Son Dakika Haberler

En Güzel İzmir Plajları ve Koyları

Son dönemlerin oldukça popüler şehri İzmir’de gidilecek pek çok plaj ve koy bulunmakta. İzmir plajları son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bunun başlıca sebepleri ulaşımın gayet kolay olması ve pek çok yere yakın olmasıdır. Ayrıca diğer şehirlere göre burada yer alan pek çok plaj biraz daha uygundur. Yaz sıcaklarında serinlemek için tercih edilen pek çok plaj bulunmaktadır. İzmir plajları konusunda sizlere rehber olabilmek için plajlar hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Bu plajlarda her daim hizmet alabilir ve gezi rotanıza ekleyebilirsiniz. Gezi rotanızı burada yer alan bilgilere göre planlayabilir ve tatilinizi yapabilirsiniz.

Akvaryum Plajı

Karaburun olarak geçse de halk arasında Akvaryum plajı olarak bilinmektedir. Son dönemlerin oldukça popüler plajı haline gelmesinin sebebi adından da anlaşılacağı üzere denizinin renginin oldukça güzel olmasıdır. Bu plaj, sosyal medya sayesinde oldukça popüler hale gelmiş ve fotoğraflanmıştır. Pek çok sosyal medya fenomeninin bu plajda fotoğrafı olduğunu söyleyebiliriz. İzmir’de bulunan pek çok gibi bu plajda mavi bayraklıdır ve son derece temizdir. Yılın belirli dönemleri oldukça yoğun olmaktadır. Eğer güzel bir deniz istiyorsanız Akvaryum koyuna kesinlikle gitmelisiniz. Akvaryum Plajı İzmir merkeze 103 Km mesafede bulunmaktadır

Çeşme Ilıca Plajı

İzmir’de pek çok plajda olduğu gibi bu plajda da ücretli ve ücretsiz kısımlar bulunmaktadır. Özellikle hafta sonları bu plajda yer bulmak biraz zor olsa da pek çok İzmir yerlisinin tercih ettiği plajlar listesinde yer almaktadır. İzmir plajları konusunda oldukça güzel konumda yer almaktadır. Ücretli kısımlarda da aldığınız hizmet son derece iyidir. Bu plajlarda da denize girerek yazın sıcaklığından bir nebzede olsun serinlemeniz mümkündür. Ilıca halk plajı ücretsizdir. Eğer şezlong isterseniz 10 TL bir ücret ödemek durumundasınız. Ilıca Plajı İzmir merkeze 83 Km mesafede bulunmaktadır.

Seferihisar Akkum Plajı

Sakinlik isteyenler için bu plaj tam size göre. İzmir’de bulunan en sakin plajlardan diyebiliriz.  Bu plajda hem belediyeye ait tesisler hem de özel işletmeler bulunmaktadır. Dilediğiniz şekilde hizmet alabilir denize girebilirsiniz. Diğer plajlara göre oldukça sakin bir konumdadır. Akkum Plajı İzmir merkeze 53 Km mesafede bulunmaktadır.

Çeşme Kocakarı Plajı

İzmir’de popüler olan plajlardan diyebiliriz. İzmir plajları kategorisinde en çok ziyaretçi alan ve oldukça güzel olan bu plajda sezonun her günü yoğunluk bulunmaktadır. Merkeze yaklaşık 5 Km mesafede bulunmakta ve ulaşımı son derece kolaydır. Kocakarı Plajı İzmir merkeze 93 Km mesafede bulunmaktadır.
Ayrıca çevresinde İzmir koyları da bolca bulunmaktadır.

Urla Melengiç Plajı

İzmir Urla’da yer alan bu plaj halka açık ve ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Aynı zamanda kamp yapmak isteyen misafirlerine olanak sağlamaktadır. Demircili Kötü mevkiinde bulunan bu plajlar son derece sakin bir deniz isteyenler için uygundur. Çeşme ve diğer plajlara göre oldukça sakin bir yerdir. Daha çok kafa dinlemek, konaklamak isteyen denizcileri ağırlamaktadır. Oldukça berrak ve temiz bir suya sahiptir.  Bu plaj İzmir’e yaklaşık 59 Km mesafe de bulunmaktadır.  
İzmir’e geldiğinizde İzmir gezilecek yerler listesini de inceleyerek çok geniş bir gezi yapabilirsiniz. Emin olun buna değer!
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English