Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Modoko İtalyan Mobilya Tasarımları ve Markaları

Modoko İtalyan Mobilya Tasarımları ve Markaları

 
İtalyan mobilya tasarımları, hem dünya çapında hem de ülkemizde en çok fark yaratan ve özellikle de evini modern anlamda dekore etmek isteyen insanlar için bir örnek taşıyan mobilya modelleri oluyor.
 
Konfor alanlarını çok daha şık ve aynı zamanda da daha lüks bir yer haline getiren İtalyan mobilya tasarımları, her dönemde kullanılması sayesinde de modası asla geçmeyecek modellerin başında geliyor.

Türkiye’de de özellikle son zamanlarda daha çok adı duyulan ve şıklığı ile göz kamaştıran İtalyan mobilya tasarımları, birbirinden farklı bir bakış açısı ile sizlere sunulmaktadır.
 
Modoko Mobilyacılar Çarşısı
 
Modoko, Türkiye’nin bilinen en önemli mobilya firmalarının bir arada bulunduğu önemli bir alan. Gerek modern mobilya modelleri gerekse de diğer tüm dekorasyon modelleri için özel olarak üretim yapan mobilya firmalarının bir arada bulunduğu Modoko’da yer alan Bassi Design firması, İtalyan mobilya tasarımları ve İtalyan mobilya modellerinin bulunduğu bir alan olarak karşımıza çıkıyor.


Alanında uzman ve başarılı iç mimarların bir arada bulunduğu ve aynı zamanda da başarılı bir üretim ekibi ile de farkını ortaya koyan Bassi Design, konforlu bir alan yaratmak için sizleri mağazasına beklemektedir.
 
Mobilya üretiminin yanı sıra iç mimarlık hizmeti de sunan Bassi Design, lüks ve modern bir ev dekorasyonu yaratmak adına sizlere çözüm ortaklığı sunmaktadır.
 
İç mimarlık hizmeti
 
İç mimarlık desteğine sahip olmak ve başarılı mimar ile ev dekorasyonunu yapmak kişilerin üzerinden hem ciddi bir yük almakta hem de yaşam alanlarını daha profesyonel gözler ile başarılı bir şekilde tasarlanmasını sağlamaya yaramaktadır.



Bassi Design, modern mobilya firmaları arasında en dekoratif fikirlere sahip olan mobilya firmalarının başında geliyor. Başarısını müşterilerinden almış olduğu geri dönüşlerden kazanan Bassi, standart ve tasarım ev dekorasyon ürünlerinin yanı sıra ev dekorasyonu projeleri de hazırlamaktadır.


Hazırlamış olduğu ev dekorasyonlarında şıklığı ve lüksü göz önünde barındıran Bassi, kişilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlamış olduğu dekorasyon projelerini ve dekorasyon fikirlerini sizler için iç mimarlarına tasarlatmakta ve sizlere sunmaktadır. Bassi iç mimarlarının sunmuş olduğu özel dekorasyon projeleri, 3D çizim tekniği ile geniş bir alanda müşterilere sunulmakta ve projelerin son halleri üzerinde detaylı incelemeler müşteriler ile birlikte yapılmaktadır.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English