Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Nursel Ergin'in Sunduğu "Gelinim Mutfakta" Programı İçin Yeni Sezonuna Dair Samimi Açıklamalar!

Gelinim Mutfakta programını sunan Nursel Ergin'den yeni bölümler için açıklamalar... Nursel Ergin, " Beşinci sezon harika sürüyor. Tüm hızımızla başladık." diye ifade etti.

Nursel Ergin’in Sunduğu “Gelinim Mutfakta“ Programı İçin Yeni Sezonuna Dair Samimi Açıklamalar!
Gelinim Mutfakta programını sunan Nursel Ergin'den yeni bölümler için açıklamalar... Nursel Ergin, " Beşinci sezon harika sürüyor. Tüm hızımızla başladık." diye ifade etti.
Kanal D’nin Gelinim Mutfakta programı en çok izlenenler arasında yerini aldı. Böylece, Gelinim Mutfakta 5.sezonuyla tüm enerjisiyle ekrana gelecek.  Ergin, yeni sezona güzel bir giriş yaptığını söyledi.

Nursel Ergin’den Açıklama!

Yeni sezon için Nursel Ergin şöyle açıklamada bulundu, " Yeni sezon için tüm enerjimizle giriş yaptık. Dört yeni gelin ve dört yeni kayınvalide var. Programımızda yaşanan her şey gerçektir ve bunu herkes görüyor. Programımızda yaşanan olaylar, herkesin evinde yaşanan durumlardır." şeklinde ifade etti.
Gelinim Mutfakta programının çok izlenmesiyle ilgili de şöyle dedi, "Bizim programın sevilmesindeki amaç, gerçekçi ve samimi olmasıdır. Herkes istediğini yapmacık olmadan doğal bir şekilde ifade ediyor. Programımız çok doğal ve samimidir. Gelinler, kayınvalide, yaşanan olayların hepsi gerçek. Yolumuz daha çok uzun, bizi benimseyen herkes teşekkür ediyoruz" şeklinde ifade etti. Gelinim Mutfakta programı yeni bölümleriyle hafta için her gün 13.00'da Kanal D ekranında olacak.

Nursel Ergin Kimdir?

Nursel Ergin, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Barınma ve yetiştirme yurdunda büyüdü. 18 yaşında yaptığı evlilikten Bengü Çınar isimli bir kızı doğdu. Sosyal medyada zaman zaman en çok merak edilen Bengü Çınar'ın babası oldu. Ama babasını adı hiçbir zaman basında yer almadı. Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" yarışmasında adını duyurdu. Bu yarışma ile birlikte herkes tarafından çok sevildi. Doğal olmasıyla, samimiyetiyle yarışmayı izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Hayatına dair hikâyeleri de derinden sarsmıştı.

Nursel Ergin, yarışma sonrası hayatına yenilikler girdi. Cam Kırıkları isimli bir dizide Suna karakterini oynadı. Dizi sonrası program sunuculuğuna geçiş yaptı. Mutfağım adında yemek programıyla izleyici karşısına geçti. Yemek programı sunuculuğuyla herkesin gözdesi haline geldi. 2015'te Nursel'in Mutfağı yemek programıyla kariyerine başarı kattı. Nursel Ergin, Murat Akyer ile hayatını birleştirdi. Son olarak Ergin,  Kanal D'de ekrana gelen Gelinim Mutfakta programıyla başarısını sürdürüyor.
 
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English