Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Deri Çanta Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Deri Çanta Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Deri çantalar, şık görünümleri ve uzun ömürlü kullanım avantajları ile ön plana çıkmaktadır. Deri çanta kullanmayı seven kişiler çantanın formunu koruması ve uzun süreli kullanım fırsatı yakalamak için bazı noktalara mutlaka dikkat etmelidir.

Deri çanta seçerken öncelikle derinin nasıl kullanılması gerektiğini öğrenmesi oldukça önemlidir. Deri çantaların rutin bakımı düzenli yapılmalıdır. Deri çantalar diğer çantalar bakımından kıyaslandığında kalitesini daha iyi yansıtan ve doku olarak da daha sağlam ve dayanıklı olan bir çantadır. Derinin sahip olduğu özelliklere dikkat ederek hakiki deri çanta kullanımında konforu yakalayabilirsiniz.

Deri çanta alırken öncelikle seçtiğiniz modelde herhangi bir deforme olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Deforme olan deri zamanla formunu kaybedebilir ve böylelikle kısa sürede kullanılmaz hale gelebilir. Bunun yanı sıra deri çanta seçerken dış yüzeyinin yumuşak ve pürüzsüz bir yapıda olmasına da özen göstermelisiniz. Deri çantaların dış yüzeyi parlak ve şık görünüme sahiptir. Pürüzsüz değilse çanta zamanla eski bir görünümde görünebilir.

Deri çantaların konfor sunan yapısı da bu modelleri tercih etmeniz için sizi teşvik edebilir. Çünkü deri çantaların rutin bakımı diğer çantalara göre daha kolay olabilmektedir. Deri çanta seçerken çantanın dikiş formuna da bakmanız gerekebilir. Sağlam dikişlere sahip olmayan bir çanta zamanla dayanıklılığını yitireceği için kısa sürede kullanılmaz hale gelebilir.

Diğer çantalarda olduğu gibi deri çantalarda da astar kısmı son derece önemlidir. Deri çanta seçerken astar kısmını mutlaka kontrol etmeniz gerekmektedir. Astarın deforme olmayacak yapıda olması yüksek kaliteli tekstil ürünleri ile üretildiğini gösterecektir. Deri çanta modelleri arasında çok sayıda suni deri veya deriye benzeyen ürünler kullanılabilmektedir. Bu sebeple alışveriş yaparken mutlaka hakiki deri olup olmadığını da kontrol etmelisiniz.

Hakiki deri çantaların doğal bir kokusu bulunmaktadır. Kaliteli ve hakiki deri olan bir çantadan kimyasala benzer bir koku kesinlikle gelmeyecektir. Siz de bu sayede çantanın kokusundan hakiki deri olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Hakiki deri çanta seçerken eğer bir markalı ürün aldıysanız bu ürünün iade ve garanti belgeleri de mutlaka verilecektir. Çantanızı seçerken iade ve garanti şartlarını mutlaka inceleyin. Şartlara bağlı olarak size verilen garanti kapsamında deri çantada herhangi bir deformasyon bulunuyor ise bu ürünü kolaylıkla değiştirebilir veya iade edebilirsiniz.

Deri çanta seçerken muhakkak bu detaya da dikkat ederek ürün kaynaklı mağduriyet yaşamanızın önüne geçebilirsiniz. Hakiki deri çantalar, uzun ömürlü kullanım sağlayan yüksek kaliteli ve son derece şık görünüm sunan bir üründür.

Deri Çanta Nedir?

Deri çanta, küçük boyutlu veya büyük boyutlu olmak üzere her zevke ve tarza hitap edebilen modellerde üretilebilmektedir. Hakiki deriden üretilen çantalar, deri çanta kategorisinde sınıflandırılmaktadır. Hakiki derinin yanı sıra kaliteli suni deri çanta çeşitleri de bulunmaktadır.
Çanta üretiminde çeşit çeşit malzeme kullanılabilmektedir. Deri de bunlardan bir tanesidir. Yüksek kalitede bir çanta imal etmek için hakiki deri sıklıkla kullanılmaktadır. Gerçek hayvan derileri özel işlemlerden geçirilmekte ve işlenerek çanta gibi tekstil ürünleri haline gelmektedir.
Şık kullanım sunan deri çantalar, kullanışlılık açısından da ön plana çıkan ürünlerdendir. Hakiki deri çantalar, yüksek kaliteli yapıları ile dikkat çekmektedir. Deri materyalden üretilen bu çantaların dış yüzeyleri son derece kalitelidir. Eğip büküldüğünde esnek yapısıyla kırışabilen deri, suni deriye göre farkını ortaya koyabilmektedir. Suni deri, bükülmeyen ve kırışmayan bir yapıya sahiptir. Hakiki deri renginden de kendini belli eden bir üründür.

