Son Dakika Haberler

En Beğenilen Yatak Örtüsü Modelleri
Güzel dekore edilmiş bir yatak odası evin en şık yerlerinden biridir. Tekstil çeşitliliği nedeniyle artık her bütçeye ve zevke uygun yatak örtüsü bulmak mümkündür. İster spor, ister modern, ister klasik tarzda dekore edilmiş bir yatak odanız olsun, size uygun bir yatak örtüsü mutlaka vardır. Nevresim takımının kolayca döşenebilmesi, toplanabilmesi, yıkanabilmesi ve temiz tutulabilmesi için örtü kullanılması önemlidir. Ayrıca yatak örtüsü yatak odasının derli toplu ve temiz görünmesini sağlar.


 
Yatak örtüsü alırken odadaki perdelerin, süs eşyalarının ve mobilyaların tarzına uygun renk ve kumaş çeşitlerini göz önünde bulundurmalısınız. Yatak örtüsü ne kadar iyi seçilirse mekânın uyumunu o kadar ön plana çıkaracak ve şık bir görünüm kazandıracaktır. Yanlış kararlar alanınızda uyumsuz görüntüler oluşturabilir. Bu nedenle mobilya ve kapaklar arasında uyum olmamaktadır. Yatak örtüsü ebatları yatağın kenarından yere değmeli ya da yatağın yüksekliğini örtmelidir. Kış mevsimi için kalın bir kumaş örtü uygundur. Yaz aylarında pike takımı şeklinde olan kılıflar tercih edilmektedir.
 

Yatak Örtüsü Modelleri

 


Odanıza eşsiz bir güzellik katacak yatak örtüsü modelleri birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Modelleri farklı kılan unsurlardan biri de ürünün yapımında kullanılan malzemedir. Bu, aynı kapağın tasarımını etkiler. Kullandığınız alana göre favori renginizi seçebilirsiniz. Renklerin odadaki diğer eşyalarla harmanlanması daha estetik bir görünüme katkıda bulunur. Bir de konsept tasarım modeli var. Gençler için özel olarak tasarlanan bu modeller, kullandığınız alanı daha renkli hale getiriyor.
 

Farklı Renkler


 
Yatak örtüsü seti farklı renklerde yapılabilir. Seçim yaparken odadaki eşyaların uyumuna dikkat edilmesi önerilir. Siyah yatak örtüleri, koyu tasarımları sevenler için mükemmeldir. Bu model sade renk yatak odası eşyalarına sahip olanlar için oldukça kullanışlıdır. Krem ve beyaz yatak örtüsü modeli en çok tercih edilen seçenekler arasındadır. Bu rengin modelleri odayı daha temiz, hijyenik ve düzenli hale getirir. Gri yatak örtüsü her renge uyum sağlayan modellerden biridir. Ayrıca toz ve kirin daha az fark edildiği modellerden biridir.  Yatak odasında pozitif bir renk görmek isteyenler için özel olarak tasarlanmış yatak örtüsü modelleri de bulunmaktadır. Site üzerinden dilediğiniz zaman temin https://www.clasyevi.com/yatak-ortusu edebilirsiniz
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English