Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hermest Hair Clinic, DHI için en iyi saç ekimi merkezini seçmenin yollarını anlattı

Hermest Hair Clinic, DHI için en iyi saç ekimi merkezini seçmenin yollarını anlattı

 

 
20 yılda 62 ülkeden 12 bin hastaya en iyi saç ekimi yöntemini uygulayan ve saç ekimi İstanbulun en iyi saç ekimi merkezlerinden Hermest Hair Clinic, DHI saç ekiminin tüm detaylarını okuyuculara anlattı. DHInın en sık kullanılan saç ekimi yöntemlerinden biri olduğunun altını çizen klinik, bu işlem uygulayacak için en iyi saç ekimi merkezini seçmenin yollarını da paylaştı.
 
Saç ekimi İstanbulun en iyi merkezlerinden biri olarak gösterilen Hermest Hair Clinic, uyguladığı saç ekim yöntemleriyle birlikte şehir dışı ve yurt dışından saç ektirmek isteyen birçok hastanın ilk durağı olmaya devam ediyor. Hermest Hair Clinic, saç ekimi yöntemlerinin ilk sıralarında yer alan DHI, FUE gibi işlemlerin yanı sıra uzman ekibiyle birlikte geliştirdiği yöntemlerle de dünya çapındaki medya ve basında yayınlarında da adından sıkça söz ettiriyor. En iyi saç ekimi yöntemlerini uygularken kusursuz hasta deneyimi ilkesini benimseyen saç ekimi İstanbuldaki merkez, kliniklerini ziyaret eden hastaları için en iyi saç ekim sürecini yaratarak konforlu bir deneyime dönüştürüyor. Saç ektiren hastaların tüm yolculuk, konaklama gibi süreçlerinde birebir eşlik eden saç ekimi İstanbul merkezi Hermest Hair Clinic, sağlık ve hijyen kuralları dahilinde gerçekleştirdiği saç ekimi işlemleriyle sayısız başarıya imza atıyor. Şu ana kadar 62 ülkeden 12 bin hastanın saç ekimi tedavisinde kalıcı sonuca ulaşan Hermest Hair Clinic, DHI (Direct Hair Transplant) saç ekimi yönteminin ayrıntılarını bizimle paylaşıyor.
 

Saç ekimi İstanbul’un en iyi merkezi DHI yöntemini anlattı
 

Hermest Hair Clinicten edinilen bilgilere göre doğrudan saç ekimi olarak adlandırılan DHI saç ekimi yöntemi, saç ekiminde en yaygın kullanılan tekniklerin başında geliyor. Bu yöntemde toplanan saç köklerinin özel geliştirilmiş kalemler aracılığıyla daha kısa bir süre içerisinde ekilmesi mümkün oluyor. Son yıllarda giderek popülerleşen DHI yöntemi, birçok saç ektiren hasta tarafından tercih edilen bir teknik olurken, saç ekimi İstanbulun en iyi merkezleri tarafından da sıklıkla uygulanıyor. DHI saç ekimi tedavisi üç ana aşamayla gerçekleştiriliyor. Bunun ilk sırasında greftlerin toplanması yer alırken, sırayı saç ekilecek bölgede kanalların açılması takip ediyor. Son aşamada ise saç köklerinin ekilmesi işlemi bulunuyor. DHI saç ekimi yönteminde kullanılan medikal kalemler, greftler toplandıktan sonra birkaç saniye içerisinde hem kanalı açıyor hem de aynı anda saç kökünü bu kanallara yerleştiriyor. Diğer yöntemlerde iki ayrı seferde yapılan bu işlemler, DHI saç ekiminde tek seferde bitiyor.
 

DHI saç ekimi yöntemi en fazla 8 saatte bitiyor
 

Saç ekimi İstanbulun en iyi merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Hermest Hair Clinicin paylaştığı bilgilerden hareketle DHI saç ekimi yöntemi, 6 ila 8 saatlik bir süreci kapsıyor. Bu süre saç ektirecek kişinin saç kalitesine, baş bölgesindeki saç ekilecek alanın büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Bununla birlikte DHI saç ekimi tedavisinin birçok avantajı da bulunuyor. En iyi saç ekimi İstanbul merkezlerinden Hermest Hair Clinice göre bu yöntem uygulanırken kanal açma uygulaması gerçekleştirilmediğinden dolayı kafa derisinde oluşabilecek kabuklanmalar çok hızlı bir şekilde dökülme ve iyileşme sürecine giriyor. Diğer yöntemlerden farklı olarak DHI saç ekimi yönteminde, yeni ekilecek saç follikülleri ekim yapılacak bölgeye büyümeye hazır olacak şekilde yerleştiriliyor ve böylece ekilen saçlar çok daha kısa sürede gelişme kaydediyor.
 

