Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Skymee Marka Ürün Modelleri İçin Junoo!

Skymee Marka Ürün Modelleri İçin Junoo!

 
Skymee markasını evcil hayvanlarınız için ürettiği akıllı oyuncak, kamera ve beslenme robotu modelleri sayesinde iş yükünüzü ortadan kaldırıyor Evde olmadığınız zamanlarda aklınız evcil hayvanlarınızda kalmayacak. Olmadığınız zamanlarda evcil hayvanınızın konforunu sağlayabilir, her an yanındaymışsınız gibi gözlemleyebilirsiniz. Zaman ayarlı ve özelleştirilmiş beslenme robotu sayesinde can dostlarınızın beslemesini uzaktan da kontrol edebilirsiniz. Evcil hayvanınızın ırkına ve boyutuna göre sağlıklı beslenme planları yapan bu akıllı cihazlar, sizi büyük bir iş yükünden kurtarıyor. Skymee ürünleri kamera, akıllı evcil hayvan oyuncak modelleri gibi teknolojik ürünlere sahip olmak için JUNOO web sitesini ziyaret edin.
 
Skymee Marka Kameranın Özellikleri Nelerdir?
 
Mükemmel bir gece görüşü sunan otomatik ve manuel kontrollü Full 1080P HD kamerası sayesinde evcil hayvanınızı gece gündüz takip edebilirsiniz. Yüksek kalitede görüntü sunan skamera, evde iz yokken de neler olduğunu görebilmeniz için tasarlanmış bir inovasyon ürünüdür.

Evcil hayvanınıza her zaman yanında olduğunu hissettireceğiniz, dinleyebileceğiniz, endişeli ya da yaramaz olduğu zamanlarda onu sakinleştirebileceğiniz yüksek kalitede 2 yönlü mikrofon sayesinde sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Evcil hayvanınızın en eğlenceli anlarını paylaşabileceğiniz, aynı anda 8 kullanıcıya kadar çevrimiçi izleme desteği sunan canlı videolar ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Skymee, evcil hayvanınızın hareketlerinde bir değişiklik olduğunda ya da yiyeceklerin azaldığını algıladığında sizi uyarır. Güç kesintisi yaşanmaması için harici USB kablosu ve 3 adet D pil ile çalışan ürünler çift güç kaynağı sistemine sahiptir.

Skymee Ürünleri Hangi Özelliklere Sahiptir?
Skymee kamera sahip olduğu özellikler ile evcil dostlarınızın her an yanındaymışsınız gibi hissettiriyor. Evcil hayvanlarınızın kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmeyecekleri bu teknolojik tasarımlar ile siz de kendinizi rahat hissedeceksiniz.

HD Canlı Video; evcil hayvan mama dağıtıcısı olarak tasarlanan bu cihaz, 130 ° geniş açılı görüş gücüne sahiptir. 080p full HD kameraya sahip olan ürünler, HD olarak canlı video izleme imkanı verir. Aynı zamanda hesabınızı 8 ayrı cep telefonu kullanıcısıyla paylaşabilirsiniz.

İki yönlü Ses; iki yönlü mikrofonların en önemli özelliği yüksek kaliteye sahip olmalarıdır. Evcil hayvanınızla her yerde konuşmanızı sağlar. Yumuşak sesinizle evcil hayvanınızın rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda evcil hayvanlarınızın iyi beslenme alışkanlıkları kazanmalarını da sağlayabilirsiniz. Evcil hayvanların beslenme seslerini kaydetme imkanı sunan cihaz, koşullu bir refleks oluşturmalarını da sağlar.


IR Gece Görüşü; bu kamera evcil hayvanınızın gece gündüz yanındaymışsınız gibi hissettirir. Evcil hayvanınızın hareketlerini video olarak kaydetmenizi sağlayan 8 kızılötesi ışığa sahiptir.
Hareket algılama; Skymee evcil hayvan besleyicisi hareket algılama özelliği ile dikkat çekiyor. Bu cihaz sayesinde evcil hayvanınızın bir endişe içinde olduğunu öğrenebilirsiniz. Cep telefonu uygulaması aracılığı ile size bilgiler iletiliyor.

JUNO web sitesi üzerinden satın alabileceğiniz evcil hayvan besleyici, squeakee ve çok daha fazla üründen birine sahip olmak için zaman kaybetmeyin!

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English