Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

PrimeXBT kripto borsası, PrimeXBT şikayeti ve kopya ticareti hakkında daha fazla bilgi edinin

PrimeXBT ekşi, PrimeXBT şikayet, Covesting, kopya ticaret modülü, referanslar, kripto değişimi, kaldıraç, PrimeXBT şikayet var.

PrimeXBT kripto borsası, PrimeXBT şikayeti ve kopya ticareti hakkında daha fazla bilgi edinin

PrimeXBT Şikayet

Doğru kripto para alım satım platformunu seçmek başarı için çok önemlidir, ancak çelişkili çevrimiçi incelemeler nedeniyle yeni başlayanlar için zor olabilir. Bu PrimeXBT yorumunda, 2018'den beri faaliyet gösteren ve 150'den fazla ülkede mevcut olan Seyşeller merkezli kripto para alım satım hizmetleri sağlayıcısını inceleyeceğiz. PrimeXBT'nin dikkate alınmaya değer olup olmadığını belirlemek için hem olumsuz PrimeXBT şikayetlerini hem de platformun olumlu yönlerini inceleyeceğiz.

PrimeXBT şikayet neden oluşur?

Yeni başlayan bir tüccar olarak, birçok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratabilecek Prime XBT şikayetine çevrimiçi olarak rastlamak yaygındır. Ancak, tüm gerçeği yansıtmayabilecekleri için bu şikayetleri bir tuz tanesi ile almak önemlidir. Daha yakından incelediğimizde, bu olumsuz yorumların çoğunun platformda kendi başlarına gezinmeye çalışan tüccarlardan geldiğini gördük. PrimeXBT acemi dostu olsa da, gereksiz risklerden kaçınmak için her zaman şirketin uzmanlarından ilk yardımı almanız önerilir. Bulgularımıza dayanarak, ticaret platformu hakkında bazı sonuçlar çıkarabiliriz.

Yatırım Ürünleri PrimeXBT Neler Sunar?


PrimeXBT nedir? Yatırımcıların 41 kripto-USD çifti üzerinde spekülasyon yapmasına olanak tanıyan bir kripto para borsasıdır. Bununla birlikte, platform, ALTIN, HAM PETROL, GÜMÜŞ, BRENT ve DOĞAL GAZ gibi emtialar da dahil olmak üzere diğer pazarlara maruz kalması açısından benzersizdir. GAS, NASDAQ, HK-HSI, DOWJ ve diğerleri gibi popüler hisse senedi endekslerinin yanı sıra yabancı para birimlerinde 51 yatırım ürünü. Bu teklifler, yatırımcıların riski sınırlamasına ve çok çeşitli yatırım ürünlerinden potansiyel olarak kâr elde etmesine olanak tanır.

PrimeXBT Kopya Ticareti



PrimeXBT şikayet var olmasına rağmen, bunlar genellikle kopya ticaret özelliği ile ilgili değildir. Primexbt'de kazanan bir pozisyonu kopyalamak, yeni başlayanların deneyimli tüccarların kazanan pozisyonlarını kopyalamasına olanak tanır ve süreç basittir: PrimeXBT'de Covesting'e kaydolun, uygun bir tüccar bulmak için filtreleri kullanın, istatistikleri inceleyin ve takip et'e tıklayın. PrimeXBT kopya ticaretinin avantajı, otomatik olmasıdır ve emirlerin hesabınıza otomatik olarak nasıl kopyalandığını gözlemleyebilirsiniz.

Covesting.io ticaret modülü


Covesting.io sadece bir PrimeXBT'de ticaret modülünü kopyalamakla kalmaz, aynı zamanda bağımsız bir DLT şirketidir. Cebelitarık'ın FSC'si tarafından tescil edilmiş ve denetlenmektedir, bu da PrimeXBT dışındaki platformlarda çalıştığı anlamına gelir. Covesting, yalnızca sağlam bir altyapıya ve gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip en güvenilir borsalarla ortaklık kurar. Bu, PrimeXBT'nin kripto para ticareti için güvenilir bir çözüm olduğunun bir başka kanıtı olabilir.
 

