Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kusursuz Kiracı Dizisi Gümbür Gümbür Başladı

Kusursuz Kiracı Dizisi Gümbür Gümbür Başladı
Fox TV’nin önemsediği projeleri arasında yer alan Kusursuz Kiracı dizisi 30 Ağustos Salı akşamı izleyenler ile buluşmuştu. Birinci bölümü ilgi çeken yapımın ününün daha şimdiden Arap ülkelerinde de artması geleceği için önemli bir adım sayıldı. Arap dijital platformunda da yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinin ikinci bölümü de sabırsızlıkla bekleniyor.

Gerilim Ve Korku Unsurları İlgi Çekti

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Kusursuz Kiracı'da Türk izleyicilerin farklı senaryo ve çekim teknikleri ilgisini çekti. Birinci bölümüyle iyi bir çıkış yapan projede apartmanda yaşayan bir grup insanın arasında giren gazeteci kız Mona rolünde yer alan Dilan Çiçek Deniz'in rolü benimsemesi de oldukça iyi bir izlenim oluşturdu. Türkiye dışında dijital yayın yapan Arap platformunda da ilgi çektiği görülen proje için geleceğe yönelik umutların arttığı görülüyor.
Arap platformunda da beğeni ile takip edilen projeye dublaj konusu hakkında bazı olumsuz yorumların yapıldığı ve sorunun giderilmesinin önemli olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Gerilim unsurlarının başarılı bir şekilde ekrana yansıtıldığı Kusursuz Kiracı dizisinde başrol uyumu da izleyenlerden tam not aldı. Mona ve Yakup karakterlerine hayat veren genç oyuncular Dilan Çiçek Deniz Ve Serkay Tütüncü için farklı ülkelerde tanınma açısından projenin önemi de oldukça kendisini belli ediyor. 

Farklı Ülkelere Açılma Potansiyeli

Salı günleri yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı dizisinin ikinci bölümü 6 Eylül akşamı seyirciler ile buluştu. Korku ve gerilim sahnelerinin ustalıkla işlendiği projenin Arap dünyasında da geniş yankı bulması sevindirici bir gelişme olarak aktarıldı. Başka ülkelere de açılma ihtimalinin çok yüksek olduğu Kusursuz Kiracı dizisi sezona hızlı bir başlangıç yaptı. 
Başrollerin dışında da oldukça etkili bir kadroya sahip olan Kusursuz Kiracı dizisi içindeki gizemi korumaya devam ediyor. Mona'yı bekleyen tehlikeli bir hayatın olduğu ve Mona'nın da bu durumu kendi kendine aşmasının kolay olmadığı yönünde gelişen senaryoda iler ki haftalarda nelerin yaşanacağı şimdiden merak ediliyor. 30 Ağustos Salı akşamı yayın hayatına başlayan Kusursuz Kiracı projesi Fox TV için önemli diziler arasında yer alıyor.  
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English