Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Erkek Desenli Gömlek En İyi Nasıl Kombinlenir?

Erkek Desenli Gömlek En İyi Nasıl Kombinlenir?

 

Çeşitli tasarım ve renklere sahip gömlekler erkek giyiminde önemli yere sahiptir. Gündelik veya resmi giyim fark etmeksizin birçok durumda gömlek giymeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle daha ilgi çekici bir tarz yakalamayı hedefliyorsanız Erkek Desenli Gömlek çeşitlerini stilinize dahil edebilirsiniz. Desenli erkek gömlek modelleri kombin seçenekleri arasında tercihinizi yaparak şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Desenli Gömleğin Altına Ne Giyilir?

Eğer tek renkli ve basit tasarımlı gömlekler giymeye alıştıysanız desenli gömlek kombini bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak işin temelini kaptığınızda desenli gömleklerle de harika kombinler oluşturabilirsiniz. Desenli gömleğin altına renk uyumunu sağlayan kot veya chino pantolon tercih edebilirsiniz. Özellikle desenli bir Hakim Yaka Gömlek giydiğinizde tarzınızı güzel bir şortla tamamlayabilirsiniz.

Kot Pantolon Desenli Gömlek Kombini

Erkekler için desenli gömlekle en iyi giden seçeneklerden biri kot pantolondur. Kot pantolon desenli gömleğin gündelik yapısına uygun, rahat bir tercih olacaktır. Böylelikle konforlu ve mütevazi bir kombin oluşturabilirsiniz. Elbette daha dikkat çekici erkek gömlek modelleri ile mütevaziliği bir kenara bırakıp çarpıcı bir imaj da yaratabilirsiniz.

Desenli Gömleklerinizi Chino Pantolon İle Denemeye Ne Dersiniz?

Erkek desenli gömlek seçenekleri ile bir diğer uyumlu kombin chino pantolonla yapılır. Kot pantolon gibi chino pantolonlar da rahat ve gündelik giyime uygundurlar ve desenli gömleklerle kombinlenebilirler. Bu kombini oluştururken pantolonun rengini gömleğinizle uyum sağlayacak şekilde seçebilirsiniz. Veyahut göz alıcı bir kontrast yaratmak için birbirinin zıttı renkleri tercih edebilirsiniz.

Yaz İçin Müthiş Bir Seçim: Erkek Desenli Gömlek ve Kargo Şort

Yazları desenli gömleklerle kombinlemek için pantolon yerine kargo şort tercih edebilirsiniz. Desenli gömlekler renkli tarzlara sahip olduklarından dolayı bu kombin hiç göze batmayacaktır. Aksine bu ikili harika bir uyum yaratır. Özellikle desenli hakim yaka gömlek yaz kombinleri için şahane bir seçenektir.

Kombin Yaparken Seçtiğiniz Erkek Desenli Gömlek Modeli Çok Önemli!

Desenli gömlek kombini oluştururken kendinizi ikincil öğeye çok odaklanırken bulabilirsiniz. Ancak kombinin ana parçası olan gömleğin özelliklerini göz önünde bulundurmayı unutmamalısınız. Yani kombininizi oluştururken desenli gömleğinizin rengini, tarzını ve tasarımını dikkate alın. Daha sonra tarzınızı tamamlayacak pantolon veya şortu seçerken kontrast ya da uyum oluşturmak için tercihinizi gömleğinize uygun bir şekilde yapın.

Şık ve Kaliteli Erkek Gömlek Modelleri Voltaj Giyim’de

Oldukça çok yönlü şekilde kullanabileceğiniz erkek desenli gömlek modellerini farklı kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Bu kombin için kot pantolon veya chino pantolon tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda özellikle hakim yaka gömlek ile kargo şort ikilisi yazları müthiş bir uyum yaratır. Desenli erkek gömlek modelleri ile günlük hayatta rahatlıkla giyebileceğiniz harika kombinler oluşturabilirsiniz. Oluşturabileceğiniz mütevazi ve basit seçeneklerin yanı sıra desenli gömleklerle göz alıcı ve dikkat çekici kombinler de ortaya çıkarabilirsiniz. Tüm erkek giyim ürünleri için Voltaj.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English