Primexbt uygulaması



PrimeXBT incelememiz sırasında, sadece web tabanlı bir ticaret platformu değil, aynı zamanda mobil uyumlu bir borsa olduğunu keşfettik. Bu, PC'nize veya dizüstü bilgisayarınıza erişiminiz olmadığında bile işlem yapmayı tercih ederseniz, bunu kullanıcı dostu mobil uygulamaları aracılığıyla kolayca yapabileceğiniz anlamına gelir. Uygulamayı Google Play Store ve App Store'da bulabilirsiniz. Her iki sürüm de aynı teknik araç setine sahiptir ve aynı zengin pazarlara maruz kalma imkanı sunar.

PrimeXBT'ye güvenebilir miyim?



Genel olarak, PrimeXBT kripto para ticareti için güvenli bir altyapıya sahiptir. Bu, güvenlik çerçevesi hakkında yalnızca üç önemli nokta ile kanıtlanabilir:
  • Hesap beyaz listesi: PrimeXBT, işlem hesabınızdan beyaz listeniz dışındaki cüzdanlara veya hesaplara para çekme işlemlerini devre dışı bırakır. Para yatırma işleminizi yaptığınız hesap otomatik olarak beyaz listeye alınır.
  • Soğuk cüzdan: Müşterilerin varlıklarını sıcak cüzdanlarda saklayan borsaların çoğunun aksine, PrimeXBT fonların soğuk depolanmasını sağlar. Bu, para çekme sürecini yavaşlatsa da, depolamayı daha güvenilir ve güvenli hale getirir.
  • 2 Faktörlü Kimlik Doğrulama: Hesabınızı başka bir güvenlik seviyesine bağlayarak koruyun. PrimeXBT profilinize her girişi yetkilendirmek için kullanılacak başka bir kaynak seçin.

Ücretler


Kripto piyasasındaki ortalama ücretlerle karşılaştırıldığında, PrimeXBT oldukça müşteri odaklı ücretler sunmaktadır. Kripto para birimleri için işlem ücretleri %0,05'tir. Diğer varlık sınıflarına gelince, bunlar daha da düşüktür - döviz çiftleri, hisse senedi endeksleri ve emtialar için% 0.0001.

Kaldıraç

Varlık Min. Sipariş Boyutu Maksimum Kaldıraç
ADA/USD 0.01 ADA 1:20
BNB/USD 0.01 BNB 1:10
BTC/USD 0.001 BTC 1:200
DOGE/USD 0.01 DOGE 1:20
ETH/USD 0.01 ETH 1:200
ETH/BTC 0.01 ETH 1:200
LTC/USD 0.01 LTC 1:50
SOL/USD 0.01 SOL 1:20
XRP/BTC 0.01 XRP 1:20
SHIB/USD 100000 SHIB 1:5

Para Yatırma ve Para Çekme



PrimeXBT'ye kaydolduktan ve giriş yaptıktan sonra, para yatırmaya devam edebilirsiniz. Bunu yapmak için, Para Yatırma sayfasına gidin ve ETH, USDT (erc20) veya USDC (erc20) cinsinden bir işlem başlatmak için Bitcoin cüzdan adresini kopyalayın veya QR kodunu tarayın. Para yatırma miktarının minimum gereksinimi karşılaması gerektiğini unutmayın.
Ne yazık ki, işlemden elde ettiğiniz kârı nadiren aynı gün içinde alabilirsiniz. Bunun için 12:00 UTC'den önce bir para çekme talebi göndermeniz gerekir. Soğuk hava deposundan para çekmek uzman gerektirdiğinden, talebin işlenmesi yalnızca 12:00-14:00 UTC saatleri arasında mümkündür. Para çekme tutarı için minimum bir sınırlama olmamasına rağmen, PrimeXBT 0,0005 BTC para çekme ücreti almaktadır.

PrimeXBT yorumları ve müşteri



Bu Primexbt şikayetini daha eksiksiz hale getirmek için, en popüler inceleme platformlarında yer alan gerçek müşterilerin bazı referanslarını dahil etmeye karar verdik:
Katie B. on G2: "PrimeXBT'nin acemiler için faydalı olabilecek eğitim kaynakları sunduğunu keşfetmekten memnun oldum. Ayrıca, iyi tasarlanmış bir Android ve IOS uygulaması sunuyorlar. Para çekme ücretlerine gelince, bunların oldukça cüzi olduğunu söylemeliyim."
Charlie P. Sitejabber'da: "KYC prosedürü diğer şirketlerle yaptığımdan çok daha kısaydı, bu yüzden işlerini çok iyi yaptıklarını söyleyebilirim. Artık uzun doğrulamalar ve özel verilerin paylaşımı yok - sadece e-postalar ve güvenli kimlik doğrulama - bu sağlayıcı hakkında gerçekten sevdiğim şey bu. Ve para yatırmak için 0 ücret var."

