Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Konferanslarını İlçelere Taşıdı

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Şehir Konferanslarını ilçelerdeki vatandaşlarla da buluşturuyor. İlki Serdar Tuncer ile Sarayönü ve Kulu’da gerçekleştirilen Şehir Konferansları kapsamında birbirinden değerli isimler Mart ayı boyunca 20 ilçede Konyalılarla buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Konferanslarını İlçelere Taşıdı
Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Konferanslarını ilçelere de taşıyarak tanınmış isimleri Mart ayı boyunca Konyalılarla buluşturacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın kültür ve sanat hayatının gelişmesine katkıda bulunan Şehir Konferanslarını ilçelerdeki Konyalılarla da buluşturmaya başladıklarını belirterek, Konya’nın geçmişinde olduğu gibi yine kültürün, sanatın başkenti olması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Programların ilkinin Sarayönü ve Kulu’da gerçekleştiğini kaydeden Başkan Altay, ay sonuna kadar birbirinden değerli isimlerin 20 ilçede Konyalılarla buluşacağını söyledi.

Şehir Konferansları kapsamında hafta sonu Sarayönü ve Kulu’da vatandaşlarla bir araya gelen televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer, sevilen şiirleri kendine has yorumuyla seslendirirken keyifli sohbetiyle de vatandaşların beğenisini kazandı.

ŞEHİR KONFERANSLARI MART AYI BOYUNCA 20 İLÇEDE
Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Konferanslarını Mart ayı boyunca 20 ilçede vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek. Bu kapsamda; Serdar Tuncer’in yanı sıra; Hayati İnanç, Bekir Develi, Sıtkı Aslanhan, Alişan Kapaklıkaya, Talha Bora Öge ve Mustafa Karataş ilçelerde Konyalılarla bir araya gelecek.

13 Mart Pazar günü Ilgın ve Akşehir’de İnanç’la devam edecek Şehir Konferansları kapsamında; Bekir Develi 15 Mart’ta Karapınar ve Ereğli’de, Sıtkı Aslanhan 16-17 Mart’ta Güneysınır, Çumra, Altınekin ve Cihanbeyli’de, Alişan Kapaklıkaya 19-20 Mart’ta Hadim, Bozkır, Kadınhanı ve Derbent’te, Talha Bora Öge 25 Mart’ta Seydişehir ve Beyşehir’de, Mustafa Karataş 26-27 Mart’ta Çeltik, Doğanhisar, Yunak ve Hüyük’te sevenleriyle buluşacak.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 7
  • 4
  • 0
  • 5
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English