Son Dakika Haberler

Lamine parke, insan yaşamında sık sık tercih edilen bir zemin döşeme seçeneği olarak dikkatleri çekiyor.

Lamine Parke Nasıl Döşenir?
Lamine parke, insan yaşamında sık sık tercih edilen bir zemin döşeme seçeneği olarak dikkatleri çekiyor. Bu nedenle de lamine parkeyle alakalı hemen her konuda değerlendirme yapmak ve bu ürünün artı yönlerini değerlendirmek gerekiyor. Siz de lamine parke konusunda en başarılı seçenekleri tercih etmek mi istiyorsunuz? O halde başta döşeme süreci olmak üzere lamine parkelerle alakalı detayları Valenti Parquet avantajlarıyla elde edin!
Lamine Parke Nedir?
Tamamen doğal malzemeden imal edilen bir parke seçeneği olarak lamine parke hem dayanıklı hem de kullanışlı bir seçenek olarak dikkatleri çekiyor. İklimlendirme ve kurutma işlemleri sonrasında kullanıma hazır hale gelen bu parke çeşidinde döşeme süreci titizlikle gerçekleşmelidir. Bu nedenle de hizmet alınacak firmanın profesyonelliğini değerlendirerek en başarılı sonuçlar üzerinde değerlendirme yapmak en doğrusu olacaktır. Peki, hizmet alacağınız profesyonel firma döşeme işlemlerini nasıl gerçekleştirir?
Lamine Parke Döşeme Süreci
Parke döşeme sürecinde en önemli detaylardan bir tanesi zeminin hazırlanması. Zeminin pürüzsüz ve düz olması parkenin daha sağlam olması adına en önemli konular arasında. Bu nedenle öncelikli olarak lamine parke döşeme işlemlerinin titiz bir şekilde tamamlanması gerekiyor. Zemin hazırlandıktan sonra m2 hesabıyla doğru miktarda parke hazırlanarak döşeme işlemi başlar. Odanın dip kısmından ve parçaları kısa – uzun yan yana gelecek şekilde dizmelisiniz.
Lamine parke dizme işlemleri esnasında boşluk kalmamasına özen göstermelisiniz. Bütün odanın lamine parke döşeme işlemi tamamlandığında bitiş kısmına eşik çıtası yerleştirerek süreci bitirmek gerekir. Döşeme esnasında hem kullanılacak ekipmanlar hem de ortaya çıkacak sonuç düşünüldüğünde profesyonel hizmet olmazsa olmazlar arasındadır.
Parke Döşeme Ücreti
Parke döşeme ücreti ekstradan alınan bir ücret değildir. Valenti Parquet olarak satışını gerçekleştirdiğimiz parkelerin ücretine aynı zamanda döşeme ücretini de dahil ediyoruz. Bu nedenle bir lamine parkeyle alakalı fiyat teklifi aldığınızda aslında döşeme için de ücret ödemiş olursunuz. Satın alacağınız parkeye dair bu çok önemli detayı öğrendikten sonra alışverişinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede parke döşeme süreci sizi gerçekten de tatmin ediyor olacak.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English