Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İnovasyon, Güven ve Hız: Tiklay, Online Alışverişte Çıtayı Yükseltiyor!

İnovasyon, Güven ve Hız: Tiklay, Online Alışverişte Çıtayı Yükseltiyor!

 

 

Tiklay.com’un CEO'su Aydın Özdemir e-ticaret platformu hakkında yaptığı açıklamada “Online alışverişin hızla yaygınlaştığı günümüzde, Tiklay olarak müşterilere yenilikçi, güvenilir ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Uygun fiyatlı ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken platformumuz, her geçen gün artan müşteri memnuniyetiyle sektörde lider konumda bulunuyor.” İfadelerini kullandı.

 

Tiklay'ın Temel Prensipleri: Güven ve Kalite

 

CEO Aydın Özdemir “Tiklay olarak en temel prensibimiz, kaliteden ödün vermemek ve müşterilerimize güvenilir alışveriş ortamı sunmaktır. Müşteri memnuniyetini merkezine alan anlayışımız, güvenilir tedarikçilerle çalışarak ürünlerin en iyi şekilde müşterilere ulaşmasını sağlamaktadır.” Sözleri ile müşteri memnuniyetinin kendileri için önemini vurguladı.

 

Platformumuzda yer alan ürünlere yönelik de konuşan Tiklay.com’un CEO'su Aydın Özdemir, “Modern yaşam tarzına uygun, kaliteli ve çeşitlilik arz eden seçeneklerden oluşmaktadır. Kadın, Ayakkabı, Kozmetik, Anne-Bebek, Süpermarket, Pet-Shop, Bijuteri, Ev ve Yaşam gibi ana kategoriler altında geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerimize zengin bir alışveriş deneyimi vadediyoruz.” Diyerek portföy zenginliğini dile getirdi.

 

Dijital Dönüşüm ve Yenilikçi Çözümler: Tiklay'ın Vizyonu

 

CEO Özdemir “Tiklay olarak dijital dönüşümü yakından takip ediyor ve sürekli olarak teknolojik yeniliklere yatırım yapıyoruz. Müşterilerimize daha kullanıcı dostu, güvenli ve hızlı bir platform sunma hedefimiz doğrultusunda, online alışverişin sınırlarını genişleterek global bir marka olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyoruz.” Diyor.

 

Sürdürülebilirlik ve Etik Ticaret Anlayışı: Tiklay'ın Misyonu

 

Tiklay olarak sadece ticaret yapmakla kalmadıklarını, aynı zamanda çevresel etkileri en aza indirme çabası içinde olduklarını ve adil ticaret ve sosyal sorumluluk anlayışını benimsediklerini vurgulayan Tiklay.com’un CEO'su Özdemir “Sorumluluklarımızı eksiksiz bir şekilde yerine getiriyoruz. Tedarik zincirimizde şeffaf ticaret ilkelerini uygulayarak, sürdürülebilir büyümeye destek oluyor ve topluma değer katmayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullanıyor.

 

CEO Aydın Özdemir, "Tiklay.com olarak müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerimize sunarak onların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Dijital dönüşümü yakından takip ederek, güvenilir ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam edeceğiz. Tiklay olarak sürdürülebilir ve etik ticaretin önemine inanıyor, bu doğrultuda hareket ediyoruz. Müşterilerimize, çalışanlarımıza ve topluma fayda sağlayan bir marka olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz" ifadelerini kullanarak platformun misyonunu ve hedeflerini vurguladı.

 

Tiklay, uygun fiyatlı e-ticaretteki lider konumuyla, müşterilere güvenilir, hızlı ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunma vizyonuyla yoluna devam ediyor.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English