Son Dakika Haberler

ÖDÜL İSTANBUL PROJESİ

KAMUOYUNA VE SİZ DEĞERLİ ÖDÜL İSTANBUL PROJESİ DAİRE SAHİPLERİ ’NE DUYURUMUZDUR;

 

Şirketimiz ve Ödül İstanbul Projesi ile ilgili son dönemlerde sosyal medya üzerinden yapılan ithamlar nedeniyle bu açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur.

 

Özyurtlar Şirketler Grubu 34 yıllık bir kuruluştur ve bugüne dek 30’dan fazla proje tamamlayarak, 20.000’in üzerinde aileye konutlarını teslim etmiştir.

 

Projemiz ve şirketimiz aleyhinde son dönemde yükselen, gerçeği yansıtmayan, ticari itibarımızı zedelemeye yönelik yorumlar yapılmaktadır.

 

Esenyurt Ödül İstanbul Projemizde 2023 yılında G Ve H bloklarda yer alan 997 adet bağımsız bölüm hak sahiplerine teslim edilmiş ve yaşam başlamıştır.

Nisan ayı itibariyle F Blokta yer alan 254 Adet bağımsız bölüm hak sahiplerine teslim edilmeye başlamıştır.

E ve D blok teslimleri Haziran ve Ağustos aylarında ve devamında, A, B ve C blok teslimleri gerçekleşecektir.

2024 Mayıs ayı ilk yarısı itibariyle projemizde 311 kişilik teknik kadro ve personelimizle İmalat tüm bloklarımızda devam etmekte olup tamamlanma seviyeleri; A Blokta % 90, B Blokta % 90 ve C Blokta % 85 ‘dir.

 

Büyük hacimli olan Ödül İstanbul projesinin teslime yaklaştığı bu dönemde tarafımızca nedeni son derece açık olan ve kişisel rant devşirmeye çalışan bu kişinin, projemizin gidişatı olumsuz etkileyecek oluşumlar içinde olması ve haksız yorumları karşısında yasal haklarımızın saklı olduğunu ve bu kişi ile ilgili yasal yollara başvurduğumuzun bilinmesini isteriz. Şirketimiz, mevcut eylemleri nedeniyle rantçı ve şantajcı bu kişi aleyhine açılacak davalardan kazanılacak tazminatın tamamını da Mehmetçik Vakfına bağışlama kararı almıştır.  

 

Tüm çabamız ve tüm enerjimiz ile yıllar önce Ukra İnşaat tarafından oluşan mağduriyetlerin giderilmesi yönünde olağanüstü bir çaba içerisinde olduğumuzun bilinmesini isteriz.  

 

Bu süreçte hak sahiplerinin zorluklarla elde ettiği daire fiyatlarının mesnetsiz söylentilerden dolayı düşmesi veya projemizin adının olumsuz etkilenmesi hepimiz için üzücü olur. Bu nedenle bu kişiye itibar edilmemesini özellikle rica ederiz.

 

Proje ile ilgili tüm sorularınızı ve bilgi edinmenizi şirketimizden sağlayabilirsiniz.

 

Saygılarımızla,
ÖZYURTLAR İNŞAAT
TAMER ÖZYURT


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English