Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İngiltere’ye dil eğitimi için en çok öğrenci yollayan Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Firması: Lemon Academy

İngiltere’ye dil eğitimi için en çok öğrenci yollayan Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Firması: Lemon Academy
Londra merkezli bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firması olan Lemon Academy, başta İngiltere olmak üzere sizi 17 ülkedeki 970 dil okulu ile buluşturarak dil eğitimi almanıza yardımcı olmakta.
İngiltere dil okulları için ailenizin eğitim danışmanı olarak yanınızda yer alan Lemon Academy ailesi, İngilizceyi öğrenebilmeniz için sizi İngiltere’ye davet ediyor. Şu ana kadar 7.000’den fazla öğrenciyi hayallerine ulaştıran Lemon Academy Ailesi, hayallerini ertelemeyen ve İngilizce öğrenmek isteyen herkesin yanında.



Lemon Academy ile İngiltere Dil Okulları

Lemon Academy her geçen gün ailesini büyütmeye devam ederken sizin de bu ailenin bir parçası olmanızı istemekte. Kendilerini “Ailenizin Eğitim Danışmanı” olarak gören Lemon Academy anlaşmalı olduğu İngiltere dil okulları ile öğrencileri buluşturarak hem dil eğitimi almalarını hem de İngiltere’nin kültürünü, lezzetlerini ve yaşam tarzını öğrenmeniz için tüm eğitim süreniz boyunca yanınızda olmaktan mutluluk duymaktadırlar.



İngiltere’de dil eğitiminizde her zaman yanınızda olacak olan Lemon Academy sadece dil eğitiminiz için danışmanlık yapmayacaklar. Ayrıca eğer İngiltere’de eğitiminize devam etmek isterseniz dil eğitiminiz haricinde de geleceğinizi beraber planlayabileceğiniz ailenizden biri olarak size destek olmaya devam eden eğitim danışmanınız olmaya devam edeceklerdir.

İngiltere Dil Okulu Fiyatları

Yurtdışına açılan bir kapı olarak düşünüldüğünde Lemon Academy, anlaşmalı olduğu okullar ile öğrencilerine birçok fırsat ve avantaj sunmaktadır. İngiltere dil okullarında İngilizce öğrenmek büyük bir avantajdır. Çünkü İngilizce dilinin anavatanı İngiltere’dir. İngiltere dil okulları için birçok avantaj sunan Lemon Academy, yaptığı indirimler ile öğrencilerine daha uygun bir dil eğitimi sağlamaktadır.

Dil eğitimi ve konaklama ücretleri ayrı olarak bizlere sunan Lemon Academy sizler için kolaylık sağlayarak İngiltere’nin uygun şehrinizde bütçenize uygun olarak dil eğitimi almanızı sağlamaktadır. İngiltere’de dil eğitimi almak dil eğitimi almak istediğiniz şehre göre değişmektedir. İngiltere dil okulu fiyatlarını öğrenmek için yazının üzerine tıklaman yeterli olacak.



Neden Lemon Academy Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı?

Lemon Academy dil eğitiminiz boyunca yanınızda olan bir eğitim danışmanlığı firmasıdır. Londra’da bulunan şubesinin yanında bir de Ankara’da hizmet vermektedir. Ankara’nın en iyi yurt dışı eğitim danışmanlık şirketi olurken, tüm Türkiye’ye bir telefon ile hizmet sağlamaktadır. Sizi bir müşteri değil de ailesinin bir üyesi olarak gören Lemon Academy ailesi, sizi bir aile sıcaklığı ile karşılayacaktır. Temelinde dürüst davranmak olan Lemon Academy, yaptığı her şeyde kendini en yüksek etik standartlara bağlı tutarak eğitiminizi tamamlamanıza yardımcı olur. Sizin için fırsatlar yaratarak, geleceğiniz adına eğitim ve kariyer hedeflerinize yardımcı olmak için her daim yanınızdalar.

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English