Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Liquid Swap Nedir? Binance Liquid Swap Nedir?

Liquid Swap Nedir? Binance Liquid Swap Nedir?

 

Liquid Swap nedir ve ne amaçla kullanılır? Liquid Swap aslında bir likidite havuzudur. Günümüzde kripto para borsalarının artması ve insanların bu yönde eğilimlere ilgi göstermesiyle yeni yöntemler litüretilmiştir. Coinler üzerinden para kazanmayı hedefleyen kişiler kârlılık oranlarını arttırmak ve para kaybı oranlarını en aza indirmek için bu yöntemlere başvurur.

Binance Liquid Swap Nedir?

Liquid Swap nedir sorusuna verilecek en doğru cevap likidite havuzundan paranızın dolaşıma dahil edilmesi ve dolaşım sonucunda üzerinden kâr ya da faiz elde edilmesidir. Peki tüm bu işlemler nasıl ve kim tarafından yapılır? Binance bu noktada yatırımcı pozisyonundadır. İnsanlar tarafından toplanan yatırımlar bir havuzda birleşir. Bu havuz Binance tarafından yönetilir ve çeşitli yatırımlarda kullanılır.

Yatırımlar sonucunda coindeki yükselişler ve düşüşlere bağlı olarak günlük, aylık ya da yıllık kazançlar elde edilir. Ancak bilinmesi gereken nokta sabit ve oynak yüzdesel değerlerin sistem içerisinde yer aldığıdır. İlk piyasaya girişte belirlenen faiz oranları değişiklik gösterebilir ve aylarca bekleyen yatırımınız belirtilen yüzdesel değerlerin altında gerçekleşebilir.

Binance Liquid Swap Nasıl Kullanılır?

Liquid Swap nedir öğrenildiğine göre artık nasıl kullanıldığına geçilebilir. Bahsi geçen konu hakkında yatırım yapacaklar işlemlerini Binance üzerinden kolayca gerçekleştirebilir. Binance sitesi ya da uygulamasına gidilerek yönlendirmeler takip edilebilir ve ilk yatırımlar başlatılabilir. Ancak Binance tarafından durum biraz karışık anlatıldığı ve yatırımcıların çekingenliğinden dolayı piyasa giriş yapmadan önce konuya değinmek faydalı olacaktır.

 Liquid Swap işlemi yapacakların ilk yapması gereken bir coin belirlemesi ve bu coin üzerinden belirtilen gün ve faiz oranıyla piyasa giriş yapmasıdır. Sonraki aşamada kullanıcılar coinlerin iniş ve çıkışlarını takip ederek belirtilen dönemin sonunda kazançlarını elde ederler. Liquid Swap nedir artık siz de biliyorsunuz.

Binance Liquid Swap Risk Oranını Nasıl Düşürür?
Liquid Swap nedir sorusunun cevabı alındıktan sonra bu sistemin risk üzerindeki etkisi merak edilmektedir. Kripto para piyasası bilindiği üzere yüksek oranda kazanımlar sağladığı gibi yanlış yatırımlarda da yüksek oranda kayıplara neden olabilir. Kullanıcılar bu kayıpları minimuma indirmek ve kâr elde etmek için bu sisteme başvurur.
Sistemdeki mantık bankaların faiz sistemleri gibi düşünülebilir. Burada kaybetme oranınız oldukça düşüktür ancak bilinmelidir ki banka gibi belirtilen kâr oranlarını net bir şekilde sizlere sunmaz. Risk oranını düşürme noktasında ise Binance şirketinin özel ekiplerinin yaptığı analizlerle risk oranınızı minimuma indirir.

Binance Liquid Swap Karlı mı?

Her ne kadar Liquid Swap nedir araştırmasında risk oranının düşük olup kâr elde etme oranı yüksek gibi görülse de dikkatli olmakta fayda var. Evet Liquid Swap kârlı denilebilir ancak beklentilerinizin karşılanması noktasında yetersiz kalabilir. Özellikle küçük ölçekli yatırımcılar için bu durum daha çok problem olarak görülür.

Sebebi ise Liquid Swap nedir araştırmasının tam yapılmaması ve kazanç elde etmeye odaklanarak uygulamanın eksi yönlerinin göz önünde bulundurulmamasıdır. Uygulama üzerinden gün, ay ya da yıl bazında yatırımalar yapılabildiğini öncesinde değinilmişti. Şimdi bahsi geçecek konuda ise gün aralıklarının belirlenmesinin kâr oranına etkisi hakkında olacaktır.
Örnek vermek gerekirse piyasada girdiğiniz x coini için faiz oranı %12 olarak belirlensin ve bir aylık periyodla izlensin. Bahsi geçen ay içerisinde coin’in değer kaybetme oranına bağlı olarak %12’lik faiziniz %5’e kadar gerileyebilir. Bu durumda beklentinizi karşılamayabilir. Bu açıklama ile birlikte Liquid Swap nedir sorusu daha net anlaşılabilir.

Binanca Liquid Swap Getirisi Düşük müdür?
Liquid Swap nedir araştırması yaparsanız ilk etapta getirinin oldukça büyük olduğunu ve sadece kâr elde etmeye odaklı olduğu göreceksiniz. Aslında işin içinde durum böyle ilerlemektedir. Yaptığınız yatırımın TL değerinden tutunda belirlenen gün aralığı ve doğru yatırımın yapılmasına kadar tüm faktörler getirinizi etkileyecektir. Bu nedenle Liquid Swap kazancına ilişkin net bir bilgi vermek çok da olanaklı değildir.

Liquid Swap Zararları Nelerdir?

Binance Liquid Swap nedir artık biliyorsunuz peki Liquid Swap zararları nelerdir? Normal trade yapmak istemeyenler bu sistem üzerinde daha basit para kazanabileceğini düşünebilir. Halbuki bahsedilen bu sistemde de aynı trade yapar gibi grafiklerin takip edilmesi gerekir. Eklenen coinin grafiğinde oluşan düşüşe bağlı olarak zarar edebilirsiniz. En az iki coin eklendiği için iki yönlü düşüş daha büyük zarar yaratır.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • S
    Saçma
    1 yıl önce

    Şunu artık biliyorsunuz bunu artık biliyorsunuz bu ne be doğru düzgün yazı yazın paragların %80 i bomboş.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English