Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mobil Ödeme Bozdurma ile Nakit Avans Türk Telekom

Mobil Ödeme Bozdurma ile Nakit Avans Türk Telekom

        Maddi olarak zaman zaman herkes sıkıntıya düşebilmektedir. Bu durumda eş, dost kapılarının kapalı olması veya bankalardan her hangi bir kart alma şansı yoksa anlık gelişen maddi zorluktan kurtulmak faturalı hat sahipleri için mobil ödeme bozdurma şeklinde olmaktadır.  Faturalı hat sahibi olmakta direk olarak yüklü miktarda avans verilmesinin önünü açmaz. Türk telekom nakit avans mesela başlangıç olarak 70 tl vermektedir. 3-5 ay sonrasında ancak bakiyeniz ödeme performansına bağlı olarak artmaktadır. Bu durumda türk telekom mobil ödeme bozdurma ile banka hesabına nakit alabilmek zamana yayılmaktadır.

      Türk telekom mobil ödeme bozdurma ile banka ıbanına para çekimi yapmak isteyen kullanıcıların öncelikle bakiyelerini kontrol etmeleri gereklidir. Bu işlem için Türk telekom dijital uygulaması üzerinden numara işlemleri bölümünden mobil ödeme bakiyesine bakabilirler. Dijital uygulamaları üzerinden gene de direk olarak mobil ödemeyi aktif veya pasif duruma getirmeleri gereklidir. Bu işlemleri aynı zamanda hatları üzerinden sms ile de yapılır. 7878 e kısa mesaj ile ‘’mobil ödeme limit ‘’  yazmaları sonrasında mevcut mobil ödeme bakiyelerine ait bilgiye ulaşabilirler.  120 günden fazla zamandır faturalı hatta sahip olanlar 600 veya 800 türk telekom mobil ödeme limitine sahip olmaktadır. 120 günden daha az zamandan beri hat sahibi isler 70 tl bakiye ile sınırlı olmaktadır.  Mobil bakiyeniz hakkında fikir sahibi olunmasından sonra size tanımlanmış olan bakiyeniz ile alışveriş yapmak gibi bir durum sadece dijital oyun alınması ile mümkün olmaktadır.  Direk size tanımlanmış olan bakiyeniz banka ıban hesabınıza veya farklı bir yere transfer edilmesi şeklinde bir durum söz konusu değildir. Bide bura da yer alan Türk telekom mobil ödeme limitiniz size ait olan tüm türk telekom hatlarında yer alan toplam mobil ödeme limitiniz olmaktadır.  Adınıza kayıtlı olan her türk telekom nakit avans faturalı hatta aynı bakiyeyi görürsünüz. Lakin her birinde aynı bakiye yer almaktadır. Kısaca sizin ve eşinizde yer alan hattınız size ait olsun. Her ikisinde de uzun zamandır aktif kullanılan hat olsun. Türk telekom mobil ödeme limit sorguladığınızda her iki hat için türk telekom mobil ödeme limiti 600 olarak görülmesi toplamda 1200 mobil türk telekom bakiyeniz var anlamı taşımaz. Her iki hattan toplamda sadece 600 mobil ödeme bakiyeniz yer almaktadır. Bu şekilde sadece türk telekom nakit avans bakiyeniz olarak 600 tl lik bir işlem yapabilirsiniz.

  MOBİL ÖDEME KAYIT yazarak yada MOBİL ÖDEME İPTAL yazarak sms ile 5555 iletmeniz durumunda mobil ödeme harcama yapmaya açma yada kapama işlemini yapmış olursunuz. Burada genelde düşülen ikinci hata ise mobil ödeme bozdurma için meyt org sitesine bağlanan birçok kişi faturasız olan hatlarından mobil ödeme bakiyesi bozmak istemektedir. Faturasız olan türk telekom hatlarında mobil ödemlerini dijital uygulama üzerinden sorguladıklarında 800 600 300 gibi görmektedir. Bu bakiyelerinin mobil ödeme bozdurma alabileceklerini düşünmekteler ve ısrarcı olmaktadırlar. FATURASIZ HATTAN NAKİT AVANS şeklinde bir durum söz konusu değildir. Faturalı hattı olan kişi için hattı kredi kartı şeklinde düşünülebilir.  Banka size 1000 tl kredi imkanı verir. Size verilen bin tl yi harcar ve gününde ödersiniz. Faturalı hat sahipleri içinde verilen mobil ödeme bakiyesi benzer şekildedir. Operatör numaranıza tanımlanmış bakiye verir ve siz bunu harcar ilk faturada ödersiniz. Faturasız olan hat sahipleri ise normal banka hesabı olarak düşünmeli. Banka size sadece hesap kartı vermiştir. Siz hesabınıza 1000 tl yatırır ve bunu ödemelerde kullanırsınız.  Faturasız Türk Telekom hattınızda da size belirtilen mobil ödeme bakiyesi o hattınıza kart veya bayiler aracılığı ile maksimum belirtilen miktar kadar para yatırın ve onunla mobil ödeme yapılan yerlerden işlem yap denilmektedir.

Türk Telekom Hattan Güvenilir Mobil Ödeme Bozdurma Nasıl Yapılır?
  Türk telekom mobil ödemenizi faturaya yansıtılan nakit avans şeklinde değerlendirmek istediğinizde aracı kurumlar ile işlem yapmanız gereklidir. Şimdi Google üzerinden mobil ödeme bozdurma şeklinde arama yapıldığında karşınıza olanlarca site çıkmaktadır. Bunların 10 da 9 u istisnasız bir şekilde mobil bozum dolandırıcısı olan sitelerdir. Birçoğunda direk 185 bozum 150, 370 bozum 300, 555 bozum 450 ödeme şeklinde size sadece ödeme sözü verilmektedir. Lakin ödeme verilmemektedir. Bu işlemler de yüksek komisyon ödemek istemeyen vatandaşlar direk olarak tuzağa düşüp hem parasını alamaz hem de faturasının yükselmesine seyirci kalmaktadır. Bu noktada sizlere sadece meyt bozum üzerinden işlemlerinizi yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Youtube üzerinde de zaten haklarında çekilmiş olan birçok video bulmanız hatta işlemlerini güvenle yapanların yorumlarını görmeniz mümkündür. Türk telekom mobil ödeme bozdurma işlemi için bakiyenizi kontrol edip mobil ödemenizi açmanız sonrasında sitenin canlı destek hattından yada whatsap numarasından iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Kesinlikle sektörü domine eden adres size ödeme vaat etmez, mobil ödeme bozdurma sonrasında ödemesini yapar. 

   Türk telekom nakit avans işleminde kullanmış olduğunuz bakiyeniz ilk kesilecek olan faturanıza yansımaktadır. Burada yer alan ödeme bakiyeniz taksit yapılmaz ve direk olarak tahsil edilmektedir.  Kesinlikle sizleri zora sokacak olan meblağlar için borç yapmayınız. Binlerce kişi her gün meyt üzerinden mobil ödeme bozumu hakkında doyurucu bilgi alabilmekte ve bu alanda gerçekleşen yeniliklere dair bilgilere anlık ulaşmaktadır. Ekmek parası, ulaşım parası, hastane işlemleri gibi anlık gelişen çeşitli ihtiyaçları için anında nakite ulaşmaktalar. Borçlarını da gene fatura kesiminden sonra ödemektedir. Kısa zamanda nakite giden en kestirme yol meyt mobil ödeme bozdurma üzerinden gitmektedir.  Vodafone, Türkcell paycell ve türk telekom mobil ödeme bozdurma işlemleri sonrasında mutlaka mobil ödeme kapatma işleminizi yapınız. Hat güvenliğiniz için dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bunun yanında faturaya kedi verilen yerlere itibar etmeyiniz faturaya kredi olmaz. Sadece cihaz alınıp satarak bozma işlemi vardır. Mobil ödeme ile bozduğunuz bakiye ise hattınıza toplu olarak yansır aylık taksit şeklinde bir durumu söz konusu değildir.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English