Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İşitme Cihazı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken En Önemli 6 Madde

İşitme Cihazı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken En Önemli 6 Madde

 

İşitme cihazları, işitme duyusu yeterince ya da hiç olmayan kişilerin kullandıkları medikal bir araçtır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok markaya ait işitme cihazı modelleri piyasalara sunulmuştur. Her istek ve ihtiyaca yönelik ürünler, her kullanıcının bütçesine de uygun olacak şekilde mevcuttur.

Seçim yapılacak model sayısı artıkça, kullanıcıların bu cihazları satın alırken dikkat etmesi gereken faktörlerin de önemi giderek artmıştır. Bu bağlamda cihaz satın alırken dikkat edilmesi gereken 6 maddenin bilinmesi ve bu maddeler ışığında alışveriş yapılması kullanıcılara fayda sağlayacaktır.

İşitme Cihazı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

İşitme cihazı satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Bu faktörlerden ayrı olarak en başta dikkat edilmesi gereken nokta, kullanıcının kendi istek ve ihtiyaçlarına yönelik bir cihazın tercih edilmesidir. Bunun nedeni işitme kaybı yaşayan hastaların fiziksel özelliklerinin farklılık göstermesidir. Yaş ve işitme kaybının dereceleri en önemli hususlardandır. Kişilerin istek ve beklentileri de satın alma sürecini etkileyen diğer noktalar arasında yer almaktadır.
İşitme cihazı satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler şu şekilde sıralanabilir:
  • İşitme kaybınızın derecesi
  • Cihaz tipi
  • Pil ömrü
  • Cihazın boyutu ve tasarımı
  • Cihazın fiyatı
  • Garanti ve servis hizmetleri
Kullanıcılar yukarıda sıralanan noktalara önem vererek işitme cihazı satın aldıklarında ürünlerden memnun kalma oranları artış gösterir. Birçok markaya ait modelleri incelemek ve satın almak için Emy İşitme firmasını ziyaret edebilirsiniz.

İşitme Kaybınızın Derecesi 

İşitme kaybının derecesi her hastada farklılık göstermektedir. İşitme cihazları satın alınırken bu kıstas en önemli faktör olarak değerlendirilmelidir. Bunun nedeni, her cihazın farklı işitme kaybı derecelerine göre tasarlanıp üretilmesidir.

İşitme Cihazı Tipi

İşitme cihazlarının modelleri satın alma sürecinde dikkat edilmesi gereken bir husustur. Bunun sebebi ise her duyu kaybı derecesi için ayrı bir model cihazın var olmasıdır. Hastaların ihtiyaç ve beklentilerine uygun olan ürünü seçmek önem arz etmektedir.

Pil Ömrü

İşitme cihazı pil ömrü önemlidir. Bunun nedeni, uyandıktan uyumaya kadar olan sürede; sürekli kulağınızda olan, sizler için duyu fonksiyonunu yerine getiren bu cihazlarda pil sorunu yaşamamaktır. 

Cihazın Boyutu ve Tasarımı 

İşitme cihazlarının boyutu ve tasarımı kulak yapısı ve anatomisi için önemlidir. Küçük ve rahatsız etmeyecek boyutlara sahip olması önem arz eder. Tasarımlarının da kullanıcıyı hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahatsız hissettirmemesi gerekmektedir.

İşitme Cihazının Fiyat

İşitme cihazlarının fiyatları kullanıcılar için satın alma sürecinde önem verilen bir faktördür. Bu ürünler, teknolojik cihazlardır. Gelişen ve değişen teknoloji standartları, her daim yeni modellerin satışa sunulmasına ön ayak olur. Pek çok marka birbirinden farklı özelliklere sahip olan cihazları kullanıcılarına sunar. Bu ürünlerin özellikleri ve nitelikleri farklılık gösterdiği takdirde fiyat aralıkları da farklı olacaktır.

Garanti ve Servis Hizmetleri

İşitme cihazları mekanik ve teknolojik aletlerdir. Bu durum şüphesiz ki garanti ve servis hizmetlerinden yararlanmanıza neden olmaktadır. Emy İşitme firmasından satın aldığınız cihazlar garanti belgeli olarak teslim edilmektedir. Servis hizmetleri ve garantisinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English