Son Dakika Haberler

MZN Danışmanlık Güvenilir mi?
MZN Danışmanlık Kimdir?
 
MZN Danışmanlık E-ticaret uzmanı Mehmet Salih Toğuç ve Youtuber Mert Yiğit Yıldız ortaklığı ile kurulmuş bir e-ticaret ve danışmanlık şirketidir.

MZN Danışmanlık bir e-Ticaret ve iş geliştirme/pazarlama danışmanlığı firmasıdır. Şirketlerin Amazon pazarlarında başarılı bir şekilde genişleyerek sürdürülebilir büyüme yaratmalarına yardımcı olmakta profesyoneldir. Türkiye’deki şirketlerin AMAZON pazarlarına girmelerine ve/veya bu pazarlara açılmalarına destek olmaktadırlar.

E-ticaret için hesap açılışı, banka hesaplarının entegrasyonu, resmi işlemlerin halledilmesi, iş geliştirmesi, pazar analizi ve araştırması ve bunun yanında üst düzey birçok SEO ve ürün arama ve satma tekniğini de bulunduran çok çeşitli iş çözümleri sunulmaktadır. Özellikle suspend alanında sundukları hizmet ile piyasadaki en etkin suspend çözen şirkettir.
MZN, odak noktası satış olan çözümler sunar. Hizmetlerimiz Amazon Avrupa/Amerika ve Asya pazaryerlerindeki online işinizi optimize edip 360 derece bakış açısı sağlarken işinizin rekabette avantaj sağlamasına yardım etmek için tasarlamakta ve uygulanmaktadır.
Dropshipping nedir ve Nasıl Yapılır? dan tutup ileri seviye bütün eğitimlere kadar şirket öğrencisine yönelik hizmet vermektedir.


 
MZN Danışmanlık Kurucuları Kimdir?
 
Mehmet Salih Toğuç
26 Nisan 1999 tarihinde Van’da dünyaya gelen Mehmet Salih Toğuç 2000 yılında ailesi ile İstanbul’a yerleşti. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Necip Fazıl Kısakürek mesleki ve teknik Anadolu lisesi’nden bitiren Toğuç, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümü’nden mezun olmuştur. Şu an ise Marmara Üniversite Bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi bölümü 4.sınıf olarak eğitimine devam etmektedir. E-ticarette profesyonel hayatında Trendyol, Shopify, Amazon ve diğer pazarlarda çok uzun sürelik deneyime sahiptir. Birçok sektör içinde profesyonel anlamda şirketsel ve bireysel destek sunarak çalışmaktadır.


Mert Yiğit Yıldız
1999 yılında Van’da doğmuştur. İlkokul ve lise eğitimlerimi Van’da tamamladı. 2019 yılında üniversite sınavına girerek YKS’de 24. oldu ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde devam etmektedir. 2019 yılında kuruduğu sınava hazırlık youtube kanalı şu an 200 binin üzerinde aboneye sahipken telegram sınava hazırlık kanalım 70 binin üstünde aboneye sahiptir. 2020 yılında Yanıt Yayıncılıkta sosyal medya danışmanı olarak görev almıştır. 2020 yılında Nişantaşı Üniversitesinde reklam danışmanlığı yaptım. 2020 yılından beri e-ticaretle uğraşıyor. Yaklaşık 2 yıldır profesyonel olarak e-ticaret hayatımı sürdürüyor. Onlarca insana bu süreçte amazon danışmanlığı vermiş ve vermeye devam etmektedir. Öğrenim hayatıma ise halen Boğaziçi Üniversitesinde 3 üstü ortalama ile eğitim hayatıma devam etmektedir.
Suspend Hizmetinde Başarılarımız Nelerdir?
 
Piyasadaki en üst düzey appeal ve suspend hizmetini MZN Danışmanlık ekibi sunmaktadır. Sadece bu ay 250 bin dolardan fazla hesap içerisinde kitlenmiş parayı suspend hesaplarından ülkemiz ekonomisine ve e-ticaret yapan meslektaşlarımıza kazandırdık. Bu başarılarımızı her geçen gün daha büyük hesapları suspendden kurtarmakta ve ülkemize dolar girişini arttırmaktayız. Piyasanın en etkin suspend çözüm üreten şirketiyiz.
 
MZN Danışmanlık Güvenilir Mi?
 
MZN Danışmanlık ve ekibi şuanda piyasada ekran görüntülerinin yanında direkt video paylaşan tek şirkettir, verdikleri hizmetleri insanların gözleri önünde sunmakta ve gelen en ufak şikayette bile şirket politikalarını düzenlemektedir. Bugüne kadar verilen danışmanlık eğitimlerinde birçok öğrenciye online ve yüz yüze destek verilmiş ve gereken yerlerde eksiklerinin kapatılması için ekip elinden geleni yapmıştır. Piyasadaki birçok şirket öğrencilerini birer müşteri gibi görürken MZN E-ticaret Danışmanlık öğrencileri ile yakından ilgilenmekte ve ilgilenmeye devam etmektedir. Profesyonel yaklaşımları ile piyasanın çok daha ötesinde bir eğitim anlayışı ile öğrencilerine ülke koşullarında kazanamayacakları paraları sadece e-ticaret üstünden kazandırdığını instagram gibi sosyal medyalarda paylaştıkları ile kanıtlamışlardır.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 2
  • 3
  • 3
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English