Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Para Kazandıran Oyunlar ile Nasıl Kazanılır?

Para Kazandıran Oyunlar ile Nasıl Kazanılır?

 

Para kazanmanın artık çok daha farklı yolları bulunuyor. Kimileri video çekerek, kimisi uygulama yaparak kimisi ise satış yaparak para kazanıyor. Siz de bu pastadan kendinize pay almak isteyenlerden misiniz? O halde bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü 2024 yılı itibariyle gerçekten de internetten bir şekilde para kazanabilmenin yolunu bulmuş olmanız gerekiyor.

 

Artık akla gelip gelebilecek her yolla internet üzerinden para kazanabilmeniz mümkün. Şimdi her yöntemi bir konuya bırakalım ve eğlenmeyi sevenler için oyun oynayarak da para kazanılabilir mi bundan bahsedelim.

Oyun oynayarak para kazanmak mümkün mü diye soranları duyar gibiyiz. Bu soruya cevabımız evettir. Oyun oynarken eğlenerek bir yandan da gelir elde etmeniz mümkündür. Ancak her konuda olduğu gibi bunun için de belli başlı kriterler bulunmaktadır. Para kazanılan oyunlar listemize geçmeden önce dikkat edilmesi gerekenlerden kısaca bahsedelim.

  • Para kazanmak için seçeceğiniz oyunu gerçekten pro seviyede icra edebiliyor olmanız gerekmektedir.
  • Yayın açarak ya da farklı bir sosyal medyadan etkileşim almayacaksanız hangi oyun olursa olsun seviyeniz hep üst katmanlarda kalmalı.
  • Gerekirse oyunlarda para ödeyip çeşitli skiller almalısınız.
  • Oyunu öncelikli olarak keyif için oynamalısınız. Direkt para kazanma amaçlı bir oyuna başlarsanız bu işi kazanca dökmeniz de oldukça zor olacaktır.
  • Oyun ne olursa olsun kazanç sağlamaya başlamak için sabretmeniz gerekmektedir. Oyuna başladığı gibi ilk günden yüzbinlerce TL kazanan kimse olmamıştır.

Şimdi gelin birlikte para kazandıran oyunlar listemize göz atalım. Listemiz rastgele bir sıralamadan oluşmaktadır. İlk sıradaki oyun çok kazandırır gibi bir durum söz konusu değildir. Burada makalemizi okurken sizlerin yapması gereken ise yeteneklerinizin hangi oyunla bağdaştığını bulmak ve ona yönelmektir.

 

Para Kazandıran Oyunlar Hangileridir?

1-     PokemonGo:

Özellikle ABD’de büyük bir sükse yaratan PokemonGo, dünyanın çoğu yerinde hala aktif olarak oynanmaktadır. Bizim ülkemizde popülerliği saman alevi gibi sönse de özellikle 90 jenerasyonunun Pokemon’a olan ilgisi hiç bitmiyor.

 

Siz de bir Pokemon sevdalısı iseniz ve oyunu hala oynuyorsanız bu madde sizi ilgilendiriyor demektir. Pokemon koleksiyonu yapan kişilerle iletişimde kalmak size ciddi anlamda gelir sağlayabilmektedir. Bu cümleyi kısaca açıklamak gerekirse; koleksiyonerler tüm pokemonları ellerinde bulundurmak isterler.

 

Bilindiği üzere bazı Pokemon’ları da her noktada bulabilmek mümkün değildir. Bunun için forumlarda ilanlar açılmakta, Facebook’da gruplar kurulmaktadır. Oyuna başladıktan sonra önünüze gelen her Pokemon’u yakalayın ve nadir olanları satışa koyun.

 

Özellikle İskandinav ve Amerika bölgelerine ciddi satışlar yaparak gelir elde edebilirsiniz. Bu işin güzel diğer bir yanı ise gelirin TL değil EURO ya da DOLAR bazlı olacak olmasıdır. Pokemon satışı ya da takası yapabileceğiniz gibi direkt olarak hesap satışı yaparak da gelir elde etmeniz mümkündür.

 

Giriş bölümü başında da belirttiğimiz gibi bir oyunun adını sık duymuyor oluşumuz onun dünyada popüler olmadığı anlamına gelmemektedir. Pokemon Go’nun tüm bu özelliklerinden dolayı ona para kazanılan oyunlar listemizde ilk sırada yer verdik.

2-     Team Fortress 2

Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği aksiyon oyunlarının başında gelen Team Fortress 2, takım tabanlı olarak geliştirilmiştir. Silahlı bir aksiyon oyunu olarak öne çıkan Fortress’te takım halinde hareket etmek ve ilgi çekici karakterleri yönetebilmek; gamerların tutkusu haline gelmiştir.

 

Oyunu %80’lik bir çoğunluk keyif almak için oynamaktadır. Ancak biz sizlere %20’lik dilim içerisine girmenizi öneriyoruz. Nasıl mı? Tabi ki oyununuzu üst seviyelere çıkartarak. Oyunda temel mantık Reliable Excavation ve Builders League United; kısa adlarıyla ise BLU ve RED takımların birbirleriyle amansız bir mücadeleye girişmesidir.

 

RED adından da anlaşılacağı üzere bir yıkım şirketi, BLU ine inşaat şirketidir. Oyunda birçok farklı silahla düşmana pusu kurabilir ve onları gafil avlayabilirsiniz. Sizlere öncelikli olarak Team Fortress’i yaklaşık 1,1.5 ay sadece keyfi olarak oynamanızı öneriyoruz. Sonrasında ise skilleriniz gelişmeye başladıktan bu işten para kazanmayı kendinize hedef haline getirebilirsiniz.

  • Twitch, YouTube gibi platformlarda yayın açmak: Team Fortress 2’yi oynarken yayın açabilir ve kullanıcılarla sohbet edebilirsiniz. Yayında geçilmesi zor bir bölümle ilgili bilgi aktarımı yapmayı ya da herhangi bir karakterin özelliklerini anlatmayı seçebilirsiniz.
  • Steam’de ve Çeşitli Forumlarda Satış Yapmak: Steam üzerinden sunulan pazarda satış yapmak son dönemlerde oldukça popülerdir. Ancak bunun için oyunu çok fazla oynamalı; sandık açmalı, silah bulmalı ve haritayı tamamen keşfetmelisiniz. Kimse kendinden daha kötü bir oyuncunun skillerini önemsemez. Bu yüzden karakterinizi güzelce donatıp ondan sonra satış yapmaya odaklanın. Direkt olarak hesap kasarak satış yapan oyuncular da bulunmaktadır.

3-     PUBG Mobile:

Sitemizde para kazanılan oyunlar listesi yapıp da PUBG’ye yer vermemek elbette olmazdı. Evde, okulda, otobüste, iş yerinde; kısacası meraklılarının her yerde oynadığı PUBG, tüm dünyada popülerliği devam eden bir oyundur.

 

Facebook’a ya da Youtube’a girdiğimizde yayın açarak para kazanan kişilerin olduğunu görebiliriz. Bu da aklımıza PUBG’de hala para kazanmak mümkün mü sorusunu getirmektedir. Evet PUBG Mobile’dan hala para kazanmanız mümkündür. Ama inovasyon yaparak; yani farklı yöntemleri kullanarak. PUBG’de yayın açarak fark yaratmak artık çok zor olduğu için sizlere item satmanızı ya da düzenlenen turnuvalara katılmanızı öneriyoruz.

 

PUBG ekibi, belirli dönemlerde sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı kapsayan turnuvalar düzenlemektedir. Bu turnuvalarda ödüller gerçekten dudak uçuklatıcı rakamlardır. Belki birinci olamazsınız ama en azından dereceye girerek çok ciddi para ödüller kazanabilirsiniz.

Ben yayın açarak para kazanmak istiyorum diyenler ise hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşmaları akabinde aylık 5 ila 10 bin TL arasında bir kazanç elde edebilmektedir.

4-     Slingo

Listemizde bir de şans faktörünün ön planda olduğu bir oyuna değinmek istiyoruz. Slingo, para kazanılan oyunlararasında popülerliği günden güne artan bir uygulamadır. Turnuva olarak düzenlenen bu oyun bir nevi sizlere slot makinesindeymişçesine hissettirmektedir.

Belirli periyotlarla düzenlenmekte ve toplamda bir saat sürmektedir. Slingo, tombala ve slot oyunlarını birleştiren yenilikçi bir uygulamadır.  Turnuva sonunda en çok jetonu ve puanı toplayan kişi ödülü almaya hak kazanmaktadır.

Slingo Nasıl Oynanır?

  • Oyuncular 5*5lik bingo kartları alarak Slingo’ya başlarlar.
  • Amaç 5 makaralı slotu döndürmek ve kartlarına karşılık gelen sayıyı eşleştirmektir.
  • Sistem size bunun için 20 adet döndürme hakkı vermektedir.
  • Oyun esnasında kartın altında bulunan makaralarda özel simgeler belirirse bu ekstra kazanç anlamına gelmektedir.
  • Ancak ekstra kazanç olduğu gibi kazancı yarı yarıya eriten olaylar da olmaktadır. Oyun esnasında şeytan belirirse puanlar yarı yarıya düşmektedir. Çok sık belirmeye başlarsa korkmayın! Kerubi belirecek ve onu okuyla vurarak kazancınızı koruyacaktır.
  • Normal jokerlerin yanında bir de Süper Joker vardır ve tahtada her noktaya yerleştirilebilmektedir.

Görüldüğü gibi farklı birçok yolla para kazanmanız mümkündür. Listemizde para kazanılan oyunları sıralarken; sadece şans ya da sadece beceriden oluşmamasına özen gösterdik. Siz de kendinize en uygun oyunu seçerek en azından para kazanmayı deneyebilirsiniz.

Kazanamazsanız ne mi olur? Oyunlardan keyif almış olursunuz! Ancak özellikle Slingo oyununda sizleri üzecek rakamları riske atmamanızı ve bu işe sadece keyif odaklı bakmanızı öneriyoruz. Sanal bir deneyim sunan Slingo’da kazanmak kadar kaybetmek de mümkündür. Diğer oyunlar ise herhangi bir yatırım yapmadan kazanım elde edebileceğiniz oluşumlardır.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English