Son Dakika Haberler

Konya Kuyumcular Odası Bilgileri

 

Konya ilinde yer alan kuyumcuların denetiminden sorumlu olan Konya Kuyumcular Odası ile ilgili detaylı bilgiler elde etmeyi hedefleyen bireylere güncel bilgiler ulaştırıyoruz. Konya Kuyumcular Odası Bilgileri yazımızdan ihtiyaç duyulan iletişim bilgileri, kuyumcular odası başkanlığı, adres bilgisi ve kuyumcular çarşısının adres bilgileri gibi çeşitli bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz tüm bilgilerden faydalanarak Konya ilinde altın, gümüş ve mücevher alım satım işlemlerinizi yürütebilirsiniz.

Konya Kuyumcular Odası Başkanı

Konya Kuyumcular Odası'nda başkanlık seçimleri gerçekleştirildi. Birçok asil üyenin yer aldığı seçim sonrası başkanlığa Yusuf Yaşar seçildi. Sarraf ve kuyumcu esnafın sorunlarını çözmek için çaba sarf edeceğini açıklayan Yaşar, güven tazeleyerek görevini yerine getirmeye başladı. Her türlü imkânı esnafa sunmayı hedefleyen Yusuf Yaşar kuyumcu esnafı ile iç içe olduklarını bildirdi.

Konya Kuyumcular Odası İletişim

Konya'da yer alan Kuyumcular Odası iletişim adreslerine ulaşım sağlamak istiyorum diyorsanız, Konya Kuyumcular Odası telefon numarası ve adres bilgileri şu şekildedir:
  • Adres: Şems-i Tebrizi Mahallesi Osman Bey Sokak Torun İşhanı No:7/ 301-302 Karatay / Konya
  • Telefon numarası: 0 332 352 52 01
Konya Kuyumcular Odası iletişim noktaları ile dilediğiniz zaman hizmetler ile alakalı bilgi elde edebilirsiniz. Bu konuda derlenmiş olan bilgiler ve adresler günceldir. Bu nedenle kuyumcular odası başkanlığı ile irtibata geçerek istediğiniz konu hakkında yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Konya Kuyumcular çarşısı

Konya'da kuyumcular çarşısı Hükümet alanı Sarraflar Yeraltı çarşısı mevkiinde yer almaktadır. Konya kuyumcular ve sarraflar ile ilgili merak ettiğiniz gün soruları Konya Kuyumcular Odası web sitesi üzerinden cevaplandırabilirsiniz. Size en yakın olan kuyumcuyu bularak gönül rahatlığı ile bütün fiyatları öğrenip bütçenize uygun alım satım işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Anlık altın bilgilerine erişmek için daima güncel fiyatları takip ederek Konya kuyumcular çarşısını ziyaret etmelisiniz.

Konya Kuyumcular Odası altın fiyatları

Sizlerin de bildiği üzere Konya Kuyumcular Odası altın fiyatları belirli sebeplerden dolayı devamlı değişiklik göstermektedir. Piyasayı yakından takip edebilmek ve en güncel altın fiyatlarını anında öğrenebilmek için Konya kuyumcular çarşısına ulaşabilir veya Konya Kuyumcular Odası ile irtibata geçebilirsiniz. Konya güncel altın fiyatları ile ilgili detaylı bilgileri kuyumculardan öğrenmeniz için sizlere adres bilgisi bıraktık. Birbirinden şık takıları zevkinize uygun olacak şekilde kombinleyerek satın almak için Konya kuyumcular çarşısında fikir edinmelisiniz.
Konya altın fiyatları canlı ulaşmak için; https://bedavainternet.com.tr/kac-tl/konya-altin-fiyatlari adresine tıklayın.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English