Hermest Hair Clinic, DHI saç ekimi yönteminin avantajlarını paylaştı
 

Hermest Hair Clinicin DHI saç ekimi metodu hakkında aktardığı bilgiler, bu yöntemle ilgili diğer birçok detaya da ışık tutuyor. Buna göre DHI yöntemiyle saç ekimi yapılırken saçın gelişimde gerekli olan yağ bezeleri ve saç kökünü koruyan dış zar da saç kökleri ile birlikte alınıyor ve doğrudan ekim yapılacak saçsız bölgeye taşınıyor. DHIde neşter kullanılmamasıyla birlikte saç ekimi operasyonu sırasında derinin enfeksiyon kapma riski en aza indiriliyor. Saçlı bölgeye delik açılmadığı için de saç ekimi işlemi acısız bir şekilde tamamlanıyor. Saç ekimi İstanbulun en iyi kliniklerinden biri olarak gösterilen Hermest Hair Clinice göre DHI saç ekiminin tercih edilmesi için birçok farklı sebep bulunuyor. En uygun saç ekimi fiyatlarıyla kusursuz bir tedavi süreci sunan Hermest Hair Clinic, bu nedenleri şu şekilde sıralıyor:
 
  • DHI saç ekiminde diğer saç ekimi yöntemlerine göre daha sık saç ekimi yapılabiliyor. Böylece iyileşme sürecinin tamamlanmasının ardından saç ektiren kişiler daha doğal bir görünüme sahip oluyor.
  • DHI saç ekiminde saç köklerinin bekleme süreci en aza indirildiğinden, saç ekimi işlemi sırasında oluşabilecek saç kökü kaybı olasılığı da çok az oluyor.
  • DHI saç ekiminde mevcut saçlara zarar verilmiyor. Dolayısıyla saç dökülmesinin yaşanmadığı bölgelerde korunuyor.
 

DHI işlemi için en iyi saç ekimi merkezini seçmenin yolları
 

En iyi saç ekimi yöntemlerinden biri olan DHI işlemi, her ne kadar kusursuz bir süreç olsa da Hermest Hair Clinic, saç ekimi yaptıracak hastaları saç ekimi operasyonunun ardından dikkat etmeleri gereken konular hakkında uyarıyor. Buna göre en iyi saç ekimi işleminden sonra uygulanması gereken adımların başında ekim yapılan bölgenin korunması gerekiyor. Saç ektiren hastaların işlemden sonraki ilk 48 saatte saç ekimi yapılan bölgeye hiçbir temasın yapılmaması konusunda hassasiyet göstermesi kritik bir önem taşıyor. Hermest Hair Clinic, en iyi saç ekimi yöntemlerinin uygulandığı alanda boşluk bırakmaları gerektiği hususuna da dikkat çekiyor. 
Baş bölgesindeki saç ekimi yapılan kısmın elbette yalnızca gün içinde korunması yeterli olmuyor. Saç ekimi İstanbulun en iyi merkezi olan Hermest Hair Clinic, saç ekimi merkezlerine gelen hastalara baş bölgelerini uyku esnasında da korumaları için uyarıyor. Hastaların bu aşamada küçük ve sert bir yastık seçmesi gerekirken, kıyafet olarak da boğazlı kazak, dar t-shirt gibi başa temas edecek giysilerden kaçınması öneriliyor. Bu örnekler yerine gömlek gibi düğmeli kıyafetlerin kullanılması tavsiye ediliyor.
 
Hermest Hair Clinic, hastalarıyla yalnızca iyileşme süreci hakkındaki deneyimlerini paylaşmakla sınırlı kalmıyor. Tercih edilen saç ekimi yönteminin önemli olduğu kadar, en iyi saç ekimi merkezini seçmeleri için de yönlendiriyor. Dünyanın ya da Türkiyenin farklı coğrafyalarından gelen hastalarını havaalanından VIP aracıyla alarak anlaşmalı olduğu otellere yerleştiren Hermest Hair Clinic, saç ekimi işlemini gerçekleştirecek merkezlerin deneyim ve bilgi birikimine dikkat edilmesi konusunun en önemli hususlardan biri olduğunu aktarıyor.
 

En iyi saç ekimi yöntemlerini herkes için mümkün kılıyor
 

20 yıla dayanan deyenimiyle saç ekimi alanında hizmet veren Hermest Hair Clinic, uyguladığı saç ekimi prosedürlerinin yanı sıra benimsediği Full Safe Hair Transplant ilkesi ile çalışıyor.  Şu ana kadar hiçbir saç ekimi merkezinde olmayan alanlardaki uzmanları bünyesine katan Hermest Hair Clinic, tüm saç ekimi işlemlerini ekibindeki kardiyolog hekim ile gerçekleştiriyor. Bu sayede saç ektirecek kişilerin yalnızca arzu ettikleri görüntüye ulaşmalarını sağlamıyor, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı bir saç ekimi merkezi olarak tüm süreçte hastanın sağlığını önceliklendirerek koruyor. Dünyanın dört bir yanından hastanın kendilerine 7/24 ulaşmalarını mümkün kılan Hermest Hair Clinic, gelişmiş iletişim alt yapısıyla en iyi saç ekimi yöntemlerini herkes için mümkün kılıyor.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English