DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Yaşam

Medya ve İslamofobi Sempozyumu Ankara'da düzenlenecek

Eklenme: 23.05.2021 - 12:44

Uluslararası Medya ve İslamofobi Sempozyumu, 25-26 Mayıs tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek. Etkinlikte, "Yalan Haber, Nefret Söylemi ve Kültürel Irkçılık Kıskacında İslam" konuları konuşulacak.

Medya ve İslamofobi Sempozyumu Ankara'da düzenlenecek
Reklam alanı
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İletişim Başkanlığı'nın desteklediği sempozyum, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) öncülüğünde Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), Erciyes Üniversitesi ve Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) işbirliğinde gerçekleştirilecek.

"Yalan Haber, Nefret Söylemi ve Kültürel Irkçılık Kıskacında İslam" temasıyla Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenecek sempozyumun açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapması bekleniyor.

Yabancı ülke temsilcilerinin de hazır bulunacağı geniş katılımlı sempozyumun İslamofobiyle mücadele çabalarına katkı sunması bekleniyor. 

Salgın önlemlerinin ciddiyetle uygulanacağı sempozyuma katılacaklardan PCR testi istenecek.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorumlar

  • Vatandaş 1666 gün önce

    Uluslararası değil asıl yerli medyada İslamifobi var. Sürekli islamın değerlerine kin ve nefret kokan ve bunun üzerine yayın yapan gazeteler, TV\'ler, programlar, dergiler, internet siteleri...vs. İslam neye değer veriyorsa ona saldrıyorlar, nefretlerini kusuyorlar. Kuzu postunu giyip kurt oluyorlar. Örneğin Aile konusu. İslam Aileye önem verdiği için Ailenin temeline dinamit koymak için sürekli aileyi yıkacak herşeyi savunuyorlar ama kuzu postunda, kadına şiddet diyorlar, ama namusuna yapılan şiddeti yok sayıyorlar. Onlar için kocasının bir tokatı iftira olmasa bile sorun olurken fuhuşu, özgürlük oluyor. Fuhuş kadın hakkı, zina kadın hakkı, bütün kötülükleri islami fobi gereği savunuyorlar. Şuursuz müslümanlarda bunlara itibar ediyor, sorgulamıyor. Kadın hakkı diyenler kadınları masanın üzerine çıkartır oynatır, bunu savunur ama kendi karını ver masada oynatalım dediğinde dünyayı yıkar. Bu sözüm ona kadın hakkı savunanlar, onun bunun karısına göz dikerler. Sorun insanlarda, bütün kötülüklerin kuzu postunda olacağını düşünemiyorlar. Yabancı değil asıl yerli medyada islamifobi mevcut. Kuzu postuyla heryerde kinleri, nefretlerini kusuyorlar.

Yorum Yap