Hakiki deri çantalar, son derece yüksek kaliteli, sağlam ve esnek bir yapıya sahiptir. Suni deriye göre daha uzun süre kullanım ömrü sunmaktadır. Çanta yapımında kullanılan deri çeşitleri arasında koyun, kuzu, dana ve keçi derisi gibi özel dokular bulunmaktadır. Bazı deri çanta modellerinde timsah derisi de sıklıkla kullanılmaktadır.

Deri Çanta Nasıl Olmalı?

Deri çanta nasıl olmalı diye merak eden kullanıcılar öncelikle çantanın hakiki deri olup olmadığına dikkat etmelidir. Gerçek deri çantalar suni deriye göre daha kaliteli olduğu için öncelikle bu hususa dikkat etmek önemlidir. Suni ve hakiki deri arasındaki farkları bilmek kullanıcının doğru çanta seçimini yapmasını sağlayacaktır.

Hakiki deri çantalarda öncelikle gerçekliğini belirtmesi için logo bulunmaktadır. Üretici firma da bu logoyu mutlaka kullanmalıdır. Deri çanta alırken bu logonun üzerinde olmasına dikkat etmelisiniz. Hakiki deri çantaların dış yüzeyinde pütürlü bir doku olabilmektedir.

Tamamen düz deri çanta olduğu gibi pütürlü dokuya sahip olan deriler de kullanılabilmektedir. Deri çantalar, dış yapısı gereği nemi çekmektedir. Hakiki deri çantalar, suni deri çantalara göre daha pahalı olmalıdır.

Çantanın Deriden Yapılması Hangi Avantajları Sağlar?

Deri çantanın hakiki deriden yapılması birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Hakiki deri çantalar öncelikle daha dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Dış yüzeyi kolay deforme olmadan uzun yıllar kullanılabilmektedir. İnce işçiliğe sahip olan deri çantalar, kombinlerinizi tamamlayan şık bir aksesuar olarak günün her anı sizin kullanımınız için tasarlanmaktadır. Özel davetlerden günlük yaşamdaki kullanıma kadar her alanda ve günün her vakti deri çanta ile şık kombinler yapabilirsiniz.

Deri çantalar aşınmaya karşı daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Esnek bir yapıya sahip olan deri çantalar leke tutmaya karşı da dirençli bir yapıdadır. Uygun boyama veya rutin bakım ile deri çantalar lekelerden arındırılabilir ve eski formuna kavuşabilmektedir.

Deri çantaların yüzeyinde diğer çantalara göre daha az alerjen oluşumu olur. Solunumsal alerjenleri barındırmayan yapısı ile uzun süre kullanılmasa bile yeniden kullanılmaya hazır haldedir. Üzerinde toz ve akar gibi alerjenler barındırmadığı için konforlu bir kullanım sunmaktadır.

Deri Çanta Kimler İçin Uygundur?

Kişisel eşyalarınızı kolaylıkla taşımak için deforme olmayan yapısıyla uzun süre kullanım avantajı sunan deri çantalar, kombinlerine şıklık katmak isteyen herkese hitap etmektedir. Derinin şık yansıması sayesinde her kullanıcıya hitap eden bu çantalar, kadın ve erkekler için uygun kullanım sunmaktadır. Unisex kullanıcı grubuna da hitap eden deri çantaların her modeli ve çeşidi pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir.

Hakiki deriden üretilen özel ürünleri kullanıcılar ile buluşturan Gaga Deri, kalite ve estetik anlayışını bir arada sunarak kişilerin kendilerini ve sevdiklerini özel hissettirmelerini sağlamaktadır. Gaga Deri güvencesi ile satışa sunulan ve Türkiye’nin her noktasına güvenle teslim edilen crossbody çanta ve deri çanta gibi ürünlere sahip olmak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English