Son Dakika Haberler

Gibi dizisinde yer alan Şako Bosphorus, İstanbul’da ziyaretçilerine bambaşka deneyimler sunmak için faaliyet gösteriyor. Alışılmışın dışında konseptlere sahip olan mekan, kendinizi yeniden tanıyabilmeniz ve içinizde bastırdığınız tüm arzuları ortaya çıkarabilmenize yardımcı oluyor. Bu nedenle Şako Bosphorus, hiçbir yerde olmayan özellikleriyle müşterilerini ağırlamaya devam ediyor.

Şako Bosphorus Nedir?

İstanbul’un en nezih mekanlarından olan Şako Bosphorus, yeni nesil sunumu ve farklı tarzlarıyla herkese hitap ederken kadın ve erkek müşterilerin içlerinde tuttukları arzuları ortaya çıkarabilmelerine de yardımcı oluyorlar. Siz de eşsiz deneyimlerle yemek yiyip içeceklerinizi keyifle yudumlamak istiyorsanız Şako Bosphorus restoranını ziyaret edebilirsiniz.

Şako Bosphorus nedir

Şako Bosphorus Nedir?

Şako Bosphorus, müşterilere menü yerine bir ayna sunulan ve ziyaretçilere ‘’Bu aynada ne görüyorsanız biz oyuz. Bizimle ne kadar ileri gitmek istiyorsunuz?’’ diyen bir deneyimler restoranıdır. Mekânda her müşterinin kendi tabağı ve çatalı ile gelmesi istenirken kişilerin yemekleri ile kurdukları bağlantının tamamen bağımsız olması sağlanır.

Kavramsal zemin üzerine çalışan Şako Bosphorus, ziyaretçilerine hem tasarım hem de deneyimler açısından unutamayacakları anlar sunuyor. Döner sipariş ettiğinizde ateş başında çevirme bir döner gelirken müşteriler kendi dönerlerini tam ateşin yanında keserek yiyebilme zevkini de yaşayabilmektedirler.

İnsanlığınızı sorgulatarak farklı düşüncelere kapılmanızı sağlayan Şako Bosphorus’da yemeğinizi yerken yanınıza farklı bir insan getirilerek ‘’Bu insanı daha önce gördünüz mü? Onunla aynı şeyleri paylaşabileceğinizi düşündünüz mü hiç?’’ şeklinde sorularla günümüz dünyasına felsefik bir yaklaşım sunmanız da sağlanabilir. Bu sayede normal hayatta hiç karşılaşamayacak insanlar, birbirleriyle paylaşacak çok şeyleri olduğunu anlarlar ve kendilerini deneyime bırakırlar. Bunun yanı sıra her deneyimi yaşamak isteyen müşteriler, kendi yemeklerini kendileri hazırlayabiliyorken yemekten sonra bulaşıkları dahi yıkayabilmektedirler.

Arkadaşlarınıza ufak şakalar yapabileceğiniz Şako Bosphorus restoranında yan yana oturduğunuz kişilerin yüzüne pasta yapıştırabiliyorken kafasından aşağı içecek de döktürebilirsiniz.

gibi

Her türlü deneyimin yaşanabildiği Şako Bosphorus restoranında ani sürprizler de yaşanabilmektedir. Örneğin ışıkların sönmesi ve kısa bir anonsun ardından restoranda bir yaban domuzu gezebilir ve bu yaban domuzunun saldırdığı masadan hiçbir ücret alınmayabilir. Bu sayede müşteriler için şaşkınlık ve korkunun doyasıya yaşandığı gerilimli bir deneyim de sunulur.

Şako Bosphorus deneyimlerinden biri de müşteriler arasından birinin seçilmesi ve ondan tüm garsonlar için servis yapılmasının istenmesidir. Şako’nun seçtiği müşteriler, garsonların oturmasıyla birlikte istedikleri tarzda servis yapabilmektedirler. Deneyimler bu kadarla da sınırlı kalmamaktadır. İstediğiniz arkadaşınızı seçerek restoranın ortasında dans etmeye başlayabilir ve istediğiniz kıyafetlerle doyasıya hoplayıp zıplayabilirsiniz. Şako’nun da dediği gibi, ‘’Kendinizi deneyime bırakın!’’

Şako Bosphorus Yorumları

Şako Bosphorus restoranını ziyaret eden kişiler, önemli deneyimler yaşadıklarını ve bu deneyimleri hayatları boyunca unutamadıklarını ifade ediyorlar. Müşteriler, mekânda şaşkınlık, korku, gizem, eğlence ve gerilim gibi duyguları bir arada yaşadıklarını ifade etmektedirler. Özellikle ziyaretçilerin en önemli sözü ise ‘’Hayatımızda yaşamadığımız tüm deneyimleri Şako Bosphorus sayesinde yaşama fırsatı buluyoruz. Bu sayede hayatımızın sıkıcı ve monoton havasından ayrılırken biraz daha eğlenebilmiş oluyoruz!’’

Son zamanlarda bir hayli popüler olan Şako Bosphorus, mekânın dizaynı ve servis kalitesiyle de bir hayli beğeni toplamayı başarıyor. Menünün tamamen müşteriler tarafından belirlenmesi, yemek adına sınırsız seçeneklerin bir araya getirilebilmesi ve yemek sırasında önemli deneyimlerin yaşanması gibi konular, Şako Bosphorus restoranını öne geçiren noktalar arasında gösteriliyor. Özellikle arkadaşlarıyla önemli deneyimler yaşamak isteyen birçok kişi, Şako Bosphorus restoranına tekrar gideceklerini ve deneyimlemedikleri farklı konuları da deneyimleyeceklerini belirtiyorlar.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English