Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İki Ünlü İsim Çocukları İçin Bir Araya Geldiler

Gündemde yer alan bir habere göre Iraz Kaygılaroğlu ile eski eşi Melis İşiten çocukları için bir araya geldiler. Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten'i bir araya getiren en önemli neden ise kızları Adının ilkokula başlaması oldu

İki Ünlü İsim Çocukları İçin Bir Araya Geldiler
Gündemde yer alan bir habere göre Iraz Kaygılaroğlu ile eski eşi Melis İşiten çocukları için bir araya geldiler. Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten'i bir araya getiren en önemli neden ise kızları Adının ilkokula başlaması oldu. Çift 2014 yılında çok şık bir düğünle dünya evine girmişlerdi. 2016 yılında ise kızları Adayı kucaklarına alan ikili geçimsizlik nedeniyle boşanmak zorunda kalmışlardı. Şimdilerde ise iki ünlü isim çocukları için bir araya geldiler.
Kızları Adanın okula başlamasıyla birlikte bir araya gelen ikili sosyal medya hesapları üzerinden bu güzel anları da paylaşmaktan geri kalmadılar. 2014 yılında evlenen ve 2 sene sonra kızları Ada dünyaya geldi. Uraz Kaygılaroğlu ile    Melis İşiten  kızlarının  okula başlaması ile birlikte bir araya gelerek fotoğraf paylaşımında bulundular.

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten'i Bir Araya Getiren Nedenler

Güzel giden evliliklerini 5 yıl aradan sonra bitirme kararı alan Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten  ızun  bir  aradan  sonra  bir araya gelmek zorunda kaldılar. Bu ikiliyi bir araya getiren oldukça önemli nedenler vardı. 2014 yılında Dünya evine giren ve 2 sene sonra kızları Adayı kucaklarına alan ikili 5 yılın sonrasında boşanma kararı aldılar. Ancak ikiliyi birbirine bağlayan çok önemli nedenler vardı. Kızları Adanın ilkokul heyecanını beraber paylaşan anne ve babası yapmış oldukları sosyal medya paylaşımları ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar. Kızları Adanın ilkokula başlaması ile bir araya gelmek zorunda kalan ikili bu anları sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştılar.

Kızları Ada İçin Bir Araya Geldiler

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu uzun süren birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmışlardı. Ancak 5 yılın sonunda geçinemedikleri için boşanmaya karar verdiler. 2014 yılında bu beraberliklerini evlilikle taçlandıran ikili ne yazık ki anlaşamayarak ayrılmak zorunda kaldılar. 2016 yılında  anne  ve  baba  olan  Melis İşiten  ve  Uraz  Kaygılaroğlu  jet  hızıyla  boşaldılar. Kızları adı için bir araya gelen ikili ise gündemde yer almayı başardı.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English