Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hiranur Derneği’nden Suriye’ye yardım çağrısı

Suriye’deki Müslümanlar derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veriyor. Çetin kış şartları altında bölgede yüzlerce çadır yıkılırken, binlerce kişi soğuktan korunamıyor.

Hiranur Derneği’nden Suriye’ye yardım çağrısı
Suriye’deki insanlık dramına kayıtsız kalmayan Hiranur İlim ve Hizmet Derneği, çalışmalarını hızlandırarak Suriye’ye yardım eli uzatmaya gidiyor. Uzun zamandır bölgede yardım çalışmaları yürüten dernek, çalışmalarını genişleterek 4 Şubat’ta Suriye’ye gidecek. Soğuk kış günlerinde yaşam mücadelesi veren mazlumlara temel yardımlar yapacak olan derneğe siz de bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

“KARDEŞLERİMİZ KENDİLERİNE UZANACAK YARDIM ELİNİ BEKLİYOR”
Yurtdışı Sorumlusu ve Basın Danışmanı Geylani Karaarslan, “Yıllardır süren savaş nedeniyle bombaların ve silahların gölgesinde yaşam mücadelesi veren Suriyeli mazlum kardeşlerimiz bu dondurucu soğuklarda çadır kentlerde ve kamplarda donma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Hatta bazı bölgelerde maalesef ki soğuktan dolayı donarak hayatını kaybedenlerin olduğu haberlerini de alıyoruz. Bunların yanında savaşın beraberinde getirdiği ekonomik sıkıntılar kardeşlerimizin hayatını daha da içler acısı hale getiriyor. Bu soğuk kış günlerinde hayatta kalabilmek için gereken en temel ihtiyaçlardan olan gıda, soba, kömür, giysi ve battaniye gibi eksiklerini dahi karşılayabilecek maddi güce sahip olmayan kardeşlerimiz kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor” dedi.

“HAYIRSEVERLER BAĞIŞLARI İLE SURİYELİ KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLABİLİR”
Karaaslan, “Hiranur İlim ve Hizmet Derneği olarak Suriyeli mazlum kardeşlerimizin vicdanları sızlatan bu çilelerini görüp de tepkisiz kalamadık ve hemen bir şeyler yapabilmek için harekete geçtik. Birkaç haftadır bölgede bulunan ekibimiz bazı bölgelere yardımları ulaştırdı ancak daha yardım bekleyen yüz binlerce insan olduğunu bildiğimiz için bunu da yeterli görmüyoruz.

Bu nedenle bölgedeki durumu yerinde görüp gerekli yardımları ulaştırabilmek, günlerdir sürdürdüğümüz çalışmaları daha kapsamlı hale getirerek geniş bir alana yayabilmek ve daha fazla insana ulaşabilmek için 4 Şubat’ta Suriye’ye gidiyoruz. Kış Yardımları projemiz kapsamında kardeşlerimize kumanya, soba, kömür, kıyafet ve battaniye gibi yardımlarda bulunarak bir nebze de olsa gönüllerini ısıtarak yaralarına merhem olmak istiyoruz. Bu doğrultuda hayırsever dostlarımız da çıkacağımız hayır yolculuğumuzda bağışları ile Suriyeli kardeşlerimize destek olabilirler” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 8
  • 3
  • 0
  • 6
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English