Trustpilot'ta Peter: "Onları 3 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Özellikle Kripto para birimlerinin kaldıraçlı ticareti için harika ticaret koşullarıyla geliyorlar."
Platform Ortalama Puan Yorum Sayısı
Sitejabber 4.66 124
G2 4.3 23
Product hunt 4.6 91
Glassdoor 4.5 82
Bu puanların sadece rakamlardan ibaret olmadığını bilmelisiniz. Bunlar, şirketin dünya çapındaki ticaret topluluğu içindeki itibarının işaretleridir. Bu nedenle, PrimeXBT şikayet var olsa bile, olumlu itibarından şüphe etmek için yeterli kanıt yoktur.

İyi Noktalar ve Kötü Noktalar



✅ Avantajlar
  • Deneyimli yatırımcılar için gelişmiş yatırım araçları ve özellikleri
  • Çoklu ticaret araçlarında 100x'e kadar yüksek kaldıraç
  • Kripto para birimleri, forex, endeksler ve emtialar dahil olmak üzere geniş ticaret araçları yelpazesi
  • Özelleştirilebilir bir arayüze sahip kullanıcı dostu ticaret platformu
  • Kullanıcıların başarılı yatırımcıları takip etmesine ve kopyalamasına olanak tanıyan kopya ticaret özelliği
  • Duyarlı müşteri destek ekibi
❌ Dezavantajlar:
  • Diğer borsalara kıyasla sınırlı ödeme seçenekleri
  • ABD de dahil olmak üzere belirli ülkelerde ikamet edenlere kısıtlı erişim
  • PrimeXBT ara sıra yaşanan sunucu kesintileri ve sistem bakım sorunlarını yorumluyor
  • Bazı müşteriler geciken para çekme işlemleri ve yüksek para çekme ücretleri ile ilgili sorunlar bildirmiştir.

Son Sözler


Sonuç olarak, PrimeXBT şikayet var olmasına rağmen, Pit, kullanıcı dostu bir arayüz, çok çeşitli ticaret ürünleri ve tüccarlar için gelişmiş araçlar sunan yüksek puanlı bir ticaret platformudur. Kopyalama ticareti özelliği, düşük ücretleri ve yüksek kaldıraç oranıyla PrimeXBT, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli tüccarlar için popüler bir seçim haline geldi. Bununla birlikte, müşteri desteği ve ara sıra yaşanan teknik sorunlarla ilgili bazı endişeler olduğunu belirtmek önemlidir. Peki, PrimeXBT güvenilir mi? Evet, genel olarak PrimeXBT, güvenilir ve zengin özelliklere sahip bir ticaret platformu arayanlar için sağlam bir seçimdir.

Sıkça Sorulan Sorular

Primexbt güvenilir mi?

PrimeXBT, güvenilir olduğunu düşünmemizi sağlayacak kadar güvenlik özelliği sunuyor.

PrimeXBT bir aldatmaca mı?

PrimeXBT herhangi bir dolandırıcılık skandalına karışmadı, bu yüzden PrimeXBT'nin bir aldatmaca olmadığını söylemeye cesaret ediyoruz.

PrimeXBT sosyal ticaret sunuyor mu?

PrimeXBT kopya ticareti sunar. Sosyal ticaretin aksine, bu süreç tamamen otomatiktir ve yalnızca tek bir yönde ticaret bilgilerinin paylaşılmasını sağlar.

 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • T
    Tezcan
    12 gün önce

    Belki bu kişinin bakış açısına göre değişir ama bence bu ödeme seçenekleri makalede anlatıldığı kadar dezavantajlı değil. Evet diğer borsalarda veya brokerlarda görmeye alışık olduğumuz bazı ödeme seçenekleri burda olmayabilir ama PrimeXBT borsası ortalama bir broker değil; kriptoyla yatırma ve çekme işlemleri düşünüldüğünden daha avantajlıdır.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English