Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KONTV’den Muğdatoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

KONTV Haber Müdürü İbrahim Arıcı ve Konhaber.com Sorumlu Müdürü Kemal Sayın Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Muğdatoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunup yeni görevinde başarılar diledi.

KONTV’den Muğdatoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Selçuklunun kadim başkenti Konya’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Muğdatoğlu, “Öncelikle Konya, Selçuklu Devletine başkentlik yapmış bir şehir. O dönemin tarihine ve kültürüne dair özellikleri şehrin her köşesinde görmek mümkün. Mevlana’nın huzur dolu şehri… Tarım, sanayi, ticaret, kültür turizmi ve ulaşım alanlarında kendini gösteren bir şehir. Bu kapsamda burada görev yapmak ve bu şehirde bulunmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim” dedi.

Konya’da zaman zaman yaşanan trafik sorunlarının farkında olduklarını belirten Selçuk Muğdatoğlu, kentin gün geçtikçe büyüdüğünü, araç sayısında artış olduğunu ve bu kapsamda trafikte belirli saatlerde aksaklıkların yaşandığını hatırlatarak “Konya’mızda trafiğe çıkan araç sayısında artış var. TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü’nün açıkladığı son verilere göre, ilimizde 2021 yılı Mayıs ayı sonunda toplam trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı bir önceki aya göre bin 870 adet arttığı görülüyor. Yine rakamlar son bir yıl içerisinde ilimizde araç sayısının 26 bin 798 adet artarak 757 bin 479 adede ulaştığını gösteriyor. Araç sayısı her geçen artarken, kentte de trafikte zaman zaman belirli saatlerde aksaklıklar yaşanıyor. Tüm bu gelişmelerin farkındayız. Konya’mız nüfusuna ve araç sayısına baktığımızda diğer şehirlere kıyasla trafikte iyi durumda. Ancak daha da iyi olması için bizlerde şehrimizin genelinde halkımızın huzuru, güveni ve mutluluğu için 24 saat mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamaları ve güven ortamında seyahat edebilmeleri için sorunlara neden olan şeyleri tespit edip, ardından bu sorunları giderecek çözümler üretiyoruz. Konya halkımız, kendilerine hizmet veren kurum ve kuruluşlara karşı çok saygılı ve çok bağlı. Huzur, dayanışma, yardımlaşma duygusu yüksek, her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olan bir şehir. Ben sizler aracılığıyla işimizi kolaylaştıran destekleriyle çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 16
  • 6
  • 2
  • 5
  • 6
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English