Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Klozet Kapağı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Klozet Kapağı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 
Klozet kapağı seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken belirli özellikler vardır. Bu özelliklere ne kadar fazla dikkat ederseniz satın alacağınız klozet kapaklarından o kadar fazla verimlilik alabilirsiniz. Yeni klozet kapağınızın boyutu ile şekli klozete uygun olmalıdır. Kare klozet kapağı oval bir kapak ile aynı ölçülerde olsa bile klozet üzerine tam olarak oturmayabilir.
 
Şekil
 
Klozet kapağının şekli klozet ile uyumlu değil ise ortaya çıkabilecek görsel uyumsuzluk sizleri rahatsız edebilir. Aynı zamanda uyum ve kullanımın ne kadar rahat olduğu konusunda sınırlamalar karşınıza çıkabilir. Bu sebeple, klozet kapağı satın alacağınız zaman klozet ile uyumlu şekillere sahip olanları değerlendirmelisiniz. Standart oval ve kare şeklindeki ürünleri bu noktada değerlendirebilirsiniz.
 
Ancak bunlar dışında oval dar arkalı, kısa, D şekilli, sivri uçlu ve kare gibi özelliklere sahip klozet şekilleri olduğunu da unutmamalısınız. Şekillere göre seçim yapılması uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek klozet kapaklarına sahip olabilmek adına önemlidir.
 
Boyut
 
Klozet kapaklarının en önemli detaylarından birisi kullanımının ne kadar rahat olduğudur. Kapakların ergonomik şekilleri ve malzemelerinin yanı sıra sağlam bir tutuşa sahip olması gerekir. Bu sebeple, yeni klozet kapaklarının klozet için uyumlu boyutlarda olması gerekir. Birçok farklı klozet kapağı evrensel olarak tanımlanan boyutlara sahip olabilir.
 
Ancak klozet kapağı satın almadan önce gerekli kontrolleri her ne olursa olsun yapmalısınız. Doğru ölçülerde klozet kapağı alabilmek için klozetin ölçülerini önceden almış olmanız önemlidir. Özellikle klozette yer alan oturak kısmının sabitleme delikleri arasındaki uzunluğu, genişliği ve mesafesi göz önünde bulundurulmalıdır.
 
Sabitleme
 
Klozetlerin sunduğu kurulum seçenekleriyle eşleşebilecek klozet kapaklarına sahip olmalısınız. Çoğu klozette klozet kapakları alttan sabitlenir yapıdadır. Ancak bazı özel klozetlerde klozet kapağının yalnızca yukarıdan sabitlenebilmesi mümkündür. Klozetin alt kısmı tamamen kapalı durumdaysa alt kısımlardan sabitleme yapamazsınız. Bu tür durumlarda yeni klozet kapağı seçerken üst sabitlemenin mümkün olup olmadığını araştırmalısınız. Siz de en kaliteli ve modern klozet kapakları için dilerseniz VitrA Online’ı tercih edebilir ve ihtiyaçlarınıza uygun olan ürünlere sahip olabilirsiniz!
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English