Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Güzellik Merkezleri Üstün Hizmet Sunmak için Randevu Sistemlerini Tercih Ediyor

Güzellik Merkezleri Üstün Hizmet Sunmak için Randevu Sistemlerini Tercih Ediyor

 

Dijitalleşmenin hayatın her alanında etkisini hissettirdiği günümüzde kartvizit, ajandası ve telefon görüşmesi gibi araçlar, sağlıklı ve net bir şekilde anlaşılan bir randevuyu oluşturmak konusunda eksik kalabiliyor. Dolayısıyla pek çok farklı alanda bu tip işlemler için özel olarak geliştirilmiş yazılımlar kullanılıyor. Bu durumun güzellik merkezleri için de geçerli olduğunu belirtmek yanlış olmaz. Hâl böyleyken güzellik merkezi programı olarak da isimlendirilebilecek randevu uygulaması türleri bu eksiklikleri gideren bir yol olarak dikkat çekiyor.

 

Kolaylık sağlayan online randevu sistemi ise müşterilerin internet üzerinden basitçe rezervasyon almalarına ve işletmelerin randevu yönetimi yapmalarına olanak tanır. Zamanın, dolayısıyla yer ayırtmanın büyük önem taşıdığı güzellik merkezleri ise randevu sistemlerini tercih ederek verimli, düzenli ve kullanışlı bir takvim planlaması oluşturabiliyor. Güzellik merkezi randevu sistemlerinin çevrimiçi platformlara taşınması hem müşteriler hem de işletmeler için belirgin bir avantaj olarak öne çıkıyor.

Güzellik Merkezi Randevu Sistemi Müşterilere ve İşletme Sahiplerine Çeşitli Avantajlar Sağlıyor

Güzellik merkezi ve kuaför salonları için kullanılan rezervasyon sistemi, randevu talebinde bulunan kişilerle kolay kontakt kurmayı sağlar. Uzun vadede kâr maksimizasyonuna katkı sağlayan güzellikler merkezi programı türündeki uygulamalar, özellikle söz konusu sektörde hayat kurtarıcıdır. Doluluğun sürekli olarak yoğun olduğu güzellik merkezlerinde bakım için herhangi bir saati ayırtmak kolaylık sağlar. Güzellik salonu randevu sistemi, iletişimin zor kurulduğu telefon görüşmesinin başarıyla yerine geçer. Aynı zamanda kâğıda alınmış not randevusunun ötesinde çevrimiçi yer ayırtmak çok daha sağlıklıdır. Güzellik salonu randevu programı sistemleri tırnak, cilt, saç gibi rutini gerekli kılan kritik bakım konularında yaşanan rezervasyon stresini ortadan kaldırır.

Randevu Sistemi Sayesinde Yapılacak İşlemler Önceden Belirleniyor

Güzellik merkezi randevu sistemi, gerçekleştirilecek işlemlerin hem müşteri hem de hizmet sağlayan kuruluş tarafından önceden bilinmesini ve düzenlenmesini sağlar. Bu sayede randevu saati önceden belirlenen işlemler için gerekli hazırlıklar yapılarak zaman kaybı önlenir ve iş süreçleri daha verimli hâle gelir. Aynı zamanda böylece müşteri memnuniyeti artar ve işletme daha profesyonel bir hizmet sunar. Randevu sistemlerini güzellik ve bakım sektörüne uyarlayan güzellik merkezi programı sistemleri bu noktada büyük bir kolaylık temin eder. Böylece acelesi olan, geç bir saatte randevu alan, hızlı ve kolay bir şekilde yer ayırtmak kullanıcılar zahmetsizce yer ayırtabilirler.

Güzellik Merkezi Randevu Sistemi İşletmeler için Kolay Raporlama ve Takip Olanakları Sunuyor

Güzellik profesyonelleri için kullanımı kolay ve basit bir arayüze sahip bir güzellik merkezi programı son derece gereklidir. Yavaş işleyen sabit sistemlerin ve telefonla randevu alma alışkanlığının başarıyla yerine geçen bu sistemler 7/24 rezervasyon kabul etmeyi de sağlar. Randevuları yönetme, bakım işlemleri için rezervasyon alma ve tüm takvim ayarlamalarını düzenleme imkânı sunan güzellik salonu programı, sistemleri ve süreçleri kolay hâle getirir.

 

Bu noktada Clinyo güzellik profesyonelleri için son derece verimli olanaklar sunar. Clinyo; saç, tırnak, piercing, cilt kategorileri altında pek çok farklı hizmetten randevu almayı sağlar. Saç hizmeti istendiğinde perma, bakım, boyama gibi farklı işlemlerden kolaylıkla yer ayırtılabilir. Piercing hizmeti arzu edildiğinde tragus, rook, sung ve daith gibi farklı takı işlemleri için rezervasyon açılabilir. Tırnak bakımında manikür, pedikür, kalıcı oje, törpü gibi çeşitli uygulamalar için yer ayırtmak mümkün olur. Cilt konusunda ise anti-aging, akne, dermapen ve medikal deri işlemleri için kolaylıkla randevu alınır. Clinyo, en yakın lokasyonda bulunan uzman kişilerden bakım ve güzellik uygulamaları için kolay randevu almayı sağlar.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English