Son Dakika Haberler

SMS Onay ile Neler Yapılabilir?

 

 

Sms onay almak yalnızca belli başlı servislerin zorunlu kıldığı güvenlik prosedürlerinden geçebilmeniz içindir. SMS onayı aldıktan sonra sistemin sizden istediği güvenlik onayını atladıktan sonra üyeliğinizi tamamlayabilir ve sisteme giriş yapabilirsiniz. Mobil doğrulama yalnızca kişilerin şahsi hesaplarına sadece kendilerinin girebilmesi için, kişisel olarak bir hesap oluşturabilmeleri içindir. Örneğin bir facebook hesabı açtınız ve facebook sizin kim olduğunuzu anlayabilmesi için sizden mobil doğrulama istiyor. Çünkü bir kişi yalnızca bir hesap oluşturabilir ve o kişinin kendi telefon numarası ile doğrulama yaptıktan sonra sisteme giriş yapmasını ister. Birden farklı hesaplar ile giriş yapabilmek için tabii ki bir sms onaya ihtiyacınız olacaktır.

 

SMSOnaylasana.Com'da Hangi SMS Onay Servisleri Bulunur?

 

SMSOnaylasana.com sitesi sizlere, ihtiyaçlarınıza yönelik dünyada bulunan tüm sms onay isteyen sitelerin servisini sunmaya çalışmaktadır. Bunların başında WhatsApp, Facebook, Gmail, Discord, Telegram, İnstagram gibi dünyaca ünlü büyük siteler ile birlikte, sizlerin üye olmaya çalıştığı diğer sitelere de yer vermeye çalışmaktadır. Bu sitelerin sizden istediği mobil onay için smsonaylasana.com dan Türkiye'nin en ucuz sms onay servisi ile faydalanabilmektesiniz. Yüzlerce ülkenin numaralarını, çok basit kullanım arayüzü ile birlikte anında onay kodu alabilmeniz için tasarlanmıştır. Destek ekiplerimiz ile günün her saati sizlere yardımcı olabilmektedir. Yüzlerce memnun müşteri ile günün her saatinde sms onay servisimizden yararlanabilirsiniz.

 

sms onay

SMS Onay Fiyatları

 

Sms onay yapmak sanıldığı kadar pahalı bir işlem değildir. Hesabınıza yükleyeceğiniz 10 TL ile 10 dan fazla mobil doğrulama yapabilirsiniz. Her ülkenin sms onay fiyatları farklıdır. 0.75 TL den başlayan fiyatlar ile yüzden fazla ülkenin onay kodunu alabilir ve hesaplarınızı basit bir şekilde onaylama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. SMS onay almak isteyen ziyaretçilerinin herhangi bir kaydı tutulmamaktadır. Dilediğiniz numarayı alıp istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ziyaretçilerin aklında sürekli, kullandığı numarayı bir başkası ile paylaşacağımız konusunda şüpheleri bulunmaktadır. Bu tamamen yanlış bir bilgidir. Ziyaretçilerin kesinlikle bilgileri ve kullanmış olduğu numaralar hiç bir şekilde, hiç kimse ile paylaşılmamaktadır. Satın alınmış veya kiralanmış olan numaralar yalnızca kişiye özeldir. 

 

WhatsApp SMS Onay Nasıl Alınır ?

 

WhatsApp sms onay kodu alabilmeniz için öncelikle temiz bir telefona ihtiyacınız var. Çünkü WhatsApp, daha önce kullandığınız bir fiziksel hatdan dolayı, sizin yeni sanal numara ile kullanmak istediğiniz cihazınızı yakalayabilir ve numaranın güvenliği için sizden yeni bir whatsapp sms onay kodu isteyebilir. Bu sebepten dolayı sizlere Nox uygulamasını tavsiye ediyoruz. Bilgisayardan whatsapp sms onay kullanmak isteyen ziyaretçilerimiz, bilgisayarlarına temiz bir uygulama kurduktan sonra sitemizde bulunan WhatsApp servisinden bir sanal numara alarak onay kodunu aldıktan sonra dilediği gibi kullanmaya başlayabilir. Telefondan kullanmak isteyen ziyaretçilerimiz ise, öncelikle telefonunun Ayarlar / Uygulamalar menüsünden WhatsApp uygulamasını açtıktan sonra çerezleri temizleyip ondan sonra SMSOnaylasana.Com dan alacağınız yeni sanal numara ile WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Facebook SMS Onay Nasıl Yapılır?

 

SMSOnaylasana.Com en hızlı facebook sms onay aldıran sistemdir. Öncelikle smsonaylasana.com'a üye olduktan sonra Numara Satın Al panelinde bulunan Facebook menüsünden istediğiniz ülkeyi seçerek, yeni facebook hesabınız için mobil onay yapabilirsiniz. Facebook sms onay hizmetleri, SMSOnaylasana.Com da sizlere ister Numara Satın alarak Facebook mobil onaylama isterseniz de Numara Kiralama menüsünde bulunan, dilediğiniz 7 farklı ülkeden Facebook numara kiralama işlemi gerçekleştirebilir ve aynı zamanda kiralamış olduğunuz süre boyunca aynı numaraya birden fazla Facebook sms onay kodu alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi isterseniz Destek menüsünden yöneticiler ile detaylı görüşme yaparak bilgi alabilirsiniz. Facebook sms onayı 100 den fazla ülke ile onaylayabilirsiniz. Bu ülkelerde herhangi bir kısıtlama yoktur.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English