Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

En Çok Tercih Edilen Çift Kişilik Yatak Modelleri

En Çok Tercih Edilen Çift Kişilik Yatak Modelleri

 

Kumaş, yay ve sünger teknolojilerinin gelişmesi sayesinde ortaya çıkan çift kişilik yatak modelleri, iyi uyku ve ideal dinlenme alanları sağlar. Puffy çift kişilik yatak modelleri her ihtiyaca göre farklı teknolojiler kullanılarak tasarlandığından doğal içerikli, antibakteriyel, ısı düzenleyici, yün ve pamuklu, kılıflı ve daha pek çok özellikle sunulur. Bu sayede hem çift hem de tüm kullanıcılar özel gereksinimlerine göre yatak seçimi yapabilir. Çift kişilik yatak modellerinde en sık tercih edilenler ise genellikle kişiye özel ısı, kolay yıkanabilen kılıf, kötü koku oluşumunu önleme gibi özelliklerle donatılır. Bu sayede kullanım esnasında iyi uyku deneyimi sağlar ve çiftlerin dinlenmiş olarak uyanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte her bir çift kişilik yatak kumaşı ve malzemeleri sayesinde bakım kolaylığı sağladığından zahmetsiz kullanım özelliğine sahiptir. Siz de Puffy yataklarını tercih ederek güne dinç ve enerjik bir başlangıç yapabilir, uzun yıllar bu konforun tadını çıkarabilirsiniz.

Çiftlere Özel Yatak Modelleri ve Avantajları

Çift kişilik yatak modelleri her kullanım ihtiyacı düşünülerek tasarlanır. Bu sayede terleme, sırt-bel-boyun, kilo, alerji, stres gibi problemler yaşayan kullanıcılar kendilerine en uygun yatağı kolaylıkla seçebilir. Puffy yataklarının bir diğer özelliği ise pek çok teknolojiyle donatılması ve DHT yay, BodySense Foam, iç destek süngeri, visco, No-Turn, örme kumaş, VZS, fresche, Pocket yay gibi farklı özelliklerin birçoğunu bir arada içermesidir. Böylece eşler dönüş hareketlerinden etkilenmeden rahatça uyuyabilir ve sırt ağrısı, ter gibi problemler nedeniyle uyku kalitesinden ödün vermeden dinlenebilir. Puffy çift kişilik yatakların sık tercih edilmesine olanak tanıyan diğer avantajlar ise şöyle sıralanabilir:
  • DHT yay sistemi: Özel yay sistemi deformasyona karşı direnç sağlar ve uzun ömürlü kullanım olanağı tanır. Uluslararası dayanıklılık testlerinden başarıyla geçen DHT yay sistemi Bazı Puffy çift kişilik yatak modellerinde bulunan, konforlu destekleyen en önemli özelliklerden biridir.
  • No-Turn: DHT yay sistemi sayesinde yatakları çevirmenize gerek kalmaz. Her yönü ısı ve konfor bakımından aynı özelliklere sahiptir.
  • Yıkanabilir ped: Ekstra konfor ve kolay bakım için hazırlanan uyku pedi aynı zamanda yatağın üzerinde ağırlığınızı dengeler. Bu sayede yatak daha uzun ömürlü ve ferah bir bir şekilde kullanılabilir.
  • Fresche: yatak üzerinde bakteri kaynaklı koku oluşumunu önleyen Fresche teknolojisi aynı zamanda mantar, küf ve mantarlar gibi kokuya neden olan patojenlere karşı ideal bir çözüm olabilir.
  • Adaptive: Yataklarda klima işlevi gören Adaptive teknolojisi tasarım ödülüne sahiptir. Çünkü nemi yayar ve kısa sürede buharlaşmasını sağlayarak kuru kalmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda nemi uzaklaştırdığı için iyi bir ısı dengesi sağlar.
  • Örme kumaş: Örmek kumaşın en büyük özelliği yumuşak olmasının yanı sıra yüksek hava geçirgenliğidir.
  • VZS: Variable Zoning System, süspansiyon sistemi ile vücudun omurga gibi belirgin noktalarına basınç yapmadan konfor sağlar.
  • Pocket yay: Her biri farklı olarak paketlendiği için birbirini etkilemeyen yaylar, özellikle eşlerden biri dönerken yatağın diğer kısımlarında titreşim ya da dalgalanmaya sebep olmaz. Aynı zamanda omurganızı destekler.

Çift Kişilik Yatak Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çift kişilik yatak alınırken ölçü, kumaş, sertlik, yükseklik, kumaş gibi pek çok özellik dikkate alınmalıdır. Çünkü herkesin konfor ihtiyaçları ve vücut özellikleri birbirinden oldukça farklı olabilir. Bu nedenle eşlere uyum sağlayan çift kişilik yatağı seçmek bazen kolay olmayabilir. Ancak Puffy yataklarının insan anatomisini önemseyen, iyi uyku için ideal sıcaklığı sağlayan ve en önemlisi ter önleyici yatak koleksiyonlarında aradığınız modeli bulmanız mümkündür. Bununla birlikte yatak seçimlerinizde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise hem oda alanı hem de baza boyutudur. Bazanıza uygun, odanızı küçültmeyen, çift kişilik kullanıma uygun rahat bir yatak seçmeniz için ölçüm yapmanız gerekebilir. İyi bir uyku için Puffy çift kişilik yatak ölçüleri her yaşam alanına uyum sağlayabilen pek çok seçenek sunar. Bu sayede dilediğiniz yatağı Puffy koleksiyonlarında bulabilir, aynı zamanda avantajlı çift kişilik yatak fiyatlarından yararlanarak üstün konforun keyfini çıkarabilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English