Son Dakika Haberler

Ofis Taşımada Kurumsal firma TUZCUOĞLU

Ofis Taşıma

Ofis taşıma konusu oldukça özen isteyen bir iştir. Hangi sektörde iş yerine sahip olursanız olun ofisinizdeki eşyaların büyük bir dikkatle taşınması gerekmektedir. Bizler bireysel ya da kurumsal olan iş yerlerinin taşınmasında sizlere yardımcı olmaktayız. Ofisinizde birçok mobilyadan hariç elektronik ürünler ve elektrikli cihazlar da bulunmaktadır. Onların emniyetli bir şekilde taşınması için sigortalı nakliyat hizmetleri sizlere sunulmaktadır. Tüm eşyalar için yapılacak olan sigorta, taşınma anında ortaya çıkabilecek olan olumsuzluklara karşı önlem almanızı sağlayacaktır. Ofisinizi şehir içinde ya da şehir dışında taşımanız gerekebilir. Bizler kısa ya da uzun mesafelerde taşımacılık yaparak işlerinizi kolaylaştırmaktayız.

Ofisinizde bulunan mobilyalar sökülerek sarılmaktadır. Elektronik cihazlar koruma altına alınmaktadır. Değerli dosya ve evraklarınız zarar görmeden kolilere yerleştirilmektedir. Ofis koltuklarınız ve sandalyeleriniz deri ya da kumaş aksanlı olabilir. Onları da kaplayarak yırtılmalarını engellemekteyiz. Eski ofisinden yeni ve sıfır bir ofise taşınanlar iç mimarla çalışma yaptılarsa, mimari projedeki yerleşime uygun olarak tüm mobilyaların kurulumlarını yapmaktayız. İç mimari projede masaların, koltukların, bekleme salonlarının, patron odasının yerleşimleri bellidir. Ofis taşıma hizmetleri içinde bu yerleşimlere dikkat ederek planlı bir konumlanma yapabilmekteyiz.

Tuzcuoğlu Nakliyat olarak evden eve taşımacılık haricinde ofis taşımacılığı konusunda da bizden yardım alabilmektesiniz. Bütün önemli eşyalarınız yeni ofisinize taşınmakta ve gerekli düzenlemeler yapılarak iş yükünüz hafiflemektedir. Böylelikle iş hayatından geri kalmadan çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Eğer birçok çalışan personele sahipseniz bu durum işinize hemen dönerek aksaklıklarla karşılaşmamanıza da sebep olmaktadır.
 

Ofis Taşıma Firmaları

Ofis taşıma firmaları arasında işinde profesyonel olan firmayı tercih etmeniz gerekir. Böylelikle hasar ve zararlarla karşılaşma riskiniz azalır. Kısa sürede taşınabileceğiniz gibi güvenli bir taşınmayı da gerçekleştirebilirsiniz. Bizler asansörlü taşımacılık hizmeti ile yüksek katlarda bulunan ofisleri de kolaylıkla taşıyabiliyoruz. Bazı kişilerin ofisi yüksek katlı binalarda olabilir. Durum böyle olunca merdivenden eşya indirilemez. Onun yerine dışarıya konumlanan asansörle kolay ve hasarsız taşınabilmeniz mümkün olacaktır. Ambalajları yapılan eşyalar asansörle indirilmekte ve kamyona yüklenmektedir. Yine yüksek kata çıkarılacaksa asansör kurularak hepsi çıkarılmaktadır.

Eğer işinde uzman bir firma arıyorsanız bu konuda bize güvenebilirsiniz. Ofis taşıma firmaları arasında tercih edilen ve takdir gören bir firma olarak dikkat çekmekteyiz. Verdiğimiz hizmetlerle ofisinizdeki eşyaları hasarsız bir şekilde taşımaktayız. Sigortalı taşımacılıkla onları garanti altına almaktayız. Eğer şehirlerarasında taşınma durumunuz söz konusu ise yine bizden kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Sektörün önde gelen isimleri arasında bulunan firmamız kurumsal müşterilerine de faydalı olmakta ve iş yerlerini taşımaktadır.

Yakın ya da uzak mesafelerdeki taşımacılıkta bize güvenebilirsiniz. Tuzcuoğlu Nakliyat güvenilir bir firma olarak dikkat çekmektedir. Müşteri memnuniyetine dayalı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ofis taşıma fiyatları ofisinizin tek katlı mı çok katlı olduğuna göre değişir. Küçük ofislerde eşyalar az olurken büyük ve kapsamlı ofiste eşya çok olmaktadır. Aynı zamanda gidilecek olan yolun mesafesi de nakliyat fiyatlarının ortaya çıkmasında etkendir.
 

Ofis Eşyası Depolama

Ofis eşyası depolama hizmetlerine çoğu zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Depolama hizmeti, fazla olan eşyalarınızın depoda bekletilmesi anlamına gelmektedir. Kişiler evinde ya da iş yerinde fazlalık oluşturan eşyaları belli bir süre depoda bekleterek ihtiyaç duyduğunda geri almaktadır. Eğer ofisinizi tamamen kapattıysanız ve bir süre sonra tekrar yeni bir kuruluş yapmak istiyorsanız, istediğiniz kadar depoda bekletebilir sonrasında yeni ofisinize getirilmesini sağlayabilirsiniz.

Bazı durumlarda ofislerde olan tadilatlarda da depolamaya ihtiyaç duyulur. Tadilat oldukça tozlu ve kötü bir ortamı size sunar. Uzun süreli ve kapsamlı tadilatlarda ofis eşyalarınızın zarar görmemesi gerekir. İsterseniz birkaç aylığına ofis eşyası depolama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmet içinde de tüm eşyalarınız paketlenir. Paketleriyle birlikte depolarımıza yerleştirilir. Farklı büyüklükte olan depolarımızdan istediğinizi tercih edebileceksiniz. Eğer çok eşyanız varsa büyük metrekareye sahip olan depo tercihinde bulunabilirsiniz. Az eşyası olanlar daha küçük depoları tercih edebilmektedir.
İhtiyaç duyduğunuzda depodaki eşyaları istediğiniz adrese getirmekte, ambalajlarını açmakta ve kurulumlarını yapmaktayız. Günümüzde pek çok kişinin bu hizmete ihtiyacı bulunmaktadır. Eğer sizin de böyle bir hizmete ihtiyacınız varsa bizi arayabilirsiniz. Aylık, 6 aylık, yıllık olan depolarımızdan faydalanabilirsiniz. Temiz, nezih, rutubetsiz depolarımızda tüm güvenlik önlemleri de alınmaktadır. Tuzcuoğlu Nakliyat olarak ofis eşyası depolama hizmetlerini de sizlere sunarak müşterilerimizin ihtiyacına yönelik olarak hareket etmekteyiz.

Kaynakça: https://www.tuzcuoglunakliye.com.tr/ofis-tasima/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English