Son Dakika Haberler

DS-260 Formu Ne Zaman Doldurulmalıdır?

 

DS 260 formu, green card başvuruları arasından yapılan kura çekilişi sonuçlarına bağlı olarak doldurulması gereken bir evraktır. Kura sırasında başvuru yapma şansı kazanan kişilerin bu formu doldurmaları, vize başvurusu için gereken ilk adımdır. DS 260 formu doldurmamış ve teslim tarihinden öncesinden göndermemiş olan kişilerin Green Card kuralarında kazanmış olsalar dahi vize başvuru yapma hakları bulunmamaktadır.

Günümüzde birçok kişi, kura sırasında kazanan kişiler arasında yer almanın ABD seyahatini başlatmak adına yeterli olduğu kanısına kapılmaktadır. Ancak bu durum tamamen yanlış bilinen bir durumdur. Bu nedenle kişiler, ds 260 formu doldurmak için en iyi zaman hakkında çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu soruya verilebilecek en uygun yanıt ise kura sonuçları açıklandıktan hemen sonrasıdır.

DS 260 formunu son gün doldurmak, belirlenen kontenjanların dolması ve kişilerin vize başvuru haklarından yararlanamamaları gibi istenmeyen durumlara neden olabilmektedir. Bu nedenle kurada kazanan talihlilerin mutlaka profesyonel destek almaları tavsiye edilmektedir. DS-260 formu için danışmanlık hizmeti almak, başvuruların en doğru şekilde yapılması ve uygun tarih aralıklarında tamamlanması gibi avantajlar sağlamaktadır. Bu sayede kişiler, kazandıkları haklardan en verimli şekilde yararlanma fırsatına sahip olmaktadır.

Ds-260 Formunun Geç Doldurulması Soruna Yol Açar Mı?

DS-260 formunu geç doldurmak, ABD hükümeti tarafından belirlenmiş olan kontenjanların dolması riskini taşımaktadır. Her sene hükümet, kabul edecekleri göçmen sayısını açıklamaktadır. Ancak kura işlemleri sırasında kazanan kişilerin başvuru yapmamaları durumu karşısında, kontenjandan daha fazla sayıda talihli belirlenmektedir. Bu durum sonucunda ise kontenjanlar dolana kadar yapılan başvurular değerlendirmeye alınmakta ve vize başvurusu yapma hakkı tanınmaktadır.

DS 260 formu için danışmanlık hizmeti almak, kişilerin tüm adımları doğru şekilde tamamlamalarına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda işlemlerin en kısa sürede gerçekleştirilmesi ve kontenjan dahilinde öncelik sağlanması gibi avantajlar da sunmaktadır. Tüm bu avantajlardan yararlanmak isteyen kişilerin ise www.dvprogram.com.tr adresini ziyaret etmeleri yeterli olmaktadır.

DS-260 Formunun Erken Doldurulması Öncelik Sağlar Mı?

Green Card çekilişleri sonucunda kazanan talihliler arasında yer almak, ABD sınırları içerisinde yaşamaya başlamak için yeterli değildir. Kazanan kişilerin DS-260 formunu doldurmaları, vize mülakatları için randevu oluşturmaları ve bu mülakatları başarılı şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Bu sayede vize onayının alınması ve göçmen statüsü ile ABD eyaletlerinde sınırsız ikamet hakkı kazanılması mümkün hale gelmektedir.

Günümüzde Green Card kuralarına katılım gösteren ve kazanan birçok kişi, “DS-260 formunu erken doldurmak öncelik sağlar mı?” sorusunun yanıtını merak etmektedir. Bu formun erken doldurulması ve mümkün olan en kısa süre içerisinde gönderilmesi, kontenjanlar dolmadan önce ABD sınırlarına yerleşme imkanı sağlamaktadır. Ancak acele ederek doldurulan formlarda bazı hataların yapılması sık sık görülen sorunlar arasında yer almaktadır. Bu durumu önlemek için DS-260 form destek hizmeti sağlayan profesyonel firmalardan danışmanlık hizmeti alınması büyük bir önem taşımaktadır. Dv Program ise on binlerce olumlu başvuru sonucu alınmasını sağlayan firmaların başında yer almaktadır.

DS-260 Formu İle İlgili Nereden Destek Alınabilir?

DS-260 formunu doğru şekilde doldurmak ve en erken sürede teslim etmek için vize danışmanlık hizmeti sağlayan firmalardan yardım alınması büyük bir önem taşımaktadır. 12 seneyi aşkın süredir İstanbul ve New York’ta bulunan merkezleri ile vize danışmanlık hizmetleri sağlayan firma, diğer tüm işlemlerinde olduğu gibi DS-260 form destek işlemlerinde de en etkili sonuçları sunmaktadır. Yalnızca 2011 senesinden itibaren 16 binin üzerinde olumlu Green Card başvurusunun yapılmasına rehberlik eden firmaya ulaşmak içinse www.dvprogram.com.tr adresinin ziyaret edilmesi yeterli olmaktadır. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English