Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sevgileriyle engellerini ve uzaklığı aştılar

Sosyal medya aracılığıyla 4 yıl önce tanışan Konyalı 120 santimetre boyundaki Ali Kılınç (40) ile 98 santimetre boyundaki Düzceli Özge Demir (30), yapılan merasimle evlendi.

Sevgileriyle engellerini ve uzaklığı aştılar
Konya'da yaşayan Kılınç ile Düzce'de hayatını sürdüren Demir, 4 yıl önce sosyal medya aracılığıyla tanıştı. Engellerini konuşarak birbirlerine destek olan çift, daha sonra evlenmeye karar verdi. 

Ailelerin de tanışmasıyla Düzce'de "sevgileri boylarını aşan" çiftin yakınlarının da katılımıyla kına gecesi ve düğün töreni düzenlendi. 

Damat Ali Kılınç, yaptığı açıklamada, tüm engelleri aşarak zorlu bir süreci beraber atlattıklarını söyledi.

Aralarındaki sevgiyi evlilikle taçlandırdıkları için çok mutlu olduğunu belirten Kılınç, "Çok mutluyuz. Bu sevgi evlilikle taçlandı. 4 yıl önce bir radyo programında çalışıyordum. Oradan başlayan ve sosyal medya üzerinden devam eden arkadaşlığımız ciddi bir ilişkiye dönüştü." ifadesini kullandı.

Geride kalan dört yıl boyunca çok ciddi fedakarlıklar yaptıklarına değinen Kılınç, "Geride kalan süre içerisinde sürekli Konya-Düzce arasında zorluklara rağmen git gel yaptım. Büyük sıkıntılar çektik bu sürede fakat aşk engel tanımadı buralara kadar geldik." diye konuştu. 

Kılınç, Konya'da belediyede çalıştığını ve eşinin Düzce'de yaşamak istemesinden dolayı buraya yerleşmek istediklerini, her iki belediyeye de başvuru yaptığını ve yetkililerden bu konuda yardım istediğini belirtti. 

- "İlk gördüğümde kendisini sevebileceğimi anladım"

Gelin Özge Demir de sosyal medya üzerinden tanışmalarının ardından birbirlerine hem destek hem de sevgi anlamında çok büyük değerler kattıklarını anlattı.

Aralarındaki sevginin çok değerli olduğunu vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

"Uzun süre arkadaş olarak konuştuk ve kendisi Düzce'ye geldi. İlk gördüğümde kendisini sevebileceğimi anladım. Dört yıl boyunca çok güzel bir sevgi besledik. Bu uzun yolun sonunda ilişkimizi evlilikle taçlandırıyoruz. Hislerime çok güvendiğim için karar verirken zorlanmadım. İlk gördüğümden itibaren içimdeki ses 'Devam etmelisin.' dedi. Ailemin desteğini aldım. Onların görüşleri benim için çok önemli. Onlar da onay verince devam ettik."

- "Sevgi sabır istiyor"

Aralarındaki sevginin kendilerini buraya getirdiğini anlatan Demir, "Sevgi meşakkat istiyor, sabır istiyor. Biz bunları çok fazlasıyla yaptık. İnsanlar en ufak bahaneden ayrılıyor ama biz bunu hep konuşarak hallettik. Aramızda hem fizik hem de kilometre anlamında mesafe vardı. Bu mesafelere inat 4 yıldır beraberiz. Ben inandım, eşime de güvendim ve sonunda başardık." dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English