Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kışın En Sevilen Eşlikçisi: Elektrikli Isıtıcı

Kışın En Sevilen Eşlikçisi: Elektrikli Isıtıcı

 

Elektrikten ışıma ısısı üreterek çalışan elektrikli ısıtıcılar, soğuk havalarda ısınmak için kullanılır. Ev ve ofis gibi ortamların iç ısısını kısa sürede yükselterek konforlu bir kullanım sunan ısıtıcılar, birden fazla ısıtma türüne sahiptir. Elektrikle çalışarak ortama ısı sağlayan cihazlar; kullanılacak mekanın büyüklüğüne, yalıtım koşullarına ve kullanım şekline göre sınıflandırılabilir. Sahip oldukları montaj özellikleri açısından da birbirinden ayrılır. Modeller arasında mobil ısıtıcılar, kule tipi ısıtıcılar ve duvar tipi ısıtıcılar bulunur. Duvar tipi elektrikli ısıtıcı modellerinin belli bir yüzeye sabitlenmesi gerekir. Mobil ısıtıcılar ise genellikle ayaklık ile satılır. Mobil ısıtıcılar portatif ayaklık sayesinde düz bir zemin üzerinde durabileceği gibi ayak çıkarıldığında tavana ya da duvara da monte edilebilir. Elektrikli ısıtıcılar evlerden ofislere, restoranlardan okullara kadar hayatın her alanında geniş bir kullanım alanına sahiptir. Soğuk kış günlerinde gereksinim duyduğunuz cihazlar fiyatları ile de bütçe dostudur. Geniş fiyat aralığı ile karşınıza çıkan elektrikli ısıtıcı modelleri arasından ihtiyacınıza göre bir modele yönelebilirsiniz.

Elektrikli Isıtıcı Modelleri

Gelişmiş teknolojisi ile ısıyı saniyeler içinde geniş bir alana yayan elektrikli ısıtıcılar, her bir modeli ile yüksek performans sağlar. Tavana, duvara ya da herhangi bir alana monte edilerek dekorasyonlarda şık bir alternatif yaratan seçenekler, soğuk havaların gelmesiyle birlikte yaşam alanlarının kurtarıcısı haline gelir. Elektrikli ısıtıcı modelleri; marka, renk, derinlik, yükseklik, malzeme, frekans, ağırlık, güç, voltaj, genişlik, kullanım alanı, kablo uzunluğu, ürün tipi, model, maksimum ısıtma gücü, kapalı alan kullanımı gibi ürün özelliklerine bağlı olarak çeşitlilik gösterir. İç ve dış mekan olmak üzere farklı alanlarda kullanılan seçenekler modeline göre ayaklı, duvar tipi, fanlı, konvektör, kule tipi, piramit tipi, tekerlekli, seramik, şömine tipi ve panel ısıtıcı olarak tasarlanır. En küçük boyuttaki ısıtıcılar arasında yer alan fanlı ısıtıcı modelleri, görece daha küçük alanlar için uygun olabilir. Fanlı ısıtıcılar diğerlerine kıyasla uzun süreli ve yoğun bir sıcaklık sağlamasalar da ofis gibi iş yerlerinde masa altlarına konumlandırılarak özellikle ayakların ısıtılmasını sağlar. Portatif özelliğe sahip kule tipi ısıtıcılar da herhangi bir yüzeye monte edilmeksizin düz bir yerde kendiliğin ayakta durabilen ısıtıcı modelidir. Elektrikli ısıtıcılar arasında en etkili olan infrared ısıtıcılar ise pratik olmaları ve ortamı hızlıca ısıtmaları ile öne çıkar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte uzaktan kumanda seçeneğine sahip ısıtıcılar da üretilir. Tasarım ve teknik açıdan farklılık gösteren modeller arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Elektrikli Isıtıcı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanım alanlarına göre çeşitli niteliklere sahip olan elektrikli ısıtıcılar, tasarımları ile kullanıcılara alternatifler sunar. Model seçeneği olarak zengin bir kategoriye sahip olan ısıtıcılar arasından seçim yaparken bazı kritik detaylara göz atmak gerekir. Öncelikle ürünün kullanım amacı net belirlenmelidir. Isıtıcılar infrared ve quartz olarak birbirinden ayrılır. Işık yoluyla ısıtma sağlayan infrared ısıtıcı ürünleri, montaj özellikleri açısından çeşitli modellere sahiptir. Quartz ısıtıcılar ise mekanın merkezi bir noktasında zemin üzerine yerleştirilerek kullanılır. Infrared ısıtıcılara kıyasla mekanı daha yavaş bir şekilde çalıştırır. Kullanım amacının ardından ısıtıcıyı ne kadar süre ile kullanacağınız da önemli bir husus teşkil eder. Elektrik tüketimi oldukça az olan fanlı ısıtıcıları kısa süreli çalışmalarda kullanabilirsiniz. Ürünün özellikleri, motor gücü ve malzeme kalitesine de önem verilmelidir. Ayrıca emniyet prosedürlerine ve güvenlik seviyesine de dikkat edilmelidir. 2300 Watt gücü ile çalışan modeller ile 2000 Watt gücü ile çalışan ısıtıcıların fiyatı farklılık gösterebilir. Fiyat faktörünü de seçim aşamasında göz önünde bulundurabilirsiniz.

Elektrikli Isıtıcı Fiyatları

Gelişmiş özelliklere ve zarif tasarımlara sahip elektrikli ısıtıcı modelleri, kullanıcı beklentileri ve kullanım alanları dikkate alınarak üretilir. Klasik ısıtma sistemlerimde alternatif oluşturan ürünler; ayaklı, duvara monte ve uzaktan kumanda gibi donanım özellikleri ile kullanıcıların beğenisi kazanır. Elektrikli ısıtıcı fiyatları; model, tasarım, renk, boyut, ağırlık, ısıtma fonksiyonu, Watt gücü, malzeme ve ebat gibi özelliklere bağlı olarak farklı seviyelerde belirlenir. Ürünün ısıtma tipi, kademe yarı, boyutu, yatay ya da dikey konumda kullanılabilmesi ve performansı da fiyatı belirleyen unsurlar arasında yer alır. Ortamı hızlıca ısıtan infrared ısıtıcı fiyatları ile daha küçük metrekareye sahip alanlarda kullanılan fanlı ısıtıcıların fiyatları değişkenlik gösterir. Farklı teknik özelliklere sahip elektrikli ısıtıcı modellerini Koçtaş web sitesinden inceleyebilir, kullanım amacınıza göre seçtiğiniz cihazları sepete ekleyebilirsiniz. En uygun elektrikli ısıtıcı fiyatları için Koçtaş'ı ziyaret edebilir, güvenilir ve kolay alışveriş imkanı ile hemen sipariş verebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English