Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya’daki Market En Az 250 Şubesinde İndirimli Apple ve Samsung Satıyor! Bu Fiyatlarla Binlerce TL Cebinizde Kalacak!

Yeni indirim kampanyasıyla beraber Konya’daki market zinciri, akıllı telefon fiyatlarını düşürdü. Apple ve Samsung ürünleri daha uyguna satılıyor.

Konya’daki Market En Az 250 Şubesinde İndirimli Apple ve Samsung Satıyor! Bu Fiyatlarla Binlerce TL Cebinizde Kalacak!

A101 market, son dönemlerde elektronik ürünler alanında dikkat çekici hamleler yaparak tüketiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Konya’daki şubelerinde de eksiksiz indirime imzasını atan market, yeni fırsatlarını duyurdu. Elektrikli araçtan sonra şimdi de piyasanın en çok konuşulan akıllı telefonlarından iPhone 14 Plus ve Samsung Galaxy Z Fold 3'ü satışa sunuyor. Bu iki modelin satışıyla teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmekte gecikmedi.

iphone indirim

iPhone 14 Plus ve Galaxy Z Fold 3 İndirimli Satılıyor

A101’in 28 Mart kataloğunda yer alan iPhone 14 Plus 512 GB modeli, 59 bin 999 TL gibi cazip bir fiyatla teknoloji severlerin beğenisine sunuldu. A15 Bionic işlemci, 6.7 inç Super Retina XDR OLED ekran, 4323 mAh batarya, 12 Megapiksel özçekim ve arka kameralar ile donatılan bu model, yüksek performansı ve üst düzey özellikleriyle dikkat çekiyor. Öte yandan, katlanabilir ekranı ile beğenileri kazanan Samsung Galaxy Z Fold 3 ise 32 bin 499 TL fiyat etiketiyle A101 raflarındaki yerini aldı. 12 GB RAM, 256 GB depolama alanı, iki Dynamic AMOLED ekran, Snapdragon 888 işlemci ve gelişmiş kamera özellikleriyle bu model, teknoloji tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday.

samsung galaxy z fold 3

Samsung Galaxy A04 Sadece 5699 TL

A101’in katalogundaki sürprizlerden biri de Samsung Galaxy A04. 2022 yılında piyasaya sürülen bu model, 5 bin 699 TL gibi uygun bir fiyatla sunuluyor. 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 6.5 inç HD+ LCD ekran, Exynos 850 işlemci ve 50 Megapiksel ana kamera gibi özelliklerle donatılmış bu model, bütçe dostu bir akıllı telefon arayanlar için ideal bir seçenek.

konya a101

Konya’da Kaç A101 Şubesi Var?

Konya’daki A101 şubesi her geçen gün artmakta olduğu için net bir sayı verilemiyor. Ancak en az 250 şubenin aktif faaliyette olduğu düşünülüyor. Bu nedenle indirim uygulayacak market şube sayısı da değişkenlik gösterecektir.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English