DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,22₺
STERLİN : 57,27₺
GRAM : 5.988,78₺
ÇEYREK : 9.852,07₺
CUMHURİYET : 39.090,43₺
Yaşam

İranlı öğrenciler AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Eklenme: 22.12.2021 - 17:26

Reklam alanı

TAHRAN (AA) - İran'daki Tahran Üniversitesi öğrencileri, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.


Tahran Üniversitesinde okuyan öğrenciler, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, haber, yaşam ve spor kategorilerinde birer fotoğraf için oy kullandı.


Öğrencilerden en fazla oyu "haber" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Harabeler arasında yaşam", "yaşam" kategorisinde İsa Terli'nin "İstanbul ve hilal" ve "spor" kategorisinde de Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" adlı fotoğrafı aldı.


Bu arada Tacikistan'dan gelerek Tahran Üniversitesinde misafir öğrenci olan Abdurrahim Devlet ve Abdulhalik Devlet de "haber" kategorisinde Haroon Sabawoon'un "Kabil'den kaçış", "spor" kategorisinde Burak Akbulut'un "Devre arası sohbeti" ve "yaşam" kategorisinde İsmail Kaplan'ın "Doğanın renkleri" fotoğrafına oy verdi.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap