Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Erkek Mont ve Kazaklarda Öne Çıkan Trendler

Erkek Mont ve Kazaklarda Öne Çıkan Trendler

 

Erkek giyimde en önemli parçalar içinde, özellikle sonbahar ve kış dönemine adım atmamızla birlikte kazak ve montlar yer alıyor. Soğuk havalarda vücudu iyi bir şekilde korumasının yanı sıra, şık bir tarz ortaya koyması bakımından da tercih edilen erkek mont ve kazak modelleri, bu yıl da çok ilgi görüyor. Peki mont ve kazak gibi parçalarda nelere dikkat etmeli? 2022 ve 2023’te öne çıkan giyim trendlerinde, erkek kazak ve montlarda hangi detaylar ön planda olacak?

Triko Kazaklar Kombinlerin Olmazsa Olmaz Parçası

Erkek giyimde kazakların ağırlığı her zaman yüksek. Hem kış aylarında hem de ilkbahar ve sonbahar gibi geçiş mevsimlerinde kazaklar bir kurtarıcı konumunda. Vücut sıcaklığını etkili bir şekilde sağlamasına ek olarak, şık bir görünüm de sunan kazak modelleri hem tek başına hem de gömlek, ceket gibi parçalarla olan kombinleri ile göz alıyor. Bu yıl en trend olan kazak modeli ise triko kazaklar. Erkek kazaklarda, örme konseptini sunan trikolar tasarım ve renk açısından geniş skala barındırıyor. Triko kazak modellerinde yaka seçeneklerinin geniş olması da bu modellerin herkese hitap etmesini sağlıyor. V yaka kazak modellerine ek olarak, trikolarda bisiklet yaka ya da bato yaka modeller de ilgi görüyor. Ancak V yaka kazak hem rahat hissettirmesi hem de şık görünüm sunması ile bu yıl trend denebilir.
 
Triko kazak modelleri hem kalın hem de ince örgü barındırmasıyla mevsim şartlarına, ortama ya da kombine göre farklı dokunuşlar barındırabilir. Triko kazaklarda basic modeller geniş kombin olanağı sunarken, desenli, çok renkli seçenekler ise ön plana çıkan alternatifler oluyor. Casual erkek giyimde, en önemli günlük seçeneklerden olan triko kazaklar, erkek giyimde bu yıl da ön planda olacak.

Mont Satın Alırken Bunlara Dikkat

Erkek dış giyimin en önemli parçası olan montlar, hem bir tamamlayıcı hem de görünümün belki de en önemli öğesi. Mont satın alırken tarzı yansıtacak bir seçim yapmak önemsenmeli. Kaban, trençkot gibi alternatifler sunan montlarda kaşmir, kaşe ya da yün gibi içerikler özellikle sıcaklıkların çok düşük olduğu dönemlerde ön plana çıkıyor. Buna ek olarak erkek mont modellerinde vücudu terletmeyen seçim yapmalı. Montlar, üst bedeni sıcak tutarken aynı zamanda terletmemeli. Yağmur riskine karşı su geçirmeyen mont seçimi yapmak da önemli. Montun uzun yıllar boyu kullanılabilmesi adına dayanıklı bir kumaştan üretilmiş olmasına da dikkat etmek gerekiyor. Dış cep ve iç cepler, kapüşon gibi detaylar ise fonksiyonellik adına avantaj yaratabilir.
 
Erkek giyimin öncüsü Kiğılı, erkek kazak ve mont modellerinde yeni sezon koleksiyon ürünlerini harika fiyatlarla sunuyor. V yaka kazak ve diğer kazak seçenekleri, mont, kaban ve çok daha fazlası Kiğılı online alışveriş mağazasında yer alıyor.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English