Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

DyorEX Nedir ve Nasıl Kullanılır? DogeCoin (Doge) Nasıl Alınır?

DyorEX Nedir ve Nasıl Kullanılır? DogeCoin (Doge) Nasıl Alınır?

DyorEX, yurtiçindeki en çok kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen bir kripto para borsasıdır. Başta lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) olmak üzere projesi sağlam ve güvenilir birçok kripto para biriminin alım ve satım işleminin gerçekleştirilmesini sağlayan Dyorex'in yatırımcılar adına da birçok avantajı bulunuyor.


Dyorex'e Nasıl Kayıt Olunur?
Dyorex'e dyorex.com sitesine girerek, ‘KAYIT OL’ alanına tıklayarak, açılan formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Formu doldurduktan sonra 'kayıt ol' butonuna basarak üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.


Dyorex'e Nasıl Para Yatırılır?
Dyorex Kripto Para Borsası'nda bulunan hesabınıza Türk Lirası yatırmak için anasayfada bulunan ' Kripto Satın Al ' bölümünde yer alan 'Banka Havale-EFT' panelini kullanabilirsiniz.
Havale/EFT:
Dyorex Kripto Para Borsası'nda bulunan hesabınıza yatırmak istediğiniz tutarı girdikten sonra para yatıracağınız bankayı seçin. Ardından ekranda çıkan IBAN numarasını not edin ve telefonunuzda bulunan mobil banka uygulamasına girin. Girdikten sonra not aldığınız IBAN adresini yazın ve miktarı girin. Alıcı kısmına ise Dyor Bilişim A.Ş yazmayı unutmayınız.
Gerçekleştireceğiniz transfer işlemlerinizi yalnızca kendi adınıza kayıtlı olan bireysel ve vadesiz Türk Lirası hesabınız üzerinden gerçekleştirmelisiniz. Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden 7/24 havale işlemlerinizi, diğer bankalar aracılığıyla ise havale ya da 5000 TL'ye kadar fast işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Banka sistemlerinde yaşanan yavaşlık ve arıza gibi durumlarda transferlerin hesaba yansıtılması Dyorex'ten bağımsız bir şekilde daha uzun sürebilmektedir.
Türk Lirası yatırma işlemlerinizde aksaklık yaşanmaması adına aşağıdaki hususlarda hata yanmadığınızdan emin olunuz. Belirtilen kurallara uygun olmayan TL transfer işlemleri mesai saatleri içerisinde iade ücreti düşülerek iade edilir.


Dyorex'ten Nasıl Para Çekilir?
Hesabınızda yer alan Türk Lirası bakiyenizi çekmek için para çekme panelinde bulunan alandan geçekleştirebilirsiniz.
Size ait olan hesap numaralarınızı Para Çekme panelinde bulunan Kayıtlı Bankalarım seçeneğini kullanarak kaydedebilirsiniz.
*Türk Lirası çekme işlemi yapmak üzere yeni bir IBAN adresini kaydetmek için Para Cüzdan sayfasından Para Çekme bölümünü kullanabilirsiniz.
Yine Cüzdan kısmından Kayıtlı Bankalarım bölümüne gelerek mevcut hesabınızı ekleyebilir ya da isimlendirebilirsiniz.
Bu sayfayı kullanarak birden fazla banka adresi ekleyebilirsiniz.
1.Para çekme işlemini daha önce gerçekleştirdiyseniz transferinizin gerçekleştirilmesini istediğiniz hesabı ve çekmek istediğiniz tutarı girmelisiniz.
2.Çekme işlemlerine ait havale transferleri 7/24, EFT transferleri ise mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilmektedir.


Dyorex'ten Dogecoin (Doge) Nasıl Alınır?
1. dyorex.com adresine giriniz.
2. Eğer daha önce doldurmadıysanız 'Kayıt Ol' bölümünden sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlayınız. Daha önceden kayıt olduysanız bu adımı geçip Giriş Yap seçeneğine gelmelisiniz.
3. Hesabınızda herhangi bir kripto para birimi veya Türk Lirası bulunmuyorsa 'Kripto Satın Al' ve 'Banka Havale-EFT' seçeneğini seçiniz. Eğer cüzdanınızda varlığınız bulunuyorsa bu adımı atlayabilirsiniz.
4. Dyorex Kripto Para Borsası'na yukarıda belirtildiği gibi TL bakiyesi transfer ettikten sonra anasayfada bulunan Piyasalar bölümünden Pro Versiyonu seçebilirsiniz.
5.Sağ üst köşeye DOGE/TRY yazın ardından sağ tarafta bulunan alım çeşiti kısmında ise Piyasayı seçin.
6. Almak istediğiniz Dogecoin miktarını girin ve Doge Al butonuna tıklayın.
7. İşlem talebiniz alınmıştır ve aldığınız miktardaki Dogecoin DyorEX'te bulunan cüzdanınıza eklenmiştir.

Dogecoin (Doge) Nasıl Kullanılır?
Dogecoin satın almak ya da kullanmak için sanal cüzdan oluşturulması gerekmektedir. Bu cüzdanlar sayesinde kripto para transferleri gerçekleştirebilirsiniz. Dogecoin transfer işlemi bir çeşit şifreleme ile gönderilir. İşlemlerin her biri ağ üzerinde duyurulur ve blok zincire dahil olur. Bu sayede ise aynı Dogecoin'in birden fazla kullanılmasının önüne geçilmiş olur. Sizlerde Doge satın alıp satmak için dyorex.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

- yatırım tavsiyesi değildir.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English