DOLAR : 43,07₺
EURO : 50,63₺
STERLİN : 58,28₺
GRAM : 6.350,87₺
ÇEYREK : 10.443,21₺
CUMHURİYET : 41.440,59₺
Yaşam

Gölyaka Kültür Park'ta sis sonbaharın güzellikleriyle buluştu

Eklenme: 11.11.2022 - 12:42

Reklam alanı

DÜZCE (AA) - Düzce'de Efteni Gölü havzasında bulunan, sonbahar renklerinin hakim olduğu Gölyaka Kültür Park'ta sis etkili oldu.


Ulusal Öneme Haiz Sulak Alanı içerisinde yer alan parkta sis, sonbaharda yaprakları sararan ağaçlar arasında güzel görüntü oluşturdu.


İstanbul'a içme suyu sağlanan Melen Çayı havzasının başlangıç noktasında yer alan Efteni Gölü koruma sahasındaki 790 bin metrekarelik park, zengin bitki örtüsüyle bölgede hayvancılık yapanlar tarafından özel izinle mera olarak da kullanılıyor.


Her mevsim ziyaretçilerine ayrı güzellik sunan Gölyaka Kültür Park'taki çınar ağaçları, sonbahar renkleriyle sis altında etkileyici görünüme büründü.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap