Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Global Çapta Hizmetleri Bulunan Hosting Sağlayıcısı

Global Çapta Hizmetleri Bulunan Hosting Sağlayıcısı

Alan adı, hosting, domain gibi alanlarda hizmet sunan Hayalhosting şirketi alanında uzman ekibi ile müşterilerine yenilikçi ve her daim güvenilir bir hizmet sunar. Hayalhosting firması bünyesinde verilen bu hizmetler kapsamında müşterilerin beklentilerinin karşılanması ile müşteri memnuniyeti ön planda tutulur. Sunucu hizmetleri ile birlikte hosting hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi sonucu sizler de web sitelerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Hayalhosting alanında uzman bir ekip ile çalışarak sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlar.


 
Hayalhosting Hizmet Kapsamı
Hayalhosting firmasının sunduğu hizmetler çeşitlilik göstermekle beraber, alan adı alımı ve web sitesinin yeni bir hostinge taşınması gibi hizmetlerin güvenilir bir şekilde alımı sağlanır. Premium VDS sunucuların yanı sıra Wordpress tabanlı hosting hizmetlerinden yararlanabilmeniz de bu şirket aracılığıyla söz konusu olur. Alanında uzman bir teknik ekip ile çalışan firma sizlerin beklentisini karşılamak için elinden gelenin fazlasını yapar. Domain sorgulama gibi hizmetleri de şirket aracılığıyla alabilmeniz mümkün olur. Buna ek olarak blog tarafında çok fazla bilgiler de sunmaktadır.Örneğin buradaki konuda htaccess ile alakalı önemli detaylar da verildiği görülüyor.

Hayalhosting Web Hosting Hizmetleri
Web hosting hizmetleri sunan bir firma olarak Hayalhosting tarafından alacağınız hizmet kapsamında güvenliğiniz ön planda tutulur. Şirketin Linux web hosting hizmeti kapsamında yer alan paketlerde; cPanel, NVME SSD, Yüksek IO, Anında Kurulum, Ücretsiz Ömür boyu SSL, Hot Spare Teknoloji, Ücretsiz 7/24 Destek ve Tek Tıkla Kurulum gibi seçenekler bulunur. Paketlerini her bütçeye uygun ve rakiplerine oranla daha ekonomik bir şekilde belirleyen şirket, web sitesi taşıma işlemini ise ücretsiz bir şekilde hayata geçirir. Web sitesi taşıma işlemleri sırasında herhangi bir sınırlama durumu söz konusu değildir.


Hayalhost VDS Sunucu Hizmetleri
VDS sunucu hizmetleri de veren firma genel özellikleri itibarıyla müşterilerinin beklentilerini karşılar niteliktedir. VDS sunucu hizmetlerinin genel özellikleri kapsamında;
  • Veeam backup
  • DDOS koruması
  • Tek tıkla kurum imkanı
  • Teknik destek imkanı
  • NVME SSD disk
  • Güvenli alt yapı gibi hizmetlerden yararlanabilmek mümkün olur.
Şirketin VDS sunucusu hizmetleri için oluşturmuş olduğu paketler içerisinde ise; Türkiye Lokasyon, NVME SSD Diskler, Anında Kurulum, 1 Gbps Port, Ücretsiz 7/24 Destek, %99 Uptime gibi avantajlı fırsatlar yer alır.


Hayalhosting Sunucu Özellikleri
Şirketin sunduğu sunucu hizmetleri kapsamında yer alan genel özelikler itibari ile müşterilerin güvenliğinin sağlanması ön plandadır. Yüksek RAM frekansı, Xeon gold işlemci sistemleri, Xeon E5 işlemci sistemleri, yedekli alt yapı vb. daha pek çok hizmet alımı sağlanabilir. Dell ve HP marka sunucular ile beraber yapılan işlemlerde güçlü ve sağlam bir alt yapı sistemi oluşturularak web sitesinin kesintisiz bir şekilde hizmet vermesi amaçlanır. Hayalhost şirketi alanında uzman ekibi ile birlikte sizlere bu alanda en kaliteli hizmeti sunar.


Hayalhost ile Tanışın
Uygun fiyat garantisi ile müşterilerine her zaman destek olan Hayalhost firmasının hosting, domain sorgulama, sunucu ve müşteri güvenliği hizmetleri gibi bir çok alanda faaliyet gösterdiği bilinir. Anında aktivasyon ve güçlü sunucu şebekeleri ile sizlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak hizmetlere sahip olan firma ile tanışmak için resmi web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

https://hayalhosting.com

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English