleri firmaların alanı dar olsa da bu alanı en maksimum seviyeye kullanmasına yardım eder. Bununla birlikte depo sistemleri ile ürünler düzenli şekilde sıralanır, farklı tehditlerden korunur ve erişim kolaylığı sağlanır.

Depo raf sistemleri içinde yer alan ağır yük raf sistemleri mevcut ortam alanından en verimli biçimde yararlanmaya fırsat tanır. Depolarda yer alan raflar palet yüksekliklerinin fazla olması ve ayarlanabilir olması nedeniyle pek çok malzeme taşır.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English