Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Protez Tırnak Nedir? Velvas Güzellik Merkezi

Protez Tırnak Nedir? Velvas Güzellik Merkezi

 

Protez tırnak modelleri, günümüzde çok fazla tercih edilmeye başlandı. Özellikle doğal tırnakların üzerine uygulanan estetik, koruyucu amaçlar için doğal olmayan tırnaklardır. Bu tür tırnaklar farklı özelliklerle elde edilir en çok ise jel, akrilik veya fiberglas gibi malzemelerden elde edilmektedir. Protez tırnaklar, kırılmış, zayıf veya sağlıklı uzamayan tırnakları güçlendirmek için tercih edilir. Ayrıca daha uzun bir tırnak görünümü elde etmek amacı ile bayanlar tarafından kullanılmaktadır. Bu işlemi profesyonel güzellik uzmanı olan Velvas Güzellik Merkezi üzerinden güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama sırasında doğal tırnağın üstüne yapılmakta olup kullanılacak yapay malzeme ve daha sonra istenilen şekil ve uzunlukta tırnağınıza uzman kişiler tarafından uygulanmaktadır.

Protez Tırnak Nasıl Yapılır?

Protez tırnak modelleri uygulaması, uzman kişiler tarafından yapılması gereken önemli ve dikkat isteyen bir uygulamadır. İşlem, doğal tırnağın hazırlanmasıyla başlarken ayrıca önce temizlenir, şekillendirilmelidir. Bunun sonrasında ise uygun ve istenilen şekilde gerekli kısaltmalar yapılır. Yapılan uygulama sonrasında, yapay tırnak doğal tırnağın üzerine uygulanır.

Protez Tırnak, İstenilen Uzunluk Ve Şekle Göre Şekillendirilir

Daha sonra, malzemenin sertleşmesi gerekmekte olup bunun için kurutma işlemi uygulanır. Son adımda ise protez tırnak isteyen kişinin isteğine uygun şekilde tırnakların istenilen görünümü elde edilmesi gerçekleştirilir. Bu süreç, estetik amaçlarla yapılır ve tırnakların güçlendirilmesi veya uzatılması için de tercih edilir.

Protez Tırnak Kimlere Yapılabilir?

Protez tırnaklar, birçok kişi tarafından kullanılabilir. Genellikle zayıf, kırılgan veya yavaş uzayan doğal tırnaklara sahip olanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu yöntem, doğal tırnakları güçlendirmek veya istenen uzunluk ve şekli elde etmek uygulanmaktadır. Tercih edilen uzman bu noktada önemlidir. Estetik amaçlarla tırnakların daha uzun ve bakımlı görünmesini isteyenler bu konuda uzman güzellik merkezlerine gidiyor.

 

Özellikle özel etkinlikler veya günlük hayatta şık ve bakımlı tırnaklara sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Bununla birlikte protez tırnak modelleri uygulaması herkes tarafından tercih edilebilir. Tırnak sağlığı ve uzun vadeli etkiler göz önünde bulundurularak, bu uygulama günümüzde oldukça fazla tercih edilmekte ve uzun süreli kullanım önerilmez. Her durumda, uzman görüşü almak ve düzenli bakım bu noktada önemlidir.

Protez Tırnak Nasıl Kullanılır?

Protez tırnaklar, uygulandıktan sonra dikkatli kullanılmalı ve düzenli bakım, dikkat gerektirmektedir. Yapay tırnaklar uygulama aşamasında doğal tırnağın hazırlanması profesyonel bir uzman tarafından yapılır. Günlük kullanımda, dikkat etmek önemlidir ve sert darbelere maruz kalmamak gerekir. Bununla birlikte keskin cisimlerle temas etmemek ve agresif kimyasallardan uzun kullanım açısından önemlidir. Protez tırnak modelleri, doğal tırnaklar gibi özen ister.

Protez Tırnak Kalıcı Mıdır?

Protez tırnaklar genellikle uzun süreli kullanım için tasarlanmamıştır ve kullanım aşamasında dikkatli olmak önemlidir. Bu yapay tırnaklar belirli bir süre kullanılabilir ve bakım önemlidir. Bununla birlikte  bakım veya yenileme gerektirebilir. Protez tırnak modelleri birkaç hafta veya ay boyunca kullanılabilecek şekilde uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra doğal tırnak büyümesi, yapay tırnak ile doğal tırnak arasındaki boşluk gibi faktörler kullanım süresini değiştirebilir. Bu durum, yapay tırnağın dışarı doğru uzamasına neden olabilir.

Protez Tırnak Renkli Olabilir Mi?

Protez tırnaklar, birçok renk seçeneği ile uygulanabilir ve sadece doğal tırnak rengiyle sınırlı değildir. Renkli ve desenli seçeneklerle de uzman kişiler tarafından güvenle yaptırılabilir. Uygulama sırasında, yapay tırnak malzemesi renklendirilebilir ve bu hanımlar tarafından çok fazla tercih edilen bir deneyimdir. Bunun yanı sıra üzerine çeşitli renklerde ojeler yapılarak kullanılan yapay tırnaklar günümüzde olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Bu, kişisel tercihlere ve tarza uygun özel tasarımların oluşturulmasına renkli protez tırnak modelleri tarzı yansıtmak için ideal  bir seçenektir.

 

Profesyonel tırnak teknisyenleri ile bu seçimi yaparken güvenle uygulama aşamasına geçebilirsiniz. Bununla birlikte yapay tırnaklar özenle uygulanır ve genellikle uzun süre dayanacak şekilde kullanıma sunulur. Ancak, uzun süreli kullanımın için uzman tavsiyesi ve takibi ile bunu kullanmak çok daha güvenli kullanım imkanı sunacağından geniş yelpazeden faydalanmak ve protez tırnaklara sahip olmak istiyorsanız Velvas Güzellik Merkezinden bu konuda güvenle hizmet alabilirsiniz.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English