Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

‘Selçuklu Mahalle Buluşmaları’ başladı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

‘Selçuklu Mahalle Buluşmaları’ başladı
Selçuklu Belediyesi “Mahalle Buluşmaları” kapsamında ilçenin farklı mahallerinde etkinlikler düzenliyor. Mahalle etkinliklerinin ilk programının adresi Dumlupınar Mahallesi oldu. Dumlupınar Suni Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Pekyatırmacı onlarla aktivitelere katılarak onları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

“Mahalle Buluşmaları”nın Selçuklu’ya değer kattığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, etkinliklerin Selçuklu’nun farklı mahallelerinde devam edeceğini ifade etti.

Selçuklu Belediyesi “Mahalle Buluşmaları” kapsamında etkinlik alanını çocuklar ve mahalle sakinleri için renkli hale getirdi. Çocuklar için oluşturulan interaktif ve şişme oyun grupları, animasyon gösterileri, yüz boyama atölyesi ve sürpriz hediye ve ikramlarla çocukların yanı sıra anne babaları da keyifli bir gün geçirdi. Gün boyu süren etkinliğin akşamki bölümünde yerel sanatçılar sundukları Anadolu Türküleri konseri ile gönüllerin pasını sildi.

“Çocuklarımız için ne yapsak az”
Mahalle Buluşması için gelen çocuklara seslenen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Sizleri bu şekilde eğleniyor görmek bizleri de mutlu ediyor. Çünkü sizler için ne yapsak azdır. Siz 1 yıl boyunca okula gittiniz, derslerinizi çalıştınız, karnelerinizi aldınız. Artık eğlenmek sizin hakkınız. Onun için biz de en başta okullar tatil olmadan önce bir karne şenliği yapmıştık. Orada çocuklarımız 3 gün boyunca doyasıya eğlendiler. Şimdi de mahalle buluşmaları yapıyoruz. İlk mahallemiz de Dumlupınar Mahallemiz. Sizlerle beraberiz. Burada hem farklı alanlarda yarışmalar düzenleniyor. Yüz boyamlar yapılıyor, sahnede gösteriler yapılıyor. Burada etkinliklerle güzel bir şekilde vakit geçiriyor, eğleniyorsunuz. Ama yaz tatilini de en güzel şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. En başta Kur’an Kursuna giderek bu yaz Kur’an-ı öğreniyoruz. Yine yaz spor okullarına devam ederek tatili spor ile en güzel şekilde değerlendirelim” dedi.

Başka Pekyatırmacı konuşmasını tüm ailelerin ve çocukların yaklaşan Kurban Bayramını tebrik ederek sonlandırdı.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 13
  • 12
  • 4
  • 0
  • 12
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English