Son Dakika Haberler

Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

 

Kurumsal yılbaşı hediyeleri sayesinde çalışanlarınızı mutlu etmeniz ve daha motive hissettirmeniz mümkün. İş yoğunluğu, çoğu zaman çalışanların motivasyonunun düşmesine neden olur. İnsanlar, gününün büyük kısmını iş yerinde geçirir ve güzel bir iş ortamında çalışan kişiler, şüphesiz daha mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu mutluluğu sağlamak için kurumunuza özel hediye paketlerini “Popilero” adresinden sipariş edebilirsiniz.

İş yerinde çalışanların birbirleriyle iletişim halinde olup ilişki kurması da büyük önem taşır. İletişimin kuvvetli olduğu yerlerde çalışanlar kendini bir ekibe dahil eder. Ekip ruhu, ortaya daha verimli ve yaratıcı işlerin çıkmasına zemin hazırlar. Çalışanlarınıza kurumsal hediye kutusu hazırlayıp vererek aranızdaki bağı daha kuvvetli hale getirebilirsiniz.

Kurumsal Yılbaşı Hediye Fikirleri

Kurumsal yılbaşı hediyeleri hazırlarken herkese özel kutu hazırlayabileceğiniz gibi tek bir içerik hazırlayarak da çalışanlarınıza hediye edebilirsiniz. Hediye kutusunun içerisine iş stresini azaltacak, çalışmayı daha kolay hale getirecek hediyeler koymanız, çalışanlarınızı daha fazla mutlu eder. Kurumsal yılbaşı hediyeleri genel olarak şunlardır:
  • Ajanda
  • Su Şişesi
  • Kolonya
  • Kahve seti
  • Kupa
  • Çikolata
Ajanda, kurumsal hediye kutularının vazgeçilmez unsurları arasında yer alır. Çalışanlarınızın işlerini organize ederek daha verimli çalışmasına olanak sağlar. Su şişesi de herkesin masasında bulunması gereken ürünlerdendir. Cam su şişeleri sayesinde çalışanlarınızın en sağlıklı şekilde su içmesine imkan tanır. Çikolata çeşitlerinin ise mutlu edemeyeceği kimse yoktur. Bu yüzden kutuların içerisine çikolata koymanız çalışanlarınızı sevindirmenizi sağlar.
İş hayatının olmazsa olmazlarından biri de kahvedir. Kahve, hem güne başlarken hem de mola zamanlarında çalışanların enerji depolamasına imkan tanır. Yılbaşı dönemi, insanların yeni hedefler oluşturup çeşitli kararlar aldığı bir zaman dilimidir. Klasik hediyelerin yanı sıra çalışanlarınızın hedeflerine ulaşmasını kolaylaştıracak bir hediye de verebilirsiniz. Örneğin, bir dil kursuyla anlaşıp kutunun içerisine kursun indirim kartını ekleyebilirsiniz.

Müşterilerinize Özel Kurumsal Hediye Seçenekleri

Başarılı işlere imza atmak için çalışanlarınızın yanı sıra müşterilerinizle de iyi iletişim kurmanız oldukça önemlidir. Yılbaşı gibi özel zamanlarda, müşterilerinize çeşitli hediyeler göndermeniz marka kimliğiniz açısından pozitif bir etki yaratır.

Müşterilerinize de içerisinde ajanda, kahve çeşitleri ve kupa gibi ürünlerin bulunduğu hediye kutuları gönderebilirsiniz. Eğer hediye edebileceğiniz şirketinize özgü ürünler bulunuyorsa, kutunun içerisine onları da ekleyebilirsiniz. Böylelikle müşterilerle olan bağınız kuvvetlenir ve yeni iş anlaşmaları yapmanız daha kolay hale gelir.

Henüz çalışma fırsatınızın olmadığı ama çalışmayı istediğiniz potansiyel müşterilere de hediye göndererek akıllarında yer edinmeniz mümkündür. Kutu tasarımları çeşitlilik gösterdiği için şirketinizin kimliğine özgü bir kutu seçimi yapabilirsiniz. Bu sayede gönderdiğiniz kutuları şirketinizin reklamını yapmak için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Hediye not kartları sayesinde de hem çalışanlarınız hem de müşterileriniz için çeşitli notlar oluşturabilirsiniz. Notların kişiye özel olması gönderim yaptığınız kişilerin daha özel hissetmesini sağlar.

Şirketinize Özgü Logolu Kurumsal Hediye Kutuları

Her firmanın kendine özgü bir marka kimliği bulunur. Logolu kurumsal hediye kutuları, marka kimliğinizi en yaratıcı biçimde yansıtmanıza olanak sağlar. Özel günlerde çalışanlarınıza ve müşterilerinize verdiğiniz hediyelerin kutusuna, şirketinizin logosunu bastırabilirsiniz. Bu sayede özellikle müşterilerinize gönderdiğiniz hediyeler, diğer şirketlerin hediyeleri arasında kaybolup gitmez.

Firmanızın yaptığı işe bağlı olarak çeşitli etkinlikler düzenliyor olabilirsiniz. Bu tarz etkinliklerde de gelen kişilere verdiğiniz hediye kutularında ambleminizin bulunması, markanızın tanınmasını sağlar. Kutunun içeriğine bağlı olarak boyutlarını ve baskının nerede duracağını seçebilirsiniz. Kutunun rengine de marka kimliğinizi göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz. Klasik renklerden uzak bir renk seçimi, kutunun daha ilgi çekici gözükmesine imkan tanır.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English