Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İç Giyimde Neden Nefes Alabilir Malzemeler Tercih Edilmeli?

İç Giyimde Neden Nefes Alabilir Malzemeler Tercih Edilmeli?

İç giyim ürünleri kişisel giyim ihtiyaçlarına yönelik, vücudu destekleyen ve dış giyim ile birlikle kullanılan giyim ürünlerini ifade eder. İç giyimde sık kullanılan, en çok önem verilen parçalar alt iç giyim modelleridir. Erkek boxer, erkeklerin en çok tercih ettiği alt iç giyim ürünüdür. Ciltle doğrudan temas eden boxerlar, sağlık açısından büyük önem taşır. Farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan erkek boxer modellerini sağlık açısından inceleyelim.

 

Ciltle doğrudan teması olan iç giyim ürünlerinin nefes alabilir ve antialerjik özellikleri taşıması gerekir. Nefes alabilir kumaşların tercih edilmesinin nedeni cildin sağlığını koruma, alerjik etkiler göstermeme ve genel konforu arttırma amacı taşımaktadır. Pamuk, modal ve viskoz gibi doğal ipliklerden oluşturulmuş kumaşların kullanımı ön plana erkek boxer modellerinde, tehlikeli maddelerden arındırılmış sentetik kumaşlar da kullanılabilir. Sentetik kumaşların, tehlikeli maddelerden arındırılmış olduğuna dair alınan uluslararası sertifikasyon sistemleri mevcuttur. Satın alacağınız iç giyim ürünlerinde, sentetik kumaş kullanımı mevcutsa bu sertifikalara sahip olup olmadığını sormanız sağlıklı iç giyime ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Bu sertifikalara sahip Blackspade markasının erkek boxer modellerine göz atabilirsiniz.

 

 

Cildi Koruyan Seçimler: Erkek İç Giyiminde Alerji ve Tahriş Riskini Azaltmak

Genel konforu arttırmak için sağlıklı nefes alabilir malzemelerin tercih edilmesi, aktif bir yaşam tarzına sahip erkekler için önemlidir. Erkek boxer tercihlerinizde, doğal liflerin kullanılması, vücut sıcaklığını düzenlemesi gibi terlemeyi önlemesi ve fazla nemin vücuttan uzaklaştırılması için oldukça önemlidir. Esnek yapıda, bel destekli modellerde konforlu bir kullanım mümkün. Sağlıklı kumaş içerikleri ile üretilen erkek boxerlarda, yumuşak dokular sayesinde sürtünme en az seviyede olacağı için ciltte kızarıklık veya alerjik bir reaksiyon oluşturmaz.

 

Nefes alabilen malzemelerin fazla nemi uzaklaştırması ile ciltte bakteri oluşumu engelleyerek hijyenik ortam sağlanır. Aynı zamanda yenilenmiş ve rahat hissedersiniz. Erkek boxer seçiminizde nefes alabilen malzemeler ve cildi koruyan tasarımların tercih edilmesi, erkeklerin iç giyim deneyimini olumlu yönde etkilerken genel sağlık açısında oldukça faydalıdır.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English