Son Dakika Haberler

Muhafazakâr Stilin Rehberi Nurmelek

 
Muhafazakâr yaşam stilinin en büyük temsilcisi olan tesettür modası, tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor. Türkiye’nin tesettür giyim stilindeki trend öncüsü dijital bir rehber sunan Nurmelek oluyor. Nurmelek moda editörleri muhafazakâr yaşamı çok yönlü ele alıyor genç kızlardan ileri yaş grubuna kadar herkes için günlük, sokak, okul, iş, kampüs, davet gibi farklı atmosferlere yönelik tesettür kombin önerileri veriyor. Dijital rehber, kapalı giyim stiline dair her yeniliği ilk ağızdan haberdar ediyor, kombin fikirleri veren yeniliklerle alışverişe yardımcı oluyor.
 

Tesettür giyimin dinamik yönünü temsil eden Nurmelek, kullanıcılara nasıl kombin yapılır sorusu için yüzlerce farklı tesettür kombin fikirleri ile yanıt veriyor. Üniversiteli bir genç kız kampüs kombini yaparken Nurmelek’in yaratıcı önerilerinden ilham alabiliyor. Bunun yanı sıra iş yaşamının dinamik temposuna adım atan başarılı şehir kadınları da tesettür ofis kombini için Nurmelek’i takip ediyor. Geniş yaş aralığına hitap eden tesettür bloğu, dört mevsim boyunca en yeni tesettür kıyafetleri inceliyor, önerilerde bulunuyor, alışveriş deneyimini iyileştiriyor.
 
Yeni Sezon Moda Koleksiyonları ve Kombinler Ondan Soruluyor
Çok uzun yıllardır her yıl, her mevsim trend tesettür kıyafetleri Nurmelek’ten çıkıyor. Muhafazakâr hanımlar, trend parçalarla günlük stil ipuçlarını alabiliyor, tarzını en iyi biçimde yansıtabiliyor. Moda editörleri gerek kıyafetlerde gerekse şal ve eşarp bağlama stillerinde modern yaşama uygun önerilerde bulunuyor. Nurmelek güncel yayınlarıyla yılın her günü dijital moda danışmanlığı hizmetini ücretsiz sunuyor. Kullanıcılar dijital moda platformunda hem yenilikleri hem de ekonomik tesettür alışverişi yapmanın püf noktalarını öğreniyor.
 

 
2023 tesettür giyim modasında tercih edilen renkler arasında pastel tonlar, metalik renkler ve geçen sezon gibi neon renkler yer alıyor. Ayrıca, kumaşlar arasında yün efekt, krep ve kadife gibi dokulu kumaşlar tercih ediliyor.
 
Bunların yanı sıra 2023 tesettür abiye modellerinde dokulu kumaşlar tercih ediliyor. Yeni abiye tasarımlarında gömlek tarzı kesimler, volanlar, şifon kumaşlar, fırfırlar ve püsküller gibi moda trendleri yer alıyor. Ayrıca 2023 tesettür abiyelerde moda renkler arasında, pastel tonlar, doğal renkler olduğu gibi gümüş, gold, bej, ekru, yeşil, gri, siyah gibi renkler yer alıyor. Bu renkler genellikle, tesettür abiyelerinin hem şık hem de modern görünmesini sağlıyor.
 

 
Her Tarzın Gönlünü Kazanan Tesettür Kombin Önerileri
Nurmelek.com gönüllü moda danışmanlığını sürdürürken tarz farklılıklarını unutmuyor. Salaş, klasik, bohem, modern, geleneksel, etnik tüm tarzlar tesettür giyim kombinleri odağında Nurmelek editörleri tarafından mercek altına alınıyor. Blog takipçileri doğru parçaları tarzına uygun eşleştirmeyi öğreniyor, tek bir parçayla birden fazla kombin fikirleri üretebileceklerini görüyor. Özellikle tesettür abiye önerileri ve fikirleri kurtarıcı çözümler sunuyor, muhafazakâr şıklığını vurguluyor. Yeni nesil modanın en güncen ve aktif yayıncısı Nurmelek, tesettür giyim modasının nabzını anbean tutuyor, takipçileriyle derinlemesine bir incelemeyle paylaşıyor.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English