Son Dakika Haberler

MHRS ile hızlı ve kolayca randevu alın

 
 
Merhaba, bugün sizlere Türkiye'de sağlık hizmetlerine erişimde büyük kolaylık sağlayan MHRS uygulamasından bahsedeceğim. MHRS, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin kısaltmasıdır. Bu uygulama sayesinde, istediğiniz hastane, poliklinik ve hekimden online olarak randevu alabilir, randevu iptal edebilir, randevu tarih ve saatini değiştirebilirsiniz. Ayrıca, randevu aldığınız hekimin muayene ücretini de önceden öğrenebilirsiniz.
 
MHRS uygulamasının avantajları nelerdir? Öncelikle, bu uygulama sayesinde sağlık hizmetlerine erişimde zaman ve mekan sınırlaması ortadan kalkmaktadır. İstediğiniz zaman ve yerden randevu alabilirsiniz. İkinci olarak, bu uygulama sayesinde hastanelerdeki yoğunluk ve kuyruklar azalmaktadır. Randevu sistemi, hekimlerin çalışma saatlerini ve hasta sayısını optimize etmektedir. Üçüncü olarak, bu uygulama sayesinde hastaların memnuniyeti artmaktadır. Randevu aldığınız hekimin uzmanlık alanı, deneyimi, yorumları ve puanları gibi bilgileri görebilir, size en uygun hekimi seçebilirsiniz.
 
MHRS uygulamasını nasıl kullanabilirsiniz? MHRS uygulamasını kullanmak için öncelikle https://www.hastanerandevu.gov.tr/ adresinden veya mobil cihazlarınızdan MHRS Mobil uygulamasını indirerek kayıt olmanız gerekmektedir. iOS için buradan. Kayıt olurken TC kimlik numaranızı, cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi girmeniz yeterlidir. Daha sonra size bir şifre gönderilecektir. Bu şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra, randevu almak istediğiniz il, ilçe, hastane, poliklinik ve hekimi seçebilirsiniz. Size uygun olan tarih ve saatleri görebilir ve istediğiniz randevuyu onaylayabilirsiniz. Randevunuz onaylandığında size bir SMS gönderilecektir. Randevunuzu iptal etmek veya değiştirmek isterseniz, sisteme tekrar giriş yaparak bunu yapabilirsiniz.
 
 
MHRS uygulamasında randevu iptali veya değişikliği yapabilir miyim?
 
Evet, MHRS uygulamasında aldığınız randevuyu iptal etmek veya değiştirmek mümkündür. Bunun için, sisteme giriş yaptıktan sonra, "Randevularım" bölümüne tıklayarak randevu detaylarınızı görüntüleyebilirsiniz. Daha sonra, iptal etmek veya değiştirmek istediğiniz randevuyu seçerek ilgili işlemi yapabilirsiniz. Randevu iptali veya değişikliği yapmak için son tarih, randevunuzun başlangıç saatinden 24 saat öncesidir.
 
MHRS uygulamasında sıra beklemeden randevu alabilir miyim?
 
Evet, MHRS uygulamasında sıra beklemeden randevu alabilirsiniz. Sistemde yer alan hastane ve hekimlerin boş olan tarih ve saatlerini anlık olarak görebilir ve size uygun olan bir randevuyu hemen alabilirsiniz. Böylece, hastanelerde uzun süre sıra beklemenize gerek kalmaz.
 
MHRS uygulamasında acil durumlarda ne yapmalıyım?
 
MHRS uygulaması, planlı sağlık hizmetleri için randevu almayı sağlayan bir sistemdir. Acil durumlarda ise, 112 Acil Servis hattını aramanız veya en yakın sağlık kuruluşuna başvurmanız gerekmektedir. Acil durumlar için MHRS uygulamasından randevu almanız mümkün değildir.
 
Bilgilendirme için cebimeindir.com'a teşekkürler.

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English