Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mücevherin Değeri JTR’de Ortaya Çıkar!

Mücevherin Değeri JTR’de Ortaya Çıkar!

 

JTR, değerli müşterilerinin elmas ve mücevherlerini en özel şekilde raporlar. Güvenilir elmas mücevher sınıflandırma enstitüsü olarak çeşitli çözümler oluşturur. Göz kamaştıran değerli takıların her biri emin ellerde ve JTR güvencesindedir.

Mücevhere dair tüm detaylara hâkim profesyonelliğimiz ile geleneksel sınıflandırma süreçlerini en son tescilli yenilikçi teknolojiler eşliğinde gerçekleştirir.

Mücevher Raporu

Geleneksel elmas derecelendirme uygulamalarına imza atarken know-how ve yenilikçi teknolojileri baz almaktayız. Köklü ve gelişmiş her türlü metottu çalışma standartlarımıza entegre etmiş bulunmaktayız.

Tam güvenilir mücevher raporu sonuçlarımız ile sizler için elimizden gelenin en iyisini sağlamaktayız.

JTR Kuyumculuk Raporları, mücevher ve elmas satın alma konusundaki deneyimlerinizi artırmak amacıyla tercih edilen araçlardır. Avar olan temel bilgilerden yola çıkarak sizlerde mücevhere dair tüm kriterleri benimseyerek en doğru tercihleri yapabilirsiniz.

Pırlanta Sertifikası

Pırlanta sertifikası hizmetlerimizden en pratik biçimde faydalanabilirsiniz. Bu sayede elinizde bulunan her türlü pırlanta ve taşın gerçek değerinden sizlerde emin olun.
Pırlanta ve pırlanta takı grubuna giren tüm değerlerinizi en gelişmiş biçimde sınıflandırıyoruz.
Mücevher Kartı, Lazer Yazıt, Karat Doğrulama ve Değerli Taş Kontrolü gibi çok seçenekli hizmetlerimizden kolayca faydalanabilirsiniz. Prestijli ve göz alıcı pırlanta ve elmas aksesuarlarınızın her biri için sizlerde

Mücevher derecelendirme laboratuarı olarak geçmişten bugüne hizmet veriyor ve sektörün öncüsü olarak görev alıyoruz. Vermiş olduğumuz her bir hizmet Dünyanın en şeffaf ve bilimsel uygulamaları şeklinde süregelmektedir.

Dünyada kendini fazlasıyla kanıtlanmış elmas ve mücevher laboratuarı olarak güçlü bir ekip ile çalışmaktayız sahip olduğumuz onca tecrübe ve donanımlı alt yapımızdan kaynaklıdır.
Avrupa ve Asya bazlı çalışmaları ile mücevher teknolojisi araştırması konusunda milyonlarca elmas tesisinde derecelendirilen JTR olarak en iyisini ortaya çıkarıyoruz.
Firmamız sektöre adım attığı ilk günden bu yana elmas ve pırlanta takı anlamındaki değerlerinizi geleceğe taşımaktadır.

Laboratuarımızda var olan yenilikçi gemmolojik aletler, aletler ve teknolojik ekipmanlar ile noksansız bir sertifikasyon ortaya çıkarıyoruz.

JTR hizmet şeklini oluştururken, elmas endüstrisini ve ticaretinin uluslararası kabul görmüş derecelendirme standartlarını ve uygulamalarını takip eder.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English