Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya – Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?

Konya – Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?

Uşak Türkiye'nin İç Ege Bölgesi'nde bulunan bir şehirdir. İç Anadolu Bölgesi ile Ege Bölgesi'nin kesişiminde yer alır ve tarihsel olarak önemli bir geçiş noktası olmuştur.
Uşak şehrinin nüfusu yaklaşık olarak 367.000 kişidir. Uşak, tarihsel olarak tekstil ve deri sanayi ile tanınır. Özellikle halı dokuma ve deri ürünleri üretimi şehir ekonomisinin temelini oluşturur. Uşak, tarihi ve kültürel zenginlikler bakımından da ilgi çekicidir. Şehirdeki müzeler, antik kalıntılar ve tarihi yapılar ziyaretçiler için önemli cazibe merkezleridir.
Uşak Haber’in aktardığına göre Uşak, karayoluyla kolayca erişilebilen bir şehirdir. İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlere otobüs ve trenle ulaşmak mümkündür. Ayrıca Uşak Havalimanı da şehre hava yoluyla bazı şehirlerden ulaşım sağlamaktadır.

Uşak - Konya Arası Kaç Km?
Uşak ile Konya arası karayoluyla yaklaşık olarak 340 - 380 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır. Bu mesafe, seçtiğiniz rota ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Uşak - Konya Arası Kaç Saat Sürer?
Uşak şehri ile Konya şehri arası seyahat araba ile yaklaşık olarak 4 saat 30 dakika, otobüs ile 5 saat sürmektedir. Bu süre, seçtiğiniz rota, ulaşım aracı ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Uşak - Konya Arası Ulaşım Seçenekleri
Uşak ile Konya şehirleri arasındaki ulaşım, iki şehir arasındaki uzaklığa ve tercihlere göre çeşitli seçenekler sunmaktadır. Uşak ile Konya arasındaki ulaşım seçenekleri arasında kişisel araba ile ulaşım, otobüs ile ulaşım bulunmaktadır.

Uşak - Konya Arası Otobüs Firmaları
Uşak ve Konya şehri arası seyahat için kullanılabilecek otobüs firmaları arasında; Özlem Diyarbakır Turizm, Mersin Nur Turizm, Rahmi Hamurcu Turizm, Ereğli Turizm, Öncü Turizm, Ben Turizm, Aksel Turizm, Kontur Turizm, Mardin Seyahat Turizm, Turgut Reis Turizm, Muş Tur, Zümrüt Turizm,  Metro Turizm, Gülaras Turizm, Adıyaman Turizm, Kamil Koç Turizm bulunmaktadır.

Uşak - Konya Arası Yol Tarifi
Uşak şehrinden Konya şehrine ulaşmak için tercih edilebilecek 2 farklı güzergah bulunmaktadır. Güzergahlarda takip edilecek rota içerisindeki şehirler sırasıyla şu şekildedir.
  1. Güzergah: Uşak, Banaz, Çay, Akşehir, Kadınhanı, Konya
  2. Güzergah: Uşak, Çivril, Dinar, Yalvaç, Konya
Kaynak: https://www.usakhaber.com/gundem/usak-konya-arasi-kac-km-kac-saat-surer-4095
 
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English