Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KASENTRA: Kapalıçarşı'dan Dünyaya Uzanan Şıklık

KASENTRA: Kapalıçarşı’dan Dünyaya Uzanan Şıklık

 

 

Altın ustalığı ve takı sanatkarlığına dair zengin mirasıyla tanınan KASENTRA, Kapalıçarşı kökenli ve 90’lı yıllardan günümüze uzanan bir altın markası olarak, 2021 yılında yepyeni bir döneme adım attı. Bu özel serüven, geleneksel zanaatkarlığı modern tasarımlarla buluşturan bir vizyonu temsil ediyor.

 

Kapalıçarşı'nın kalbinde başlayan bu yolculuk, şimdi sınırları aşarak global bir arenaya taşınıyor. KKASENTRA, atölyelerindeki usta ellerin değerli taşlar ve metallerle buluşmasını sağlayarak, kısa sürede adını dünya genelinde duyurmayı başardı.

 

Siz kıymetli okuyucularımızla bu eşsiz yolculuğa çıkmak ve Kasentra'nın kendine özgü tasarımlarıyla tanışmak için hazır mısınız? Şimdilerde Amerika başta olmak üzere Avrupa ve Asya’da  yüzbinlerce müşteriye ulaşmayı başaran KASENTRA, Kapalıçarşı'nın eşsiz dokusunu dünya çapında şıklıkla birleştiren bir Türk markası olarak adını tüm dünyaya duyurmaya hazır.

 

Usta Ellerle Düşler Gerçeğe Dönüşüyor!

 

KASENTRA, müşterilerin ve tasarımcıların hayallerinden ilham alarak, atölyelerinde usta eller tarafından işlenen takılarla kısa sürede farkındalık yaratma vizyonu edinmiştir. Atölyelerimizde her bir parça, sanat eseri niteliğinde özgün tasarımlara dönüşür. Bu özel süreç, Kasentra'nın takı dünyasında benzersiz bir iz bırakmasını sağlar.

 

Kasentra, en kaliteli ürünleri en şık tasarımlarla buluşturarak, müşterilerine hem hazır koleksiyonlarda hem de kişiye özel tasarımlarda geniş bir çeşitlilik sunmayı hedefler. Firmanın misyonu, en uygun fiyat ve en hızlı alışveriş deneyimi ile müşterilerle buluşmaktır. "Düşlerden Sanata" sloganıyla takı, değerli taş ve mücevherat yolculuğuna çıkan KASENTRA, çıktığı bu yolda, ahlaklı ticaret ilkesiyle yüzde yüz müşteri memnuniyetini kendine prensip edinerek tüm müşterilerinin güven ve tercihlerini kazanmanın yegane arzusu olduğunu söylüyor.

 

Geçmişin Mirası Günümüzün Modern Tasarımıyla Yeniden Hayat Buluyor!

 

Takı ve mücevher dünyasında zarafetin, özgünlüğün ve kalitenin simgesi KASENTRA, pırlanta alanındaki uzmanlığını 90’lı yıllardan bugüne kadar uzanan bir tecrübeyle buluşturuyor. Kapalıçarşı’nın zengin mirasını şimdilerin modern tasarımıyla buluşturan firma; altın, gümüş, elmas ve pırlanta gibi değerli malzemeleri yüzük, bileklik, kolye, halhal, küpe ve aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine sunuyor.

 

Altın yüzüklerde tektaşın zarafeti, baget ve beş taşın muhteşemliği, harfli tasarımların kişiselleştirilmiş dokunuşu ile KASENTRA, müşterilerine benzersiz bir seçenek sunarken aynı zamanda elmas ve pırlanta detaylı bilezikler, gerdanlıklar ve küpeler, her anı ölümsüzleştirmek için kadınların hayallerini süslüyor. Kasentra'nın yüzük koleksiyonu, Tektaş'tan baget ve beş taş modellerine, pırlanta yüzüklerden taşlı ve harfli tasarımlara kadar geniş bir çeşitlilik sunar. Elmas ve pırlantanın zarifliği, her parçada özgünlükle buluşurken, gerdanlıklar ve harfli tasarımlar ise müşterilere kişisel bir dokunuş imkanı tanır.

 

Gümüş koleksiyonları, Kasentra'nın özel tasarım anlayışını yansılar; minimal ve zarif tasarımlar ile bu koleksiyonlar her zevke hitap eder. Altın takılarda ise incelikli işçilik ve özgün tasarımlar ön plandadır. Tasarım ürünlerle ise Kasentra, mücevher dünyasında sınırları zorlayan benzersiz parçalara imza atar. Her bir ürün, "Düşlerden Sanata" yolculuğunda Kasentra'nın misyonunu yansıtır. Tek bir mücevher, Kasentra'nın altın, gümüş, elmas ve pırlanta ile yarattığı zarafetin bir ifadesidir.

 

Tarihin Çizgileri, Şimdi Tüm Dünyanın Gözdesi!

 

KASENTRA, takı ve mücevher dünyasında tarihi çizgileri günümüz modernliğiyle buluşturarak, 2023 yılında dünya genelinde satış rekorları kıran bir başarı hikayesine imza atıyor. Amerika, Kanada, Avustralya, Almanya, İtalya, Fransa, Azerbaycan, İsveç, Hollanda, Belçika, Polonya başta olmak üzere birçok kıtada, Kasentra'nın eşsiz tasarımları ve kalitesi mücevher tutkunlarının ilgisini çekiyor.

 

Özellikle kadın müşteriler arasında büyük bir hayran kitlesi bulan Kasentra, zarafetin ve özgünlüğün simgesi haline gelmiştir. Ancak marka, sadece kadınlara yönelik değil; erkek müşterilere yönelik birçok özel ürünü de kapsayan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. 2023 yılının son çeyreğinde Kasentra, yüzde 45'lik bir büyüme göstererek dünya genelindeki mücevher sektöründe adından söz ettirmiştir. Bu etkileyici büyüme, müşterilerin Kasentra'nın benzersiz tasarımları ve kalitesine olan büyük ilgisini yansıtmaktadır.

 

Kasentra'nın başarısı, yurt dışı menşeli takı ve mücevher markalarının kadrajına girmesine neden oldu. Artık marka, dünya genelindeki rekabetçi pazarda kendine sağlam bir yer edinmiş ve takı tutkunlarının gözdesi olmuştur. Kasentra'nın eşsiz koleksiyonları, tarihle modernliği, gelenekle yeniliği bir araya getirerek mücevher dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

 

Siz de Kasentra'nın eşsiz takı koleksiyonları ile tanışmaya hazır mısınız? Online platformlarımızı ziyaret edin veya seçkin mağazalarımızda göz atın. Her bir parça, Kasentra'nın kalitesini ve özgünlüğünü yansıtarak sizi bekliyor. Dünya genelindeki takı tutkunlarına katılın ve Kasentra'nın büyüleyici dünyasını keşfedin!

 

daha fazlası için : https://kasentra.